Komentari

bdsm.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • bdsm_bloger

    P.S. ovo je bio jako brz povratak pisanju bloga :) no komentari i nekakva rasprava koja se povela (mada je to jako, jako daleko od rasprava kakve bi želio ovdje voditi) su me ponovo potaknuli. Da toga nije bilo, garant ne bi ovo čitali jer kako ste i vidjeli glavni razlog gubitka motivacije bilo je čitanje bez ikakvog komentara. Pisanje bez prilike za raspravom. Ne volim pisati samo pisanja radi. Niti me zadovoljava to što je blog čitan. Nismo mi ono novine :) pa da nas se samo čita :)

    avatar

    26.08.2006. (12:01)    -   -   -   -  

  • ..

    Pa ne zanima me bas kada si popio zadnju kap alkohola, ako je to uopce bila samo kap :-)

    Sada si bas ok opisao kako ili koliko ti pijes alkohola za vrijeme seanse i vec zvuci normalnije. Mislim, iskreno, kada si o tome prije pisao davalo je dojam da se doslovno nalijevas alkoholom i da ne mozes bez toga, kak je to super i zasto izostaviti alkohol. Tada se dobije mozda i pogresan dojam o nekome. Isto tako mozda neke osobe reagiraju na to tvoje pisanje o alkoholu negativno, jer ne znam koliko bih osobno bila hrabra biti sa osobom koja pije alkohol za vrijeme seanse, mozda zbog toga sto je svatko od nas pomalo sklon generaliziranju, pa tako odmah stvara misljenje kako ce ta osoba ostati bez kontrole. Dakle, mozda je strah jedan od cinbenika kod osoba koje imaju slicno razmisljanje kao ja.

    Napisao si da ces opet pisati o ozenjenima :-) Pa...mozda postoje neke bolje teme, jer tako i tako neces time nista utuviti u glavu onima koje jesu u tim vezama, jer znas i sam kako je kada se bedasto u nekoga zaljubis i da je najbolje kada sami nesto shvatimo, tesko covjek poslusa nekoga, kada je zaljubljen ili zaluđen.

    avatar

    26.08.2006. (18:01)    -   -   -   -  

  • BDSMprinceza

    Ajde please daj taj blog o ozenjenima. Bas me zanima sto imas za reci i kako ti to vidis. Ja se povremeno druzim sa ozenjenim Domom i nikad mi nije bilo ljepse, iako nema zaljubljenosti, niti ce ikada biti. Pusa iz Splita

    avatar

    26.08.2006. (18:36)    -   -   -   -  

  • bdsm_bloger

    Polako, bit će taj post o oženjenima ovih dana, sutra, preksutra, prek-prek sutra :)… Kad će mi se dati. A po pitanju alkohola… pa nisam baš primijetio da toliko o njemu pišem… doduše zna se ponekad pojavljivati u opisu mojih seansi, a i o konkretnoj problematici sam otvorio temu na jednom bdsm forumu…
    A glede utuvljivanja :) u glavu… prvenstveno želim Domovima nekaj utuviti… a onda i subicama/robinjama. No polako. O tom po tom.

    avatar

    26.08.2006. (19:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...