Komentari

taliausvemiru.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • samo zelim

    evo malo o tom 'thinspiration'. nije teško skužiti da je riječ nastala od 'thin' i 'inspiration'. na kraju ti je to inspiracija za mršavljenje, odnosno, kad se želiš natrpat ko prase, gledaš takve slike i sjetiš se da želiš smršaviti i izgledati ko te na slici, a one se sigurno ne prejedaju non-stop i to je kao neki poticaj. možda si skužila da su neke ana a neke mia. ana i misa su načim života: ana se izgladnjuje (anoreksija) a mia sve jede ali kasnije povraća (bulimija). mislim da je sve krenulo na onim stranicama xanga gdje su i predstavljene "ana & mia". ako hoćeš ostavit ću ti "ana i mia's tips". na xangi na tražilici blogova upiši ana, i izbacit će ti neke blogove. onda ćeš vidjeti šta je stvarno anoreksija i kako to izgleda.
    neznam zašto se tako opterećujemo time, ali činjenica je da smo svi zasuti slikama zgodnih mršavih cura, tako da dečki takve traže, a cure žele biti takve. uostalom, mnei je jako bitno i da se sama sebi sviđam, čak bitnije nego šta će drugi reč. slažem se da ima bitnijih stvari. i moram priznat da i mene ponekad muče ta pitanja. samo što na blogovima gdje pišu o mršavljenju, nitko ne piše 'problemima u svijetu'...
    a u vezi mojih problema... ma gle. naučila sam se nosit s time, dođe mi teško i onda se samo moram ispucat. a kaj se tiče dečki- to čak i nije tolki problem.
    nokti rastu :) kupila sam si lak za čvršće nokte jer mi obavzno pucaju čim malo narastu, i to je jedan od razloga zašo ih uvijek neuspjelo puštam...
    ja se nadam da si neš skužila o thinspiration. u svakom slučaju, na xangi ćeš saznat puno više...
    kisss

    avatar

    22.08.2006. (08:38)    -   -   -   -  

  • mislim dakle žena sam

    ja sam naletjela na par blogova u kojima se piše samo o mršavljenju..puni su slika zvijezda..obrađenih u photoshopu..one misle da su kosturi sexy..

    avatar

    21.09.2006. (23:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...