Komentari

th666.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • M666

    AJME I JA ISTO MRZIM TU PEDERSKU DICU-TOKIO HOTEL.ONI SE DANE I DANE SAMO PRČE.
    KOJI PEDERI.EJ BILI ME MOGA STAVIT U LINKOVE TAKO DA SE OKUPE NA TVOME BLOGU SVI KJI MRZE TOKIO HOTEL.

    avatar

    20.08.2006. (06:06)    -   -   -   -  

  • tom&tea

    eeeej!!!kucko!!daj zajebi!!!ako nevolis tokiohotel bar nemoras srat po njima!!!!! napravi svim tokiohotel fanovima uslugu i ubi se!!!!!!!!! kucko glupa!!!! a ako si faca onda nemoj brisati ovaj komentar!!
    sad nešt o Tomu za sve njegove fanove!!!!!!!

    Jednog dana kada sam išao u školu već sam dosta kasnio pa sam odlučio ići bez da doručkujem.To se pokazalo velikom greškom jer mi je u autobusu pozlilo i povraćao sam ravno u Billovo krilo.Ne bi sve bilo tako loše da to nije sve išlo po podu autobusa gdje su svi mogli to vidjeti...

    BUNTOVNI 16-GODIŠNJACI PRVIJENCEM DO SLAVE

    Trenutno najveće tinejdžerske zvijezde – grupa TH – dolaze iz Njemačke.Ovaj četveročlani bend čine 16-godišnji blizanci Tom(basist) i Bill(pjevač),zatim bubnjar Gustav i gitarist Georg, a žestokim albumom prvijencem ''Schrei'' doslovce su preko noći postali zvijezde i osvojili vrhove top-lista.Iako nemaju baš previše glazbenog staža,TH sasvim solidno sviraju i pjesme, njih 12 na albumu,solidan su heavy pop-rock.S prilično distorzije i ekstremno buntovnim tekstovima, TH predstavljaju prvijenac s pregršt hitova,melodičnim refrenima,pa čak ni to što pjevaju na njemačkom nije prepreka svjetskom uspjehu – na albumu ima već potvrđenih hitova – prvi singl ''Durch den Monsun'',laganica ''Rette Mich'',žestoka ''Schrei'' i druge.Kao što je najčešće slučaj kod tinejdžerskih zvijezda,oko TH-a,točnije pjevača i basista,konstantno su prisutne horde histeričnih obožavateljica,pa to stavlja njihovu glazbu u drugi plan.Ipak ovi tinejdžeri znaju svoj posao – prilično zahtjevna svirka je tehnički odlično odrađena a pjevač Bill,blijede puti,otkačene frizure, s crno lakiranim noktima i piercingom i jeziku,dobro barata prilično visokim vokalnim dionicama,pa se na trenutke može pomisliti i da je riječ o pjevačici.Produkcijki,album ''Schrei'' može stati uz bok svjetskim ostvarenjima poput uradaka Metallice i drugih afirmiranih zvijezda.Kao i imidž grupe,i tematika pjesma je isključivo tinejdžerska – u pjesmi ''Schrei'' se govori da se ne žele prilagoditi već uvijek žele reći svoje mišljnje,a pjevač Bill kaže da su ih u školi zafrkavali zbog imidža,što ih je prilično frustriralo pa su to opisali u pjesmi.''Durch den Monsun'' govori pak o pronalasku izgubljene ljubavi,''Freunde Bleiben'' o prijateljstvu…Uglavnom TH su aktualni tinejdžerski ultimatum, iako glazbeno donosi kvalitetne i zanimljive aranžmane,tematike njihove glazbe ipak ih čini grupom za mlađe naraštaje.

    Najranije sjećanje iz mog života je pad.Vozio sam se na triciklu.I u zavoju se odjedamput odvojio kotač.Pao sam i plakao,jer je tricikl bio potpuno slomljen.Sve se to dogodilo u Magdeburgu,gdje sam odrastao – u kući sa malim vrtom. Imam sestru – koja je starija. Ona živi samo 500 metara od nas. Često si telefoniramo. Ponekad popodne svratim do nje.Onda pijemo čaj.Već mi je par puta dala savjete za flert.Nekad mi se sviđala djevojka koja je svako jutro čekala sa mnom na busnoj stanici.Moja mi je sestra rekla kako je mogu bolje upoznati.No te se međutim nije dogodilo.Jednostavno se nisam usudio prići joj.Trenutno nemam curu.Jednostavno jer za to nemam vremena.Bio sam samo dva puta stvarno zaljubljen.Jedna je nažalost već imala dečka – a s drugom sam bio u vezi,ali bila je to veza na daljinu.Živjela je 13 kilometara od mene.Bez auta nismo se mogli odvesti tamo.Zbog toga smo i prekinuli.Na curi su mi je važno lice i oči.Boja kose mi nije važna,sve mi je to isto.

    U školi sam uvijek bio veseo i puno jeo.Sad sam se smirio,ali i dalje ponekad zbijam šale u kombiju (tour-bus).Već sam u početku svirao ?????.Započeo sam svoju karijeru za stolom – za vrijeme večere.Moj je otac u to vrijeme slušao puno Erica Claptona,Phila Collinsa i Led Zeppelin.Cijela se kuća orila.I tako sam i ja počeo to slušati.Kad se u susjedstvu otvorila muzička škola otac me odmah upisao.Naravno došlo je i vrijeme kad više nisam imao toliku potporu u vježbi.Ali danas mi je drago da sam to završio.Jer svirati uživo je za mene nešto najbolje.I veseo mogu biti uvijek na stageu: jednom sam otkotrljao stolac na kojem sjedim i cijeli dio odsvirao stojećki.To je bilo veoma zabavno za fanove.Hey:Da li postoji nešto što misliš da sebi nećeš moći da oprostiš?
    Bill:Da.Kada sam udario Toma!

    Hey:Hoces li da ispričaš?
    BillTom,Gustav,Georg I ja smo igrali monopoli I oni su me nešto zafrkavali.Ja sam se naljutio I krenuo prema vratima kada je dosao Tom I rekao:”Ma nemoj da ideš,šalili smo se”.Bio sam strašno nervozan I kako bih prošao gurnuo sam ga .On je pao, udario glavom o zid i onesvjestio se ( aj jadan Tom, to mora da je boljelo kad se probudio ).PREPAO sam se!!!Gustav je odmah pozvao hitnu pomoć i odvezli su ga.Dok smo bili u ambulantnim kolima ja sam ležao na njemu, mislim na trbuhu, plakao sam i pricao:”izvini,bilo je slučajno,izvini,neću više…” ( izgleda da se stvarno prepao ) I to sam tako ponavljao kada mi je jedna medicinska sestra rekla:”dobro je dečko,upropastit ćeš mu majcu”!A to je rekla jer sam imao šminku o

    avatar

    20.08.2006. (11:30)    -   -   -   -  

  • Kuma od FernandoAlonsoFan-a

    imam novi post

    avatar

    20.08.2006. (11:59)    -   -   -   -  

  • tokio hotel je najobičnija dječja glupost... koju

    eyyy... iam novi post... pa akoželiš svrati i prokomentiraj...=)

    kiss

    avatar

    20.08.2006. (23:26)    -   -   -   -  

  • tokio hotel je najobičnija dječja glupost... koju

    ey... imam novi post... glasaj za mene ako želiš na croBlogeri...

    kiss

    avatar

    20.08.2006. (23:52)    -   -   -   -  

  • tokio hotel je najobičnija dječja glupost... koju

    bokić...
    imam novi post...
    e kad dođeš na moj blog... obavezno pogledaj onaj video! prava sprdarija... pogotovo ako razumiješ njemački!

    ki$$

    avatar

    21.08.2006. (16:26)    -   -   -   -  

  • tokio hotel je najobičnija dječja glupost... koju

    slažem se s tobom u vezi pjesme... to je valjda pravi deBillov glas... i pjesma... al ih švabe nisu pustili u svijet s takvom pjesmom i takvim glasom... hehehe

    avatar

    21.08.2006. (16:35)    -   -   -   -  

  • TencHy*

    ajme koje slike!! ludnica!! swaka cast!!

    avatar

    21.08.2006. (17:42)    -   -   -   -  

  • Brodić

    oi!i ja mrzin tokio apartman ali ipak nisan tome posvetila blog...tvoj je super !!ni ja ne kužin kako ih iko more volit pogotovo onaj tom:obuče se ko reper,napravi dredlokse i svira električnu gitaru..koji patniiik..aj super ti je blog..oi!oi!oi!

    avatar

    21.08.2006. (19:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...