Komentari

whiskybar.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • delilah

    super

    avatar

    20.08.2006. (14:47)    -   -   -   -  

  • Icke

    a riknem s tobom...na ovo sam slucajno naisao...kakve ima veze,pa jesi lud..pa sve je to povezano..pa oblace se ko pogani ispaljuju nesto....a sta je s iskazima stotina svjedoka koji su ejdva zivi izasli i o drugim stvarima..prijatleju ako krenes s tom temom nemoj ignorirati cinjenice i neka njihova objasnjenje,da gluma za riknut od smijeha..a krscanstvo je ista stvar prema tome nije nista drukcije.

    pod maskom morala i oprosta hrijeha
    od kvazipobozne mase d apuknes od smijeha

    avatar

    07.08.2008. (19:51)    -   -   -   -  

  • whisky bar

    Ma ne znam zašto odgovaram...ali eto.
    Daj ne pravi se blentav. U Alex Jonesovom filmu nema ničeg strašnog, a on se šulja u šumu samo da bi naglasio dramatičnost situacije. Osim toga, gledajući Jonesove video uratke i čitajući njegove tekstove, stekao sam dojam da je on toliki ultra desničarski krščanin, da mu ni desni krščanin buš nije pravi. Tip je totalni fundamentalist. On je zabrinut što se netko klanja paganskom bogu, uuuu...strašno!?
    Osim toga, svjedočanstva su problematična stvar. Jesi li ti provjeravao svjedoke, kako znaš da ne lažu? KAKO ZNAŠ JESU LI POUZDANI SVJEDOCI!?
    Ne znaš, samo blentaviš tu.
    Naime, kada nešto postane popularno odmah se javi nekolicina egzibicionista koji će reći "Da to je tako, jedva preživjeh" samo za svojih 15 minuta slave (vidi samo kako se ljudi prijavljuju na Big Brother).
    A neke svjedoke se lako može i potkupit.
    Aje, uživaj u novom Ickeovom bestselleru i ako mu otplaćuj kučerinu na Isle of Wightu.

    avatar

    25.10.2008. (23:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...