Komentari

shanu.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • libra

    pola sata veliš? .... onda fakat ne znam kak sam ja uspjela popušit više od pola kutije, nalakirat nokte, sa drxom odigrat partiju i ubit 4 heinekena i napravit nam nešto za pojest... al ak te veseli 'pola sata', može draga. buahahahahahahahahahahaha! :D :D šalim se, ti uvijek možeš izgledat ko anđeo u pola sata :* (nadam se da će to pomoć kad krenu izlasci. jerbo ja više ni maskaru ne znam stavit. proklet bio zaglav) a što se Švabe tiče, baš ti hvala. prijateljice. što si mi pokazala sliku. I ŠTO JU IMAM U KOMPU!! ZAŠTO, O ZAŠTO?!?!

    avatar

    27.08.2006. (02:31)    -   -   -   -  

  • shanu

    hihihi...gle, sad se možeš hvalit svim kućnim gostima da znaš matu mišu kovača!:))) nego, znaš u kojem sam trenu skužila da lažeš gore? kad sam došla do onog : "... i napravit nam nešto za pojest..."! :D:D i ne proklinji zaglav, od sad se furamo na prirodnu ljepotu. ;))

    avatar

    27.08.2006. (13:21)    -   -   -   -  

  • *Mala_Chi*

    nisam čitala majke mi :-)

    avatar

    27.08.2006. (14:31)    -   -   -   -  

  • shanu

    @MALA_CHI - :D :D

    avatar

    27.08.2006. (15:11)    -   -   -   -  

  • bobelline

    frapantna sličnost. o jes. ispred mene isto kleknuo jedan. i bio isti mate mišo. jel. upadaš ovim direkt u skupinicu Velikih Umova. koji misle isto. i dešavaju im se jednake putopizdarije.

    avatar

    28.08.2006. (09:55)    -   -   -   -  

  • cigo

    Ak misliš da ces se od ovog svega spasit u slavoniji, grdno se varas. Tek tamo te ceka iduci krug. Uostalom, zasto bi inace pola hercegovaca zavrsilo u slavoniji . Pozdrav.

    avatar

    28.08.2006. (11:40)    -   -   -   -  

  • srećica

    Hm, da, tu mi se vec brishu i komentari..da, da..ah ta sloboda..di je demokracija nestala..di je ona slobodna drzava? Zas ja serem bezveze?? Schwabo ima skoro 2 metra i unatoc rostiljanju na blazi uvijek je bili ili ti ga bijeli..i odaziva se na ime koje pocinje sa slovom M..jel to taj schwabo ili je dosao neki drugi?? A koji to tamnoputi odbojkas?? Hm, razbijam glavu i ne pada mi na pamet..znam da si se uvijek keljila na nogometashe :) he he to si presutila, zmijo jedno..ali ja nisam..i kaj mi mozes...a ovdje ne mozem ni komenitrati vishe kaj hocu..i to mi se ne svidja..beljj...

    avatar

    28.08.2006. (15:46)    -   -   -   -  

  • shanu

    @BOBE-možda je bio jedan te isti mate mišo? ili svi drugi žele biti mate mišo? čemu onda odbijati matu mišu, ako je svuda oko nas? možda nam podsvijest suptilno primjećuje samo matu mišu u bilo kom izdanju i formatu? da li se odbijajući ga opiremo svojoj podsvijesti? ... ;) @CIGO - pa di si, cigo, em se iznenada javiš em mi odma počneš teoretizirat o slavoniji i hercegovcima, ah, some things never change...!:D @SREĆICA- sister, ne izazivaj vraga! znaš da kod mene imaš punu slobodu izražavanja itd itd. nego, znaš odbojkaša, al ću te radije podsjetit na kafi nego ovako.;) beljj i tebi, draga!;)))

    avatar

    29.08.2006. (13:41)    -   -   -   -  

  • cigo

    jebiga, gazdarice, to nije filozofiranje, to je mogućnost prekognicije - vidjet ćeš o čemu pričam. vidimo se na vinkovačkim jesenima.

    avatar

    29.08.2006. (15:19)    -   -   -   -  

  • shanu

    @CIGO-haha,može, ionako sam već frendici obećala da ću doć, jerbo je ona iz vinkovaca! i imaš pravo da ćemo vidjeti, ne vjerujem muškarcima koji pričaju. zapravo ne vjerujem muškarcima uopće. :P

    avatar

    29.08.2006. (15:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...