Je li se itko sjeća Kraš's "Medena Keksa"? To su bili meni najbolji keksi na svijetu. Veliki okrugli smeđi keksi, promjera kojih 8-9 cm, od meda, sa cik-cak šarama na aversu. A više ih nema. :(
24.08.2006. (02:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
E da nisi priložio sličice (valjda nisu fotošopirane) ne bih vjerovala da mi je to promaklo, kao prosječnoj obožavateljici juha i iznadprosječnoj obožavateljici sireva!
24.08.2006. (10:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mmmmm, kao mala mrzila sam one bakine, domace juhe u kojima na vrhu plivaju veliki krugovi masnoce... jedine juhe koje sam jela su bile podravkina juha od gljiva i francuska juha... sad moram priznati da vec dugo nisam jela juhu iz vrecice, ali ovim si me potakao i pronjuskat cu malo po policama u trgovinama... obozavam sir a i ova od cesnjaka mi zvuci primamljivo... potpisujem tu peticiju - vratite nam dobre juhe!
24.08.2006. (12:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
imaš ti praf (ne samo da ti je filozofija na mestu nego imaš praf i da je juha jelo broj 1, isto tak češnjak). pa kaj im ne pišeš drito? imaju dobar web, pretpostavljam da i mejlove čitaju...il zoveš na onaj info telefon...izbori se za juhu!
24.08.2006. (15:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
•°o.O...Trace Of Innocence...O.o°•
lool, super ti je blog... nadam se da se čitamo... pozz
23.08.2006. (16:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suzi q.
u Svatovskoj su krasne griz knedle
23.08.2006. (18:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
the_flowergirl
Da te utješim: Podravka je ionako napola kemija, a napola uvozno i vjerojatno/uskoro genetski modificirano povrće.
23.08.2006. (18:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bodhidharma
nema većeg gušta od ranojutarnjeg posjeta tržnici i biranja svježeg povrća, mesa i ribe
23.08.2006. (18:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
2tref
Dragi babl, ništa, sad će se morat jest domaća od češnjaka. Ima dobrih recepata na netu. A nisu ni komplicirani.
23.08.2006. (19:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gawrun
ja češnjak jedem ko jabuku
23.08.2006. (22:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
StRiKo DiZiZ
dobra ti je usporedba... hehe
23.08.2006. (23:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Milou
Je li se itko sjeća Kraš's "Medena Keksa"? To su bili meni najbolji keksi na svijetu. Veliki okrugli smeđi keksi, promjera kojih 8-9 cm, od meda, sa cik-cak šarama na aversu. A više ih nema. :(
24.08.2006. (02:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
translator wannabe
E da nisi priložio sličice (valjda nisu fotošopirane) ne bih vjerovala da mi je to promaklo, kao prosječnoj obožavateljici juha i iznadprosječnoj obožavateljici sireva!
24.08.2006. (10:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
između jave i sna
mmmmm, kao mala mrzila sam one bakine, domace juhe u kojima na vrhu plivaju veliki krugovi masnoce... jedine juhe koje sam jela su bile podravkina juha od gljiva i francuska juha... sad moram priznati da vec dugo nisam jela juhu iz vrecice, ali ovim si me potakao i pronjuskat cu malo po policama u trgovinama... obozavam sir a i ova od cesnjaka mi zvuci primamljivo... potpisujem tu peticiju - vratite nam dobre juhe!
24.08.2006. (12:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
šljokica®
pošalji im ovaj post u službu marketinga
24.08.2006. (14:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vrtni patuljak u ronilačkoj opremi
imaš ti praf (ne samo da ti je filozofija na mestu nego imaš praf i da je juha jelo broj 1, isto tak češnjak). pa kaj im ne pišeš drito? imaju dobar web, pretpostavljam da i mejlove čitaju...il zoveš na onaj info telefon...izbori se za juhu!
24.08.2006. (15:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hbmars
ja (umjesto češnjaka:gawrun?) morske ježine jedem ko jabuke!
24.08.2006. (15:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ZlicaOdOpaka
Vidjela sam danas u Dioninoj trgovini juhu od sira :-)). Ako ne nađeš, javi se pa dobiješ adresu :-)).
25.08.2006. (19:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
SonJa
I ja volim češnjak. Nisam uopće znala za juhu od češnjaka. Šteta, al baš bih ju probala.
27.08.2006. (22:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...