Komentari

booshmira.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • e pa sad iliti jedi govna by:ozzy & babaž(man of s

    čelendž eksepted. šugavi život u sopnici je jako dosadan, kažeš? pa sve što ja pišem gotovo pa nema veze s mojim životom, uglavnom je sve fikcionalno(vidi me kako sam zreo, ja učim nove izraze) evo pokušat ću : ne, ne mogu, moram se prisilit, : ne ne mogu, ne mogu, nisam dovoljno tetkast, neeeeeeee još jedan pokušaj :) uspio sa, hahaha uspio sam prisilio sam se ostaviti smajlića. hura za mene. moj život sada ima smisla.
    e da za ideje za pisanje postova stvori podvojene ličnosti. na primjer, Gospođa Picek, Madam Šnicl i slično. puno pomaže. moraš ići na savjetovanje u vrapče zbog toga, al to nije niš strašno. ima tamo dosta fora likova. opet ti šišam postove. ma šalim se. ovo s jerryem springerom sam negdje nedavno vidio, al se ne mogu sjetiti gdje. ipak opet se odvališ od smijeha kad zapravo shvatiš koliko su ameri blentavi.
    za kraj: živjela dupla!!! živjela!!! živio lozušić!!! živio!!! živjela marge.... hm, ne. ajd rollaj juru i nemoj previše šmrkat. prošvercam ti vanilije iz jajca ak hoćeš

    avatar

    19.08.2006. (20:53)    -   -   -   -  

  • DxD

    evo javljam se ....slobodno navratite!

    avatar

    19.08.2006. (21:27)    -   -   -   -  

  • e pa sad iliti jedi govna by:ozzy & babaž(man of s

    baš sam prije dvadesetak minuta vidio na MTV-u spot od RHCP-a "Tell me baby" ili tak nešto al nisam siguran. a šta je sa čelendžom?

    avatar

    20.08.2006. (11:08)    -   -   -   -  

  • e pa sad iliti jedi govna by:ozzy & babaž(man of s

    i čelendž ju to a kontest of hu vil liv d stupidst koment

    avatar

    20.08.2006. (16:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...