Komentari

girlriot.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • RIOT GRRRL - WE ARE THE REVOLUTION

    Imaš potpunno pravo. Ta bab nije normalna. Ne znam kako za sebe može misliti da bi trebala biti nekom podređena i takve gluposti. Kao i kada je jednom jedna žena (ne znam koja) rekla da je žena bez muškarca nula. Mislim, jel neko stvarno uživa u tom da je nečiji rob? Nije to ništa normalno: I to šminkanje, to je tako ogavno. Ne šminkam se i nikada se neću. JEr sve se žene šminkaju samo zbog muškaraca da bi njima bile ljepše i to je samo još jedno dodvoravanje njima. Ne vjerujem da se iko šminka zbog sebe.

    avatar

    21.08.2006. (11:20)    -   -   -   -  

  • ritz

    ovaj post je fin... al kad pogledam prošle postove (bez uvrede), zvučiš malo blesavo... 'muškarci koji isorištavaju žene' 'sve su žene savršene' 'žena je uvjek u pravu' 'muškarci nemaju kičmu'... to več prerasta u sexizam, a cjeli Riot Grrrl pokret je protiv sexizma i za jednakost između spolova. misliš da samo cure mogu bit u Riot Grrrlu? krivo misliš. ono kaj vi profuravate pod Riot Grrrl je lagani ženski sexizam (desničarski feminizam, naci feminizam, kako god očeš)... zato nemoj govorit da smo svi mi glupi, i ispod vas a sve ste vi savršene, jer tako se fakat boriš protiv jednakosti. i osim toga feminizam je za jednakost, a ne za brisanje svih šta imaju kurac...

    avatar

    21.08.2006. (11:44)    -   -   -   -  

  • Pozor

    ok ja se slažem s Ritzom. i još bi nadodala da većina starijih žena i cijela njihova generacija ima takvo mišljenje zato kaj su se te žene rodile davno prije nas i bila su druga vremena i njih su tako odgajali. ja ne kažem da je to dobar odgoj, dobar odgoj je onaj koji ti kad si dovoljno zrela daje izbor. Nisu sve žene ambiciozne na način da ne žele ostajat doma kod kuće i same se brinut za oboitelj bez muževe pomoći, dapače neke žene upravo to u žele. Ne žele sve žene karijeru isto kao i što sve žene ne žele djecu. Razumiješ? To je stvar izbora! Ako se žena odluči biti kućanica to ne znači da je ona potlačena od muškaraca, to je kao prvo njen izbor. I feminizam se bori za prava žena. Pravo svake žene je da ima izbor. Ovo kaj se tiče šminke je stravično ali ako to nju čini sretnom i ože i priuštit zakaj ne?

    avatar

    21.08.2006. (13:49)    -   -   -   -  

  • kalthir

    Damnation. Baš kada čovjek želi napisati dvostrani monolog o izboru pojedinca i ironiji određivanja što netko može i ne može raditi/misliti od strane nekog tko se naizgled zalaže za najslobodnije moguće uređenje društva, shvati da je netko to već napravio. U najmanju ruku razočaravajuće.
    tbh., all in all...prilično ekstremistička i jednostrana stajališta. Da ne kažem pomalo neistinita. But who am I to judge?

    avatar

    24.08.2006. (10:40)    -   -   -   -  

  • ritz

    zakaj tu više niko niš ne piše?

    avatar

    25.08.2006. (13:39)    -   -   -   -  

  • The Slut - teenage waste

    jesi ikad slušala Žuži kad priča o ženama, praktički o praznoglavim bićima koji moraju služiti muškarcu...mrzim ŽUŽI!!!

    avatar

    25.08.2006. (18:57)    -   -   -   -  

  • brain_fart

    imash awesome nick... queen underpants... hell yeah...

    avatar

    25.08.2006. (22:48)    -   -   -   -  

  • ritz

    kaj mislim kak?

    avatar

    26.08.2006. (12:02)    -   -   -   -  

  • Susnhine Wec C. Addle

    ritz ... FEMINIZAM JE RADIKALNO DOKAZIVANJE TOGA DA SU ZENE ISTO TOLIKO VREDNE.
    A to je punk-rock feminizam.
    Zamisli kakav je tek PRAVI feminizam...
    Ja sam za ne toliko strog feminizam.
    Svi smo mi isti...
    AKo me on postuje...i ja cu njega....:)

    avatar

    26.08.2006. (14:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...