Komentari

jolly.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ergarac

    Predlažem osvetu! Po principu: Osveta je juha koja se jede hladna! Which means: Sačekaj malo da to odleži, a onda ga (bratića) dovedite u financijsku situaciju da mu Velika ekonomska kriza iz 1929. izgleda kao Hirošima poslije atomske bombe! Neka plati što je propustio!

    avatar

    23.08.2006. (11:19)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    nečuveno....kužim te ja,stvar je principa....ne može od vas radit budale

    avatar

    23.08.2006. (16:20)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    Čuj, ove godine smo na more išli moj dragi, moja sestra i ja. Lijepo sam rekla da troškove dijelimo na 3, a moja se sestra pravila luda i mislila je da ne ću primijetiti da nije dala svoj dio pa kad sam tražila novce i pitala ju zašto nije dala ni lipe rekla je da nisam tražila. :-) Mislim, nije ona takav tip osobe koji si opisala, ali ako se može izvući, naravno da hoće.

    avatar

    27.08.2006. (14:23)    -   -   -   -  

  • malisa

    hahahahahahaha e bas sam ti se nasmijo. pa neradi on volove od vas nego vi sami .ima poslovica koja kaze. nitko od tebe nemoze napaviti majmuna osim ti sam. dakle eto citas ovo i kako kazes na godisnjem nestro naucis dakle ovo ti ej produzna nastava hehehehehehee
    ma nema tog boga koji bi to meni napravio . ja bi ga sutnio nogom u guzicetinu na pol puta da bi odletio do japana i nazad. sto moj pajdo kazo (kad ga cerka trazila da ode iz kuce da joj moze doci jebac). ma nemoze ona to meni radit, ma da je iz oka ispala a ne iz pi...e mat....e. tako ni on. nebi on meni glumio titu. odvezo bi ga 20 kilometra u neko brdo i ostavio ko zadnjeg idijota pa nek klipse nazad do prve ceste da nauci da nemoze od ljudi radit budale.
    hahahahahaha al sto ces nismosvi istih promisljanja.

    al da ne bude da sam se ja ucen rodio ispricat cu ti kako sam se ja opametio. doso lega do mene i ajd deremo po beli i jareko os pivo . kaze daj . ja donesem. igramo tako i ja eko os jos jedno kaze daj. i ja jopet. i nastvaimo i ja reko os josjedno ? kazeondaj . i ja donesem i reko ma bas da vidim dokle ce i tako ja uporan ko vol sa eksperimentom a on pijeko vol baru. i kad je skenjo dve gajbe piva na izdah. ja reko pa dobro covjece kolko ti mislis piti ? kaze on pa dok se ne srusim . ja reko . pa zar nemas mjere. eto ja sam te domacinski ponudio a ti ne bendas da je red poslje treceg reci necu fala . kaze on meni . pa sta ti od mene ocekujes pa ti znas da sam ja alkoholicar? ja reko jebiga anam al mislio sm da si i covjek. kaze on: e to sam kad se otrijeznim. i tako kako vise nije bilo pive pokupi se covjek i odbaulja kuci . i ja osto razmiljsljajuci ko je tu glup a tko pijan. prepoznao sam obojicu. e od tada vise nikad nije popijo niti jedno pice na moj racun. on je sve svoje na moj racun zapio za svoga zivota .mozda u nekom drugom zivotu al otom potom. al dok ja pamtim to sto pamtim nece piti na moj racun. eto tako je to bilo. sto bi rekli kako je majmun silazio sa drveta ili ti kako se kalio celik heheheheheheheheh

    avatar

    24.10.2006. (16:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...