Komentari

bolji.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Lupi glavom o zid

    Zanimljiva priča. Stigla si dalje od mene. Moj zaštitni nagon djeluje puno prije. I zaključila sam da u takvim situacijama treba sve prebaciti na zafrkanciju! Bar meni upali!

    avatar

    26.08.2006. (08:49)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........samo jedna od mnogih priča.....

    avatar

    26.08.2006. (09:53)    -   -   -   -  

  • Nefertiti

    Svatko ima svoju životnu priču koju ponekad nije lako ispričati. Snaga upravo leži u tome da je možemo nekom reći makar nepoznatom...... I dok slušamo svi smo mi hrabri, razumni, sigurni u sebe do onog momenta dok se i nama ne desi nešto što nismo željeli.....Zato nitko nema pravo osuđivati, kritizirati...jer nekad je tanka linija između osude, kritike i pohvale, nagrade...najbitnije znati tko smo i što želimo postići i tim putem krenuti.....bilo dobro ili loše tek tada znamo da smo sami odgovorni za sve....kažu da cilj opravdava sredstva, pa ako ponekad i krenemo lošom stranom ulice a znamo kako ćemo na kraju imati osmjeh na licu i zadovoljstvo, zašto ne....ali to moramo stvarno razumjeti i htjeti......ova priča je nesigurnost....nije bitno zašto, tko....bitno je odigrati igru do kraja ili ju ne započeti ako nemamo snage....tu je smisao svega.....biti jak do kraja.....što god napravili ili odlučili bez suvišnog "(ne znam) ZAŠTO".......

    avatar

    28.08.2006. (15:23)    -   -   -   -  

  • Jet Set - Night life - Fashion - MY LIFE

    mislim stvarno glupo što nije došla na posao, želio se igrati, igrala se, dobila posao, godilo joj, na kraju mjeseca dobila bi plaću, kad bi prekinula igru možda bi i otkaz.. ali svi bi bili sretni jer nitko nikog nije prisilio na nešto...

    avatar

    29.08.2006. (16:23)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Zanimljiva prica , ali ne vidim tu nista cudno. Ako je on htio a i njoj bilo milo , pa zasto ne. Zasto uvjek posmatrati sefove drugacije a ne kao muskarce ili zene. Pa ljudi moji sex je svuda oko nas. Dama iz price mi nedjeluje ni malo naivno i kada je prihvatila poziv na pice znala je sta slijedi. Mislim da netreba lazni moral, ako sve ide spontano.

    avatar

    30.08.2006. (09:14)    -   -   -   -  

  • bubamaras

    U svoj toj priči, nije mi jasno zašto nije došla na posao? Ako je već tražila posao, dobila ga na konto nogu ili ne, ja bih baš to provjerila, i pojavila se sutra na poslu. Ako je otkaz, onda su stvarno bile noge i uvjet sex. Ili je je on probao onu mušku "ako prođe prođe, dobro mi dođe".

    Sam flert bilo kakav i bilo čiji, nemam namjeru komentirati, jer to je njihovo privatno. Jedino da se tu radi o mom suprugu ili možda meni, e to onda ima drugi oblik, o kojem pogotovo ne bi' htjela da se priča, već bi se morala sama nositi sa tim zadovoljstvom ili gorčinom. Kako za koga.

    Sve skupa djeluje mi kao nedovršena priča, koja će se kad-tad morati razviti sa sretnim ili kakovim god završetkom.

    avatar

    30.08.2006. (12:53)    -   -   -   -  

  • biti bolji-be better

    ma takvih priča ima mnogo..samo treba zagrebati ispod površine

    avatar

    30.08.2006. (23:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...