Komentari

booshmira.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • e pa sad iliti jedi govna by:ozzy & babaž(man of s

    mislim da su strossmayerove stube(čitaj štrosmajerove). heh, samo se pravim važan. di da nabavim špricu i po mogućnosti sterilnu, a ne da dobijem sidu od nekog tinejdžera nedajbožedaneslušanarodnjake narkomana? pola riječi u postu nisam skužio, to bi trebao biti kakti zagrebački sleng ili nekaj slično. sad pačotice su neke vrste tenisica, ne? bretele nemam pojma šta su, ni kak se spustit na njih. sve što sam skužio iz posta je da će Milana nečiji stari u "vazduh dignut", a ovo dalje je sve blur(iliti mutno). il sam ja glupan(vjerojatnija opcija) il ni sama ne znaš kaj si napisala:)(fuj, gadim se sam sebi od ovih smajlića). a sad tko bu meni pozajmio pare da uspijem uživat u milim zvucima čovjeka i pjevača za čiji se opstanak bori i greenpeace(žak). rekao bih(po mom osobnom iskustvu) da je kamen tvrđi od cigle, al bolje s ciglom nego sa štrucom kruha kako propovijeda Pustički i ostala Crkva u Hrvata.

    avatar

    21.08.2006. (11:26)    -   -   -   -  

  • stara koka:)

    e pa da... drago mi je kaj imaš takvo mišljenje o cajkama... (škola nam je čisti primjer kaj ostali misle o tome :) a stube su šloserove (kak god da se piše:) uživaj,peace:)

    avatar

    21.08.2006. (18:33)    -   -   -   -  

  • e pa sad iliti jedi govna by:ozzy & babaž(man of s

    e jebemu znao sam da su stube nešto sa š ili s, a jebiga zgleda da sam se zajebao

    avatar

    21.08.2006. (21:13)    -   -   -   -  

  • leja ja

    e dunja, ne znam zakaj, al nemrem na tvoj blog, virusi me napadaju, prokleti bili. jesi ti ona dunja od galaca kaj ide s njim u glazbenu?

    avatar

    21.08.2006. (22:21)    -   -   -   -  

  • e pa sad iliti jedi govna by:ozzy & babaž(man of s

    e legendo. ne, ovo je krivo započelo. e booshmira. ovo čudno zvuči. e puco kupit ću ti bubreg na crnom tržištu i sladoled rumenko. pa ovaj dizajn rulz. certainly best then the last kad se niš nije vidjelo. antivirusni downloadaj s neta samo da skeniraš kompjutor i pokazat će ti koji su fileovi zaraženi te ih briši ili ruši cijeli sistem i sve ispočetka brale. sutra opet na more? a jebla oca tko će mi komentirat postove??? guess i'll take a break. opet će net zjapit prazan od nas i podvojenih ličnosti. god damn it. a štaš sad? pazi ti moj avatar, sam fali vatra u očnoj duplji.

    avatar

    21.08.2006. (23:21)    -   -   -   -  

  • Timon

    ej lea!!!!navartila i ja malo na tvoj blogek kada ti ga je seka tako nahvalila kod sebe...ali neznam kaj da ti napišem.....ajd samo te ki$$am i kažem da navratiš ako ti se bude dalo!!!!!!!!!

    avatar

    22.08.2006. (11:51)    -   -   -   -  

  • bruno

    ej lea bruno je .fora ti je bljog.pozdrav i cajke dole a soad gore

    avatar

    25.08.2006. (14:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...