Komentari

harrywithginny.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Harry

    Konačno mogu dati normalno komentar! Hm...nisam baš expert po ovom pitanju...Inače se i ja nekada ovako zamislim,mislim pitanje života i svega...Al,kako je neka je. Bog će se pobrinuti ako nešto stvarno pođe po zlu!Pozzzz!!!

    avatar

    25.08.2006. (22:42)    -   -   -   -  

  • penny lane

    nitko nije malen ni nevažan... a odgovore na ta pitanja ja na tvom mjestu ne bi ni pokušavala tražiti, znaš da ih ne možeš naći...bar na ovom svijetu...lol...nemoj se opterećivati takvim stvarima,samo živi, radi gluposti, zaljubi se... to je poanta... ''carpe diem''...

    avatar

    26.08.2006. (11:06)    -   -   -   -  

  • Me,me and just me...

    Zakon blog!U Aurorima mi smo neki čudaci,pa smo zato s toliko god. aurori...i ja obožavam knjige o hp,malo manje filmove.jedva čekam sedmu knjigu!Posjeti me na mom HP BLOGU!

    avatar

    27.08.2006. (15:18)    -   -   -   -  

  • Harry

    Krivo si me shvatila u postu...nije da ja ne volim povijest. Mislim nije mi ni najdraži predmet ali volim ju. Samo držim do toga da ima previše podataka koji su nepotrebni. Hrpa godina koje nama, ljudima 21.stoljeća ne znači baš ništa...Što se mene tiče,mislim da bi trebali učiti samo stvarno važne godine iz srednjeg vijeka npr. kada se dogodilo nešto stvarno jako bitno u našoj povijesti,što je važno za našu zemlju. Dovoljno je da znamo 20.stoljeće pomoću godina a ovo ostalo,kad se Karlu I. prdnulo da nešto napravi...boli me briga za to.

    avatar

    27.08.2006. (20:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...