Komentari

rusalka.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • °~Ignis art~°

    Dobro jutro, draga Rusalka! :) Ova keramika izgleda bas lijepo. Mozda zato sto je uglavnom plave boje... ;))))

    avatar

    25.08.2006. (09:41)    -   -   -   -  

  • rU

    Dobro jutro, Ignis. Plava je uglavnom i moja boja. Kad kupujem nešto, uvijek ću prije posegnuti za onim što je - plavo.Možda upravo i zato tako volim vodu i oblake. A i plavo cvijeće mi je omiljeno.

    avatar

    25.08.2006. (09:59)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Tebi bi se onda svidjelo u mojoj kuhinji/dnevnom boravku... :)

    avatar

    25.08.2006. (10:09)    -   -   -   -  

  • crazy-a3

    I ja volim plavu boju, iako mi u kuci nije nista plavo... ali uvijek stigne i to

    avatar

    25.08.2006. (10:13)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Ma i ja i dragi volimo plavo tako da ako nesto kupimo to je najcesce plave boje! :D

    Evo, Rusalka, dobila sam zadatak da ti prenesem kisne krznene pozdrave! Evo i slicice kao dokaz. Subjekt na slikama i dalje spava u mom krilu bas kao i svako jutro dok sam ja na netu... :)
    http://i29.photobucket.com/albums/c270/Ignisburns/Cijalijeovonjuska.jpg

    avatar

    25.08.2006. (10:26)    -   -   -   -  

  • rU

    Ignis, skužila sam da ti je draga plava - prema fotkama koje si poslala. Ah, taj slatki macan (vrijedan čišćenja dlaka) na lijepom plavom trosjedu!

    Crazy, i u mojoj kući vlada prilično "šarenilo". Proljetos sam radila neke adaptacije i unijela malo novih boja. Neočekivano za mene - narančastu! Zavjese i zid u spavaće/radnoj sobi. Naravno da sam, birajući boje, prvo opet posebnula za plavom. A onda - iznenadni impuls. I plava se pretvori u - narančastu. Onda sam dokupila jednu jarko narančastu (po boji i ostalom) deku ... pa prostirače za stoliće (one koji idu jedan u drugi)... I zadovoljna sam. Sad' me "grije" topla narančasta.

    avatar

    25.08.2006. (10:27)    -   -   -   -  

  • Dani

    Savršenstvo! Ima nešto u tom kupovanju duplih suvenirčića... Slično i ja radim!

    avatar

    25.08.2006. (11:22)    -   -   -   -  

  • rU

    Jeste, Dani. A kod mene je sad to već i postala tradicija. Pa bi se moje "druge" vjerojatno začudile kada bi ja "promašila" to uraditi. Inače, ja na svojim putovanjima uvijek (sebi) kupujem i žabe u raznim vidovima (figurice, nakit, šalice sa žabama - na, a ne u šalici).
    Ponekad kupim 3 iste (žabe). Pa sad ima žaba i na policama mojih prijateljica. A opazila sam da su ih i one počele kupovati. Prijateljstvo nekad zna biti "zarazno".

    avatar

    25.08.2006. (12:16)    -   -   -   -  

  • rU

    Ignis, link funcionira. Pregledano, and "save as" u folderu "Ignisini krzneni supci".
    Jučer su svratile moja sestra i Sanjac. I čekale me pred vratima (nisu ponijele ključ moje kuće, a imaju ga). Blagoslovljeni mobiteli - čule smo se, a ja sam bila u susjedstvu - polijevala cvijeće prijateljice koja je u Rogaškoj - na "reparaciji" poslije posjeta svojih unuka. I tako sam dojurila kući da ih počastim King sladoledom i pročavrljam s njima. Nisam im stigla pokazati fotke tvojih krznenjaka. Al' njihova mi je reakcija (kao i tvoja na Luckyeve fotke) prilično - predvidljiva.

    avatar

    25.08.2006. (12:27)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Sto se tice narancaste boje, ona se bar u mojim ocima odlicno slaze sa plavom bojom. A i neka je malo toplih boja u stanu! :)
    Uvijek umrem od smijeha kada cujem tebe kako kazes krzneni supak! :) Danas ih je Sasa zvao rakunima, to je posljednja novina! :D Sto se samih slika tice, biti ce mi drago cuti kako ce "ove tvoje" reagirati na njih! :)))

    avatar

    25.08.2006. (12:46)    -   -   -   -  

  • rU

    Tvoj Saša je genijalac! Jer tusti mačak zaista liči na rakuna. Vidjela sam (u nekoj tv emisiji) rakuna - kućnog ljubimca koji je izgledao kao debela masna kugla s prugastim repom. I onom slatkom "razbojničkom" maskom oko očiju.
    I Lucky bi vjerojatno izgledao tako da ja ne sklonim (ako nešto slučajno ostane) sadržaj konzervica. A keksići su stalno na dohvatu - za grickanje i koturanje.

    Kako ti se svidjela Rusalkina galerija?
    Inače, Jasmina, moderatorica Foruma, je na nju upozorila u jednom postu - uz link i napomenu da će se nakon toga povećati kupovina štihača (za kopanje jezeraca) u Bauhausu. Nakon toga je započelo čavrljanje na tu temu. Ja sam se u tom čavrljanju malo zanijela - i pretjerala u "prepucavanju". I to upravo s Crazy. Malo smo se "pobaštrale", no to se pokazalo kao "sretan slučaj", pa nam se evo i Crazy (sa slatkim vražićkom u avataru) pridružila na klupici. Baš mi je drago zbog toga!

    avatar

    25.08.2006. (13:28)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    :)))))))) Strasno! Sto se Sase tice, trebala bi ti cuti sve moje nadimke pa bi umrla od smijeha!
    A rakuni su strasno simaticne zivotinje! :)
    A galerije je odlicna, kako ne bi bila. :) I stvarno bi te trebali koristiti kao reklamu, pa vidis da sam i za zarazena, a sigurna sam da nisam jedina... :D Ok, ja mozda necu odmah ici na zlatne ribice, ali kupusic i jos koja vodena biljka sljedece godine osvanuti ce i tu u mom vrtu! Dakle, voda svakako dolazi u moj vrt! :)

    avatar

    25.08.2006. (14:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...