Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • SŠ Uskoplje

    autoru koji ti je mail ono dolje nikako ne mogu da otvorim jer bi ti želio poslati zanimljiv slideshow

    avatar

    27.08.2006. (22:39)    -   -   -   -  

  • Ovo mi se čini jaaaaaako zanimljivim iz teksta: Sefer Halilović (tada prvi čovjek muslimanskih snaga) je kazao da "ako Europa ne promjeni stav, poduzet ćemo terorističke akcije na njihovu teritoriju jer su nam zavezali ruke i noge te će zbog toga gorjeti u plamenu". Je li to Halilović preteča Al Qaide, odnosno otkuda to da on već tada poznaje formulu koju će koju godinu kasnije sprovesti Osama bin Laden? Ne zvuče li ove riječi inače kao da ih je izrekao Al Zarkawi ili netko njemu sličan? Je li sada jasno zašto se snage pod Halilovićevim vodstvom mogu zvati samo i jedino muslimanske snage........

    avatar

    27.08.2006. (22:46)    -   -   -   -  

  • Bosanac

    Ma ciji si ti ovako pametan. Imate ili vi kakvog drugog posla nego samo mlatiti o nacionalizmu. Jebe li iko ista od vas, ili se samo drka?

    avatar

    28.08.2006. (17:13)    -   -   -   -  

  • Bililo

    Bosanac di ti ovdje vidiš nacionalizam? Ovdje se radi o TERORIZMU koji danas po svijetu ubija djecu, žene, starce.... u čekaonicama, željezničkim stanicama, vlakovima, ulicama.... Sefer Halilović ga je na svojevrstan način predskazao. Sve to govori o istoj pozadini, o zapanjujućem suglasju Al Qaide i muslimanske vrhuške ( VAŽNO:NE SVIH MUSLIMANA) u BiH i tipova poput Halilovića, Izetbegovića i dr.

    avatar

    29.08.2006. (15:22)    -   -   -   -  

  • ŠTIT BJELOVAR

    ZBOG TAKVE POLITIKE TOTALNO ZAOSTALI SMO I GRAD BJELOVAR I ŽUPANIJA

    Najisplativiji biznisa u Hrvatskoj je nerad. U pitanju je na-bolji primjer koji se stavlja na težište političara i svećenika, na građansku i crkvenu vlasti. Oni su jedina povlaštena klasa koja već dugo godina dobro živi. Moram reći da bez rada i industrijske proizvodnje u Hrvatskoj nema života. Ja poziva Hrvatski narod na ustanak, i da se su-pr-od-stavi ne-radničkoj i luksuznoj i skupoj birokraciji. Te, pozivam puk i branitelje da se odreknu i odbace HDZ-e i SDP-e, te preobučene komuniste !!!

    U kasarni JNA u Bjelovaru, utvrđeno je; da su se zločini dogodili 29. rujna 1991., ali ne zna se tko je kriv. Društvena klima je još uvijek takva da su građani potaknuti na zavjet šutnje. I JNA je napravio velike zločine i ratne štete, i sad ispada da nitko za ništa nije kriv. Pitam se: za što postoje institucije države, policija, odvjetništvo i pravosuđe? Metalurgija je propala, isto tako i građevinarstvo, i sela su propala,..., samo državna birokracija redovno prima plače.

    Što se isplati raditi u Bjelovaru i Hrvatskoj, pitanje je koje muči većinu građana. Nema nacionalne gospodarske stratege i ekonomije. Neki ljudi rade od jutra do mraka, ali od svoga rada nemaju ništa, oni samo rade za svoje šefove i šefice! Ispada tako da rade za "keksiće", nije li to krajnje ponižavajuće? Kako je do toga došlo, već sam puno puta rekao da je to pitanje odgovornosti i stanja svijesti... To je očito isplanirani pojam egoizma. No, velika je to zabluda "slijepog naroda", koji utopljenički se samo spašava.

    ------------------------------------------
    BRANKO STOJKOVIĆ
    Tel/Mob: 095 814 82 90

    HRVATSKA / BJELOVAR
    29. 02. 2016. godine
    -------------------------------------------
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    --------------------------------------------
    brankostojkovic152@yahoo.com
    --- -----------------------------------------
    Članaka; 3018.

    avatar

    29.02.2016. (14:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...