Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • mare

    Slike su prekrasne. I ja sam napravila nekoliko slika na Visovcu i svakako u okolnim selima, sve kako bih svoju ljubav prema kamenu, kamenim kućama i rodnom kraju prenijela na sliku u tušu i laviranom tušu.

    avatar

    23.08.2006. (20:08)    -   -   -   -  

  • sany promina.blog.hr

    Hvala na pozivtivnoj ocjeni slika.
    Možemo li Mare jednog dana očekivati kakvu izložbu tvojih slika u Promini, ili bar na Blogu?

    avatar

    23.08.2006. (20:41)    -   -   -   -  

  • Mečet

    Poštovani,
    u članku o NP Krka današnjeg ¨Večernjeg lista¨ konstatira se zadovoljstvo zaposlenika NP, citiram ¨... jer su gosti prepoznali vrijednosti drugih dvaju iznimnih lokaliteta u Parku - Visovca i Roškog slapa, pa ih sve više odlazi i onamo. Time se smanjuje pritisak na Skradinski buk, koji je ljeti čak i prenapučen kupačima.¨
    Smatram kako bi i dislocirani Prominci mogli poraditi na popularizaciji i oživljavanju našeg kraja ¨elektronskom prezentacijom¨ budućim posjetiocima.
    Jedan od mogućih načina moglo bi biti predstavljanje fotografija na Vašem Blogu osnivanjem posebne ¨Fotogalerije prominskih motiva¨.
    Osobno posjedujem dosta zanimljivih digitalnih fotografija kanjona Krke iz sela Nečven, koje bi moglo, po meni i trebalo, postati zanimljiva destinacija posjetiocima zbog iznimne ljepote kanjona i ostataka utvrđenih starih gradova na nasuprotnim stranama Krke.
    Rado bih Vam dostavio neke od njih i podijelio zadovoljstvo proučavanja istih s posjetiocima Bloga no ne mogu iznaći način za to.
    Ukoliko ste zainteresirani uputite me u način dostave fotografija.
    Tako bi ubuduće pripomogli ¨rasteretiti prenapučene destinacije NP¨ i otkriti nedirnutu prirodu nečvenske brine posjetiocima Bloga jer bi zasigurno neki od njih poželjeli i uživo razgledati prezentirane lokacije.
    Pozdrav

    avatar

    30.08.2006. (10:36)    -   -   -   -  

  • sany promina.blog.hr

    Na blogu sa lijeve strane već postoje linkovi «Promina u slikama» i «Slapovi rijeke Krke», pod kojima se može pronaći dosta fotografija iz Promine.
    Sam Blog u svojoj formi nema mogućnost stvaranja osobnih galerija fotografija. Da postoji ta mogućnost rado bi u nju uvrstio fotografije posjetitelja bloga.
    Svaki moj post može sadržavati samo jednu malu fotografiju 200x150 pixela, ništa ni više ni veće od toga.
    Svoje fotografije postavljam na jedan drugi server gdje također ne mogu praviti galerije (npr. kad bi htio napraviti samo album slika «Fešta u Promini»)
    nego samo dodavati sliku po sliku, a onda na blogu praviti link na njih što traje jako..jako..jako dugo, i zato kasnim sa slikama fešte u Oklaju. Premda mi je i tamo prostor jako ograničen.
    Možda netko od posjetitelja bloga može dati savjet gdje se može dobiti prostor za postavljanje novih albuma fotografija?

    avatar

    30.08.2006. (21:54)    -   -   -   -  

  • WYXCV

    http://photobucket.com/

    avatar

    04.09.2006. (10:49)    -   -   -   -  

  • sany promina.blog.hr

    Hvala WYXCV na linku.

    avatar

    04.09.2006. (11:06)    -   -   -   -  

  • Za izložbu treba još dosta slika napraviti jer uz sve svoje obveze kojih je jako puno jedva se uspjevam posvetiti slikanju. Gotovo svi moji rođaci i prijatelji su jako nostalgični, tako da jedva uspijevam zadržati pokoju sliku u vlastitoj zbirci. Puno pozdrava. Mare.

    avatar

    08.09.2006. (09:02)    -   -   -   -  

  • klo

    uf, sve mi je to teško razumit

    avatar

    18.06.2008. (12:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...