Komentari

bdsm.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • čudna noć

    zastrašujuća koincidencija zatvoriti blog par minuta nakon mene...

    avatar

    22.08.2006. (02:13)    -   -   -   -  

  • ...mrtvi anđeo...

    Nda...nije me dugo tu bilo....stvarno dugo...nisam ni ostavljala komentare, a nisam niti čitala...ionako sam dovoljno toga naučila o BDSM-u isključivo zahvaljujuči ovom blogu...u početku sam te/vas pratila...ostavljala komentare, sve...ali jednostavno sam "zaborvila" na ovaj blog...nisam čitala...da sam čitala komentirala bi, nije meni teško ostavit jedan jebeni komentar...nda...šta sam htjela reć? A da...ne, neću govorit da mi je žao što prestaješ pisat ovaj blog...radi šta želiš...sam sam htjela reć da sam stvarno puno toga naučila iz ovog bloga...i neke su mi stvarni postale jasnije...lol...i tak...nda...neću ostavljat link bloga...nije potrebno :p. Idem, uživaj, poZz

    avatar

    22.08.2006. (19:28)    -   -   -   -  

  • A DAY IN A LIVES OF GALAXIES

    Opsjednut si odnosom ozenjen-subica :))))
    Aj, odmaraj:)

    avatar

    24.08.2006. (13:37)    -   -   -   -  

  • Nisam "opsjednut" tim odnosom nego kad se vec borim protiv negativnosti... a po meni to je jedna od najnegativnijih pojava u bdsm-u. U velikoj vecini slucajeva to se jako loše završi... po djevojku naravno. No nekad prođu i godine dok doticna ne shvati neke stvari, onda se osvrne i vidi da je "najbolje godine" protratila na nekog tko nije toga vrijedan niti najmanje.
    Drugaciji slucajevi su izrazito rijetki... gotovo da ih niti nema. Ispravite me ako griješim?

    Mrtvi anđelu (koje ime hehe :)) drago mi je da si putem bloga nešto i naucila i da su ti neke stvari postale jasnije. U konačnici zato je i pokrenut

    avatar

    25.08.2006. (00:34)    -   -   -   -  

  • No jos jedan :) osvrt na takve situacije. Nemam baš ništa protiv takvih veza koje su striktno sexualne prirode. Ono... malo "perverzne" :) ševe, kiss, kiss i svatko na svoju stranu, no mnogo njih isfurava neke šprehe o 24/7, o tome kako su oni Gospodari (ocito ne i doma svojoj zakonitoj), o Master-slave odnosu... hahaha i hehehe. Floskule za mazanje ociju i ništa više.
    24/7 s oženjenim "gospodarom" cija ženica ni pod razno nesmije doznati kaj on izvodi kad ima slobodno vece... daj nemojte me zajebavati :) To je sve prije nego 24/7 i Master-slave odnos.

    avatar

    25.08.2006. (01:06)    -   -   -   -  

  • A DAY IN A LIVES OF GALAXIES

    A nista ne pricas o udanim subicama i "Domovima" sa strane :)))

    P.S. Vidjeh ti onu majicu sta si trazio, uskoro cu do Zg pa javi velicinu :)

    avatar

    25.08.2006. (11:35)    -   -   -   -  

  • ..

    Zar nisi ti bio sa udanom subicom? hahahaha a pricas nesto o ozenjenim gospodarima

    avatar

    25.08.2006. (15:36)    -   -   -   -  

  • Neimenovani komentatore :), ciljaš možda na Tanju ili neku drugu? Sve što je bilo između mene i udani subica se može sesti pod dva slucaja. Ili su ti brakovi postojali još samo na papiru (više ni nisu živjeli skupa), ili je u pitanju bilo samo prijateljsko perverzno bubnje ;)... Stoga nije moguce povlaciti paralele između toga i klasicne situacije "opaki i strašni Gospodar koji ima vanila ženicu a us put bi malo glumio nekakvog mastera" haha ;)
    Razlika je drastična

    Space-javim ti se

    avatar

    25.08.2006. (19:01)    -   -   -   -  

  • ..

    Sto tebe uopce briga je li netko sa ozenjenim ili ne i glumi li on Gospodara, a doma ima zenicu. Kada netko toliko pise o toj temi kao ti, jedini zakljucak je da ti si taj koji tu ima problema, jesi mozda ljubomoran ili sto? I bdsm nije crno bijeli, tako da i ozenjen moze biti bolji Gospodar od neozenjenog.
    Citajuci o tvojem konzumiranju alkohola, bolje ti je da poradis na tom problemu, jer ni to nije bas normalno. Ali izgleda da se neki samo uz to mogu opusiti i onda soliti pamet tko smije biti Gospodar, a tko ne. Prije bi zeljela da mi Gospodar bude neki ozenjeni, nego cuger koji samo zna za alkohol kao pice. Lijep pozdrav.

    avatar

    25.08.2006. (20:11)    -   -   -   -  

  • bdsm_bloger

    Konzumiranje alkohola? Problem? Bit će da te je moj text piknuo pa se svetiš ;)... a poput svih koji me napadaju nemaš niti jedan argument naravno... ja sam cuger, ja imam problem jer tamo neka-tko zna koja-tvrdi da je tako a temeljem cega molim te? Od sad molim lijep da se potpisujete ispod svoih komentara-doduše tebi netreba potpis ;)... znam tko si. Moja stara "prijateljica" ;)... Bolje poradi na tome da ti gospodar dozvoli svršiti barem jednom mjesecno pa možda nebudeš tako nabrijana... ali eto-bar se nekaj raspravlja-ako se ovo kaj svi skupa radimo i može nazvati nekom raspravom :) no potaknulo me je da napišem još koji post o famoznim bdsm pravilima te o tome kak sam ja "cuger" hehehe i kak je alkohol strogo zabranjena stvar hahahaha.
    Mjesto pozdrava ŽIVILI ;)

    A kad vec pricamo daj mi molim te objasni kako netko može biti Gospodar uz ženicu koja nema blage veze o tome... i koju naravno ne misli ostaviti poradi svoje "robinje"... I kako netko može biti zadovoljan uz gospodara (opet namjerno malim slovom) kojem ce uvijek biti druga rupa na svirali-iza zakonite ženice naravno?

    A problem glede toga... nema problema :) jer ima sasvim dovoljno cura koje znaju da je petljanje s oženjenima gubitak vremena i totalno čorav posao.
    I eto-povijest se ponavlja... mjesto da se s nekim upusti u argumentiranu raspravu, potežu se stvari koje nemaju veze s vezom samo da bi se oblatilo "drugu stranu" koja te je dirnula u bolnu tocku svojim postom. Klasika od koje mi se povraca. Kultura dijaloga 0 bodova.
    Pa zar stvarno nemože drugacije? Zar se ljudi fakat neznaju razgovarati? Jel problem napisati nekaj u stilu: "Ti na to gledaš ovako a ja tako i tako", pa da vidimo cije misljenje je ispravnije, nego "GRRRR, BRRRR, ti si ovakav, ti si onakav". Daj molim te probaj napisati takav komentar please. Možda izgleda teško ali nije-niti najmanje. Pogotovo za one koji su sigurni u ispravnost vlastitog mišljenja i vlastitih odluka.


    Živili :))

    avatar

    25.08.2006. (23:13)    -   -   -   -  

  • bdsm_bloger

    I da... znaš zašto me briga? Zašto me to dira? Zato što sam upoznao, što uživo, što putem mailova i poruka, desetak bivših subica/robinja od oženjenih gospodara... i znaš kaj mi, gotovo u pravilu, govore? "Di mi je bila pamet da sam se išla petljati s takvim." A ako nisi primjetila meni je stalo do svih koji prakticiraju bdsm. Stalo mi je da to sve skupa bude bolje. lijepše, ljudskije...jer što je više zadovoljnih i zadovoljenih ljudi, bolje po cijelu bdsm zajednicu.
    Znam samo za jedan jedini primjer takve veze koje je uspješna-a uspješna je poradi toga kaj je Gospodar (ovaj put velikim slovom jer je to i zaslužio) otvoreno ženi rekao za svoje sklonosti i muški priznao šta radi... i robinja mu je bila prva a sa ženom je ostao samo u formalnom braku poradi nekih stvari koje ne želim javno iznositi.
    Njemu skidam kapu. To je Gospodar. Ostali... :(
    A koliko je takvih...? jako, jako malo.

    avatar

    25.08.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  • ..

    Prvo cu napisati da ja tvoja stara prijateljica nisam, ne bih zeljela da mislis kako ovo pise neka tvoja bivsa prijateljica, jer ne bi bilo u redu prema toj nekoj, pa makar je i bivsa. Vjerojatno ne bih ni ostavila komentar, iako citam tvoj blog i sve pohvale, ali ne razumijem sto si se uhvatio za te ozenjene. I da ne bi mislio kako ja branim neki svoj nacin zivota, ne, ja nemam gospodara koji je ozenjen. Naravno ne moras ovo vjerovati.
    Ovo za konzumrianje alkohola je ozbiljan komentar, jer nije zdravo i previse isto pises o tom alkoholu i koliko si piva i jegera popio, kao i o ozenjenim gospodarima. Previse pijes alkohol!
    Zasto ti mislis da bi robinja bila druga rupa na svirali svom gospodaru samo zato sto je on ozenjen? Vidis, generaliziras. Sva negativna iskustva koja si cuo su ostavila takvo misljenje na tebe i zato tako razmisljas. To sto netko svojoj zeni nesto skriva, ne znaci da ne moze biti dobar gospodar. Valjda je najbitnije povjerenje i iskrenost između njih dvoje, a tek tada vrijeme koje mogu provesti zajedno i zenica.
    I moja nabrijanost nije ni do koljena tvojoj prema ozenjenim gospodarima.

    avatar

    25.08.2006. (23:56)    -   -   -   -  

  • bdsm_bloger

    Učinilo mi se da si ti jedna subica koja me je napadala na jednom drugom mjestu, a ono "prijateljica" hehe :)) je baš poradi toga bilo pod navodnicima :). Možda jesi, možda nisi… no vidjela si već moj post o alkoholu i bdsm-u a i tamo si pročitala da ću napisati i post o oženjenim gospodarima, stoga daljnji razgovor o tim stvarima možemo voditi ispod tih tema a ne ovdje

    avatar

    26.08.2006. (12:11)    -   -   -   -  

  • bdsm_bloger

    Uostalom, kak ja to previše pijem alkohol? Ako te baš zanima zadnju kap sam popio prije negdje desetak dana, a zadnji put da sam se baš napio... ni ne sjećam se kad je to bilo.
    Onda ti očito uopće ne piješ alkohol ako je ovo moje "previše" :)

    avatar

    26.08.2006. (12:14)    -   -   -   -  

  • L.J.

    Ti mozda ne dobijas uvjek komentare na to sto pises, ali mozes biti siguran da si svojim savjetima mnogima pomogao.

    avatar

    12.10.2008. (18:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...