Komentari

roves.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • TipWin

    Portal i forum TipWin vas poziva da se prijavite na natjecanje(za sve member clanove) i pokazete svoje kvalitete u tipovanju i time ostvarite status TipWin clana i druge pogodnosti do dobitka ... www.tipwin.org !!!

    avatar

    22.08.2006. (23:12)    -   -   -   -  

  • TipWin_down

    Ne nasjedajte na taj TIPWIN hrpa hvalisavca i ljudi koji žele pokupiti novac
    njihovom tzv članarinom...a ta članarina im netreba ni za šta osim za svoj
    džep...pozdrav

    avatar

    23.08.2006. (20:22)    -   -   -   -  

  • nije vazno

    Pa da,,,,bio sam uclanjen neko vrijeme i izbacili me sa foruma...zbog tzv.nedovoljnog postanja..prije nisam imao Adsl pa nisam mogo visjet na netu....i zatvoreni forum...cemu to...

    avatar

    24.08.2006. (00:14)    -   -   -   -  

  • TipWin

    Nitko tebe kolega dragi ne sili na clanarinu nii je tko spominje da dodes i da je platis nego bolje malo procitaj tekst mi nudimo da dodes i pokazes svoje kvalitete i prijavi se kao Member clan i osvoji jedno od prva dva mjesta i dobit ces ulaz kao TipWin clan i svima dobro u rokanju a ne da pises nesto sto miti mislim niti cu s tobom komentirati a za nase hvalislavlje kako ti kazes sve govori dovoljno Arhiva dobitnih tipova i dok je sajt bio otvoren moglo se vidjeti kvalitetea ti h istih hvalisavaca hehe ali svatko ima pravo na misljenje ..... a stp se tice kolege drugog da i njemu odgovorim sajt je za sve otvoren ali je zatvorenog tipa onima koji ne uplate naknadu ne clanarinu koja je simolicna za cijelu godinu i zato je zatvoren jer nije pravedno da netko tko ne uplati ima istu vidljivost kao i onaj sto nas je podrzao a ti si vjerovatno izbacen dok nije krenula naknada ali mi samo trazimo aktivnost od svih u trazenju infa,analiza i komentiranja a ne kao tebi slicnih da samo prate i prepisuju.Toliko da ne bude bez odgovora vama i da se razumijemo !!!

    Puno pozdrav Team TipWin !!!

    avatar

    24.08.2006. (01:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...