Komentari

insideofmyheart.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Domagoj

    Hi.. Evo procito sam tvoj poziv u pomoć, pa sam Ti dolje stavio dva linka na kojima se možeš upoznat s ovim alatom za stavljanje slika na blog.. MSN sam maknuo jel ga nisam bas koristio s ekipom, al budem ga stavio pa ćeš me valjda skužit.. Sretno sa slikama..

    http://www.blogspremnik.com/index.php

    http://www.blogspremnik.com/ o_nama.php

    avatar

    24.08.2006. (14:37)    -   -   -   -  

  • Lule

    drago mi je da imam istomišljenicu.To što se tiče hlača i komentara prodavačica je stvarno neukusno i pomalo neprimjereno.
    Zašto ne bi pokušala s tim tipom?Baš je fora upoznat nekoga netom i poslije se nać s njim. Ko kakva sapunjara! Šalim se :) Radije savjet prepuštam pametnijima, ja ipak nikad ne bi išla na spoj na slijepo. iako sam jednom umalo! Ko zna šta će još od mene bit u budućnosti. Možda se stvarno rodi i taj zbog kojeg ću i to napravit!!!!

    avatar

    24.08.2006. (17:22)    -   -   -   -  

  • Domagoj

    ja sam neš isključio account s kojeg sam ti se javio, jel mi je to bio stari, a nisam ni skužio da ti se s njega javljam, pa ak ti nije problem stavit drugi ID na svoju listu.. dr.Domagoj@hotmail.com thx, i sorry kaj te zezam..

    avatar

    24.08.2006. (17:41)    -   -   -   -  

  • stariris

    a da probaš izać negdje drugdje a ne u dosadnu piranju gdje pivo košta 50 kuna :)))) možda da malo pobjegneš od tih tvojih demona

    avatar

    24.08.2006. (21:23)    -   -   -   -  

  • Anna Lee

    ajme to je strasno sto se tice hlaca, da 40 im je velik, a da tek vidis kako mene gledaju kad ja udjem u potragu za hlacama prestrasno, jos malo pa ce ljudi koji ne stanu u 36 hodat goli po gradu jer nece imat sto obuc

    avatar

    25.08.2006. (02:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...