Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • bussy mama

  To je i ovako i onako bio samo paravan. No jutros je u novinama izašla vijest da je Mamić platio Đapiću put u London. Imaš pravo tri puta pogađati odakle Mamiću novci!
  Mislim od tolikih kumova u Hrvatskoj mi možemo bankrotirati. Ne znam ko tu koga hebe, lud zbunjenoga ili silni kumovi nas.
  Pozdrav.

  avatar

  24.08.2006. (11:42)    -   -   -   -  

 • PodRoom

  pa treba se dat dinamu svaku paru... ipak je to najbolji klub u hrvata...

  avatar

  24.08.2006. (11:49)    -   -   -   -  

 • the_flowergirl

  Najbolji klub u Hrvata sa sve manje Hrvata, zar ne, Podroom?

  avatar

  24.08.2006. (12:16)    -   -   -   -  

 • kosturnica lepog cane

  Samo cu ponoviti sto sam dolje negdje napisao:
  "To sa natpisom nije nesto posebno dramaticno, ali mi zbilja nije jasno koji je redikul dizajnirao citavu stvar. Igraju na internacionalnoj sceni i valjda bi trebali promovirati grad. Npr., napisali su "SRCU", a skratili ZAGREB: dobro, tko je ovdje lud? zar covjek nije mogao napisati ZAGREB i staviti znak srca? Prilicno sam siguran da u Europi ne znaju sta znaci rijec "SRCE", ali znak znaju prepoznati."

  avatar

  24.08.2006. (13:01)    -   -   -   -  

 • Zoompolitikon

  Slažem se, ako je uloženi novac trebao imati svrhu, onda je ta svrha trebala biti i prezentirana kako joj priliči, jer doista "zg u srcu" govori malo toga ili ništa onima koji ne govore hrvatski, a vjerujem da je željene tobožja promocija ciljala i van granica RH, obzirom na to, da, uzaludno potrošen novac!

  avatar

  24.08.2006. (13:34)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...