Komentari

morethanyoucando.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • take my hand..

    prva..a malena moja znam točno kako se osjećaš..vjeruj mi znam..osjećaš se prazno kao da je netko doslovno istrugao sav tvoj sretni i lijepi život iz tebe i pustio te samu i otišao u švicarsku..vjeruj mi znam kako ti je..nažalost..
    lijepa je ona pjesmica,a i vidim da si u boxu stavila pijesmu od massima..joj što mrzim to ime..he he..
    ja ću ti samo jedno reći na to cijelo sranje s berotom..ti si pametna i razumna osoba..napravi kako misliš da je najpametnije..ako misliš da ga možeš čekati(a ja vjerujem da možeš)onda ga čekaj..a ako više ne želiš biti vezana za osobu koja je jako udaljena od tebe FIZIČKI(samo fizički)onda ga ostavi..ali ako se odlučiš za ovo drugo što je po meni gluplje,gubite oba dva i onda nema više povratka..
    i još nešto želim da znaš..što got da odlučila ja sam uz tebe..puno te volim pusica

    avatar

    23.08.2006. (12:13)    -   -   -   -  

  • hepi chajld

    kada iskreno voliš onda i voli cijelim bićem! čak i u slučaju da budeš povrijeđena to malo boli će se proširiti tobom, ali će biti lakše prebroditi!
    i točno te shvaćam za ovo da bi ti falile riječi utjehe,,, moraš biti sama sebi na prvom mjestu, uvijek, i raditi ono što je za tebe dobro.
    sudbina radi ono što je najbolje, nemoj u to sumnjati i vjeruj mi da će sve biti ok....

    avatar

    23.08.2006. (12:29)    -   -   -   -  

  • hepi chajld

    hvala i tebi na lijepim riječima :) zapravo se po ovome što si napisala slično osjećamo. ponekad mislim da ova moja veza nije to što me ispunjava i najradije bih ju prekinula, ali znam da će mi faliti i da će ostat neka praznina, a i brzo me prođe jer shvatim da ga volim kakav god da bio, što god da se događalo... :)

    avatar

    23.08.2006. (12:54)    -   -   -   -  

  • take my hand..

    ej..tnx na komentaru,malčice si me razveselila s time što s shvatila da nisi jedina,da još postoje osobe koje se osjećaju kao i ti..nadam se da ti se sviđao moj post..pusa malena,puno te volim..

    avatar

    24.08.2006. (11:16)    -   -   -   -  

  • vrag_s_licem_andjela

    ej.. pa novi dizajn.svidja mi se.
    Praznina.. tako tup osječaj, i šutnja.. Ona je još gora.
    fascinira me ljudski mozak, iz dana u dan. Kako lako zavolimo, a teško prebolimo.
    Kako s jedne strane želimo drugoj osobi sreću i nakon rastanka, da ga vidimo s onim prekrasnim osmjehom i sjajem u očima. Da je uistinu sretan! A opet.. Znamo koliko bi boljelo, da te gotovo ubije. No ne bi nas ubilo jer bez obzira nastavljamo.. A boli, a puca. Jer druga osoba je sretna. Ali ne s nama ili zbog nas. Netko njemu znači ko mi a i više, možda.
    A kad je osoba daleko.. Fali nam... Dodje ti samo želja da je tu. Nemora čak ni riječ izustit. Samo sjest kraj tebe, onako nježno te zagrlit, poljubit, u čelo, obraz, usta, vrat.... I da osjetiš da je... tu kraj tebe.. za tebe... Da te želi, voli... Da je tvoj....

    avatar

    24.08.2006. (17:05)    -   -   -   -  

  • *Friky Girlz*

    Ja? Tebe zaboravila? Nikad! Uglavnom, ovdje sam da ti kažem kako nisi sama, niti jedina s tim problemima........bar sličnim! Iako ga jaaaaaaaaaaaaako voliš, on nije sve, imaš i nas, svoje frendove koji će te podržati u svemu što odlučiš i pomoći ti da prebrodiš i to razdoblje u svom životu! Sad ti se čini da je nemoguće biti sretan kad ti tako fali jedan dio duše, al stisni zube, on je tu, u tvojim mislima i snovima, sigurna sam da i on misli na tebe jednako koliko i ti na njega, ako ne i više. Toliko ste dugo zajedno, a to nije malo i beznačajno, ako je toliko s tobom to znači, ni manje ni više, da te................voli, voli i želi da potraje, a daljina to ne može uništiti! Zato mala, strpi se i čekaj, budi tu za njega kad mu je potrebno, jer isplati se definitivno se isplati za takvu ljubav! Pusssssssssssssssssa

    avatar

    25.08.2006. (00:50)    -   -   -   -  

  • S.O.A.D. forever...

    Shvaćam te jer sam se i ja tako osjećala i još se tako osjećam! A ono da ga zovnem na kavu ne pali jer sam mu se javila prije dva dana i ništa ne odgovara! To je definitivno the end, finito!!!

    avatar

    25.08.2006. (14:27)    -   -   -   -  

  • S.O.A.D. forever...

    Imam novi pst pa navrati...

    avatar

    25.08.2006. (19:31)    -   -   -   -  

  • Andrea

    ae ljube nemoj mi biti tako u bedu....jer kad si ti u bedu i ja sam bez obzira na 200km udaljenosti....pusa i volim te puno, puno

    avatar

    25.08.2006. (19:59)    -   -   -   -  

  • Angel exist in me

    hey ane, slušaj me dobro, ako itko razumije tu vezu na daljinu onda sam to ja....samo šta je ja nisam znala održat i loše je ispalo...pazi kaj radiš i pazi da ne sjebeš, jer si to ,vjeruj mi, nikada nećeš moći oprostiti....miss ya, kisssss

    avatar

    25.08.2006. (21:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...