Komentari

pictureofmylife.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • robsesivka

    baka. sorry. bas zbilja sorry. al znas i sama da neke stvari ne mozes promijeniti.. vec samo prihvatiti kao takve.. a mijenjati samo one koje se mogu mijenjati... pozdravi baku, i ne znam, salji joj pozitivnu energiju, ljubav (u mislima, iz druge sobe)... (ne zdravlje.. vec bas ljubav, .. ). to su me tak naucili. to je jedino kaj mozes posebno uciniti za nju.
    bas bad.
    glede the pussycat. ak je to ova sa slike (a nije jer je tvoj novi susjed zuti macak), jako je slatka. cudan ti je susjed. svakako.
    zabavno, kad sam otvorila tvoj blog, prvo kaj mi je upalo u oci je bio naslov s temom susjeda. a ovaj koji sam napisala sekundu prije toga ima gotovo identicnu temu - tj. vise je inspiriran mojim (novim) susjedom, richardom gereom. da, onim richardom gereom.. bivsim muzem nase cindy crawford.. pretty woman richard gereom.. officir, gentlemen i richard gere.. da taj isti.. javim ti kad vidim di se konkretno uselio.. (mozda kad procita sve moje napise na raznim blogovima i siteovima koje sam uspjela napisati od kad sam cula da dolazi u zagreb do sada - mozda ga to ponuka da ipak na kraju promijeni kvart LOL.. al ak /tj kad dodje u moj kvart, odmah mu idem joggati ispred kuce.. lokalni duckas.. i sve ostalo.. mozda zapravo i dodje u moju ili prvu susjednu ulicu - jer nikad ne znas.. al eto, javim ti.. a i cijelom vitualnom svijetu..
    drz se babe, i slusaj robbieja, b strane.. (meni ih je isto odjednom poslala jedna virtualna, tad jos znanica, tri mp3 cd-a od jednom.. nisam znala od srece sto bih prvo slusala... fantasticne su mi stvari.. ponekad jos mislim da su mi to i njegve najdraze stvari.. )
    pozdravi sad.. opet je vec 4 h u zoru.. a sutra, tj veceras jos moram na razna druzenja...
    insomniak postajem, opet... aaaaaaaaaaaaaaaaah..
    zadar je krasan grad. sv.. donat i sve ostalo. super je.. zapravo, uvijek ostanem osupnuta ljepotm tih starih dalmatinskih kamenih gradova, bas su neke neponovljive ljepote.. pa tako i zadar ;)

    avatar

    24.08.2006. (03:52)    -   -   -   -  

  • madonna.blog.hr

    stvarno mi je zao, i potpuno te razumijem, imao sam i ja takvih slucajeva prosle godine. volio bi da ti mogu pomoci, ako hoces razgovarat tu sam uvik for you :). nervira me ta jebena hitna, znam kakvi su, jebeni guzonji svi. pokusaj sa svojom bakom provodit vrijeme, koliko mozes. volim macke maci maci al kad vidim da setaju po ulazima zgrade i seru tamo mene iznervira, dobro toga nema vise. uh lol. na moru sam vidio da je jedan covjek u restoranu hranio macku sa svojim nozem pa onda on nastavio jest...mislim... koji mu je... uf.
    od takvih susjeda ja bjezim :D. pokusaj uspostaviti kontakt sa njim ako mozes ikako

    veliki pozdrav

    avatar

    24.08.2006. (09:03)    -   -   -   -  

  • Kelly Clarkson Fan

    U vezi događaja 1... Stvarno neznam što bi ti rekao. To je teška situacija u kojoj se nalaziš. Razumijem te. Ja sam imao sličnih problema sa svojom bakom. Želiš joj pomoći, ali jednostavno ne možeš. Ne možeš utjecati na njeno zdravlje. Njen život ne ovisi o tebi. Ali možeš joj pokazati ljubav razgovorom i nastojati biti uz nju. Vjerujem da će joj to puno značiti...

    avatar

    24.08.2006. (10:46)    -   -   -   -  

  • Kelly Clarkson Fan

    U vezi događaja 2... Vidim da imaš problem sa susjedom i tom mačkom. Pa zašto ne odneseš mačku dolje i ne pustiš ju na ulicu? Ako ti stvarno smeta, zašto je se ne riješiš? A sa tim susjedom pokušaj razgovarati i reči što ti smeta. Ako je tebi nezgodno, reci svojoj mami da razgovara s njim...

    avatar

    24.08.2006. (10:51)    -   -   -   -  

  • Kelly Clarkson Fan

    Eto, nadam se da sam ti nekako pomogao sa svojim savjetima. Znam da nije ništa pametno, ali sam barem pokušao.. :D

    avatar

    24.08.2006. (10:52)    -   -   -   -  

  • Kelly Clarkson Fan

    Budi pozdravljena! ;D

    avatar

    24.08.2006. (10:53)    -   -   -   -  

  • ...tripping on the path of life...

    uvijek je sooper naići na robbie fana, zar ne??? pozZ

    avatar

    24.08.2006. (11:55)    -   -   -   -  

  • ....:::::DaRk AnGeL:::::....

    joj žao mi je zbog bake...užas...
    a mačka...joj ta slatka bića..kako ih možeš mrziti?ha....meni je to preslatko...a opet svako ima svoje mišljenje...a taj čovjek je glup stvarno mislim ako misli da je spasio tu mačku pa njoj će bit još gore zatvorena negdje na balkonu...bez hrane i ničega....joj...joj...slažem se s Kelly Clarkson Fan...kiss

    avatar

    24.08.2006. (14:57)    -   -   -   -  

  • kitty kat

    Super ti je blog !!
    Pozzzzzzzz

    avatar

    24.08.2006. (15:04)    -   -   -   -  

  • I've found a reason for me to change who I used to

    slažem se ...moglo je više robbia biti...šaljem

    avatar

    24.08.2006. (15:27)    -   -   -   -  

  • I've found a reason for me to change who I used to

    ti

    avatar

    24.08.2006. (15:27)    -   -   -   -  

  • I've found a reason for me to change who I used to

    p

    avatar

    24.08.2006. (15:27)    -   -   -   -  

  • I've found a reason for me to change who I used to

    u

    avatar

    24.08.2006. (15:28)    -   -   -   -  

  • I've found a reason for me to change who I used to

    s

    avatar

    24.08.2006. (15:28)    -   -   -   -  

  • I've found a reason for me to change who I used to

    u

    avatar

    24.08.2006. (15:28)    -   -   -   -  

  • I've found a reason for me to change who I used to

    i tebi i robbie williamsu!

    avatar

    24.08.2006. (15:29)    -   -   -   -  

  • Kylie blog hr

    znam kako ti je to s bakom, imam sličnu situaciju sa djedom, njemu je prije mjesec dana otkriven tumor na mozgu pa ga sada već mjesec dana muče a izgleda da će na kemoterapiju sada, ima 85 godina pa je onda to malo teže.
    nadam se da će ti s bakom biti sve uredu! :)

    A susjedi, uh kako ja svoje susjede mrzim. to su takva užasna, kreštava stvorenja, nikad nemam mira. A ti imaš probleme s mačkom, neznam kako bi to mogla riješiti, treba nekako razgovarati s tim čovjekom.

    avatar

    24.08.2006. (15:40)    -   -   -   -  

  • Kylie blog hr

    zaboravio sam za seriju, naravno da znam da je glumila ali nisam je nikad gledao, neznam gdje bi to mogao pogledati.

    pozdrav

    avatar

    24.08.2006. (15:41)    -   -   -   -  

  • robsesivka

    susjed richie još nije doselio. sad znam i u koju točno ulicu/kuću. cool. vrlo blizu. jedva 5 minuta od mene. u ulici di je moj lokalni dućan, tj jedini lokalni dućan u koji ja idem (mrzim male lokalne dućane, volim velike, di je veliki izbor robe).. hvala 24sata na fotografiji kuće, i drugim detaljima. ne znam je li to u redu tako objaviti fotografiju di će se useliti neka slavna osoba koja sirota intenzivno se trudi uklopiti, da ljudi baš ne dolaze mu pred kuću ga maltretirati.. dobro, mi smo miran i topao kvart. nadam se da će uživati. jogganje i dalje ostaje ko opcija, jutarnje valjda.
    meni richie (gere) nije zapravo uopće super frajer. onak je više, super slavan glumac. to shvaćam. al baš nikad nisam kužila u čemu leži tajna njegovog uspjeha kod žena.. (ono kao - da je bar zgodan ili privlačan ;)) sorry, znam da je cindy pala na njega, i ova sadašnja, i milijuni drugih - al očito nemam vibru za njegovu privlačnost... al dobro.. vidjet ću sad kakav je uživo :-D LOL !! šalim se. sumnjam da će izlaziti iz kuće. osim s autom, zatamnjenih stakala.. ne bih ni ja na njegovom mjestu.. :)
    hm, da, ja sam sve kaj ima veze s bellydancing, i robbiejem.. mislim, sve su valjda to moji blogovi/stranice.. ne znam više zakaj ih je tolko, al svaka ima svoju posebnu namjenu, pa je to valjda ok (ova trbušna je na hrvatskom, ostale su za slike, myspace frendove, i slično..)

    avatar

    24.08.2006. (16:04)    -   -   -   -  

  • robsesivka

    ps naravno da te čitam (nekad samo nemam vremena komentirati.. lol . jer meni očito treba malo više vremena da napišem komentarčiće moje..), zato jer zvučiš pametno i zanimljivo. (da, kompliment, ali zbilja tak nekakav mi ostavljaš dojam, pa zato rado te i čitam..)
    i ps2 na robbieja još idem u Milton Keynes (zapravo prodajemo karte za prva tri dana, jer nisu dolične jednom rw fanu.. duga priča, nervira me, pa ne mrem sad.. al uglavnom s tim kartama ne mreš doći do prvog reda bez obzira koliko rano došao.. tako da idemo samo na taj zadnji dan u milton keynesu, u utorak, 19. rujna, to je i zadnji koncert u europi na turneji.. i za to imamo normalne, tj fanovske inner circle karte.. ) tak. a u englesku i dalje idem od 13. do 20. 9., s tim da ću onda više biti u londonu, a kraće u milton keynesu (di je koncert).. tak.

    avatar

    24.08.2006. (16:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...