Komentari

sedmi.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • allegra:)

    vi ste mi ko iz nekog romana!pravi soundtrack za ljeto:)

    avatar

    21.08.2006. (23:33)    -   -   -   -  

  • bloodmascara666

    zakon blog,^^,posjeti me,
    pozzzz

    avatar

    22.08.2006. (00:02)    -   -   -   -  

  • gawrun

    dirljivo

    avatar

    23.08.2006. (01:57)    -   -   -   -  

  • plava

    "more, nebo, cvrci i dvije figure koje se vole."........mislim da mi treba jedan dzoni ;)...

    avatar

    23.08.2006. (19:13)    -   -   -   -  

  • dorja

    lakunoč

    avatar

    29.08.2006. (02:39)    -   -   -   -  

  • driftwood

    ej mali pixie!
    ajd poradi na ponovnom javljanju u blogosferu!
    ;))
    već si odavno trebao bit doma!

    avatar

    05.09.2006. (18:16)    -   -   -   -  

  • Žbandaj sa tri uskličnika

    Žbandaj? Jesi ti ekipa Žbaaaandaj !!! iz Motvuna? :)

    avatar

    07.09.2006. (00:25)    -   -   -   -  

  • david glojgel

    drago mi je zbog tebe

    avatar

    16.09.2006. (19:35)    -   -   -   -  

  • Profesor X

    ŠOKANTNA ISPOVIJEST DVOJICE DŽANKIJA O TOME KAKO I OD ČEGA
    UMIRU NARKOMANI U HRVATSKOJ
    "Čiste droge u nas nema, pa se od nje i ne umire, a džankiji najčešće odlaze od kombinacije droge i alkohola, ili od 'srebrnog šuta' kojim žele pojačati užitak" - tvrde naši sugovornici.

    Živeći u polusvijetu s one strane zakona narkomani se rijetko ispovijedaju, a kada se na to i odluče, onda su to "recitacije" u sudnici napisane s odvjetnikom. No, usprkos toj zatvorenosti naši sugovornici sa zagrebačke narkomanske scene odlučili su se na otvoren razgovor potaknuti netočnim i ishitrenim napisima o nedavnim crnim danima između 26. i 30. rujna, kada je skončalo pet narkomana iz Zagreba, Hvara i Splita. Odmah se nametnulo pitanje nije li možda uzrok peterostruke smrti prečisti heroin, što se iznenada pojavio u nas, ili njegova suprotnost, posve nečisti heroin. Naša dva sugovornika, dugogodišnji džankiji, obje verzije smatraju pričom za malu djecu!

    - Početak mog narkomanskog staža bio je prava klasika - priča N. T. iz Zagreba, jedan od rijetkih preživjelih i još k tome aktivnih iz prve ozbiljne narkomanske generacije s kraja 70-ih. - Kvart, škvadra, prvi dimovi marihuane i hašiša iz znatiželje ubrzo su većinu preveli na iglu, a fiksali smo se sirovim opijumom iz Makedonije, koji je, onako neprerađen, bio strašan udarac na organizam. "Fleš" je bio tako strašan da su ljudima doslovce pucali zubi. A tek kada te uhvati heroin, kojega je isprva bilo malo, onda počinje igra s nesigurnim i teškim tijekom a sigurnim krajem. Za novac, a bilo je potrebno od 200 do 300 maraka na dan, kralo se, otimalo, preprodavalo. Prije ili poslije osvijestiš se u fazi iz koje je povratak pretežak, na pameti ti je želja za zlatnim šutom, onim zadnjim, svjesno prevelikim. No, ni to nije lako. Jer, čiste i dobre droge u Zagrebu, Splitu, Zadru ili Vinkovcima nema, pa je takvo predoziranje, kako to pišu novine, najrjeđa mogućnost.

    avatar

    17.09.2006. (19:40)    -   -   -   -  

  • Profesor X

    Pripazi malo da se ne predoziraš.

    avatar

    17.09.2006. (19:42)    -   -   -   -  

  • Ramm

    Ma kako to čudno zvučalo, heroin me je zapravo riješio svih ostalih opijata ovoga svijeta, učinio me zdravim na jedan iznimno bolestan način. Još kao petnaestogodišnjak otkrio sam čarobne učinke alkohola kojim sam se razbijao do besvijesti. Onda sam počeo otkrivati svijet droga. Trava, hašiš, ljepilo, barbiturati, tripovi, exstasy, speed. Svaka od tih faza uranjala je jedna u drugu, ali uvijek stavljajući na dnevni red sljedeću koja bi postala aktualna u društvu i na taj način potiskivala onu koje smo se dotad, fala Bogu, preko mjere nauživali. Nijedna od tih faza, barem onaj njen najžeći dio, nije potrajala više od pola godine. Recimo, kad je naišao extasy, tripovi nam više nisu bili interesantni. Tipična mladalačka zaigranost. Kao kad nađeš novu curu pa ti ona stara više ne znači puno. Upoznavši heroin mislio sam da će se isto to dogoditi i s njim, da će mi jednostavno nakon nekog razumnog roka prisjesti i taj užitak. Pogreška prva. Heroin je zadnja stanica na toj opakoj pruzi i nakon nje nema ničega što bi te na neki bolji način zadovoljilo. No tada to nisam znao.

    avatar

    25.09.2006. (19:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...