Komentari

vakuum.blog.hr

Dodaj komentar (61)

Marketing


  • plokmin

    Da li je ovo oproštaj? Previše možda za otići što me čini vjerovati da nećeš. Jednom me netko upitao: "Priznaj da je ovdje najljepše! :) Evo, ja ću prva". Lijepo je znati da će netko uvijek biti tu makar te nema mjesecima. Trag će uvijek ostati. Post će pisati. Dragi su nam neki ljudi. Zašto? Lica si ne vide, glas se ne čuje. Ostani tu još. Vidi koliko ljudi viče. Da li je ovo oproštaj? Možda Nije!

    avatar

    19.08.2006. (17:22)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Oh, mila... Moraš li? Srce mi se kida... Ma, cijenim ja tvoju odluku, naravno, tvoj blog i tvoj život. Sve je ovo na dobrovoljnoj bazi - piši što želiš, koliko želiš i kada želiš... "Tko zna, ..." - pa i pjesmu mog života si stavila na blog, kako možeš jednostavno otići? Nedostajat ćeš mi, jako. Želim ti sve najbolje, neka te osmijesi prate! I, znaš što, uvijek te se sjetim dok vješam veš. Sjetim se tvog posta o bakici i vješanju gaća. I tvog posta o taji se sjetim, svako malo. I Barbare. I spavanja s Malim Udavom... Sad ću se rascmoljiti, bolje da odem. Grlim te, snažno i jako, do krckanja kostiju. I zvučni poljubac ostavljam na tvom obrazu. Do čitanja...!

    avatar

    19.08.2006. (18:12)    -   -   -   -  

  • Midnight madness

    eh sve ovo se nekako čini kao oproštaj...ne znam kako tebi za mene...al meni je bilo drago čitati te...iako sam te ne tako davno otkrila...a kad se ponovo pojaviš...ja ču ponovo bit tu....lijep pozdrav:)***

    avatar

    20.08.2006. (00:42)    -   -   -   -  

  • 1971

    Hm... ????

    avatar

    20.08.2006. (01:24)    -   -   -   -  

  • sitke

    Ave

    avatar

    20.08.2006. (21:46)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    nemoj nam bježati...ali sve si super napisala..najbolje je pobjeći kad si tužan. ja uvijek bježim kad mi je najbolje.............jer onda je vrijeme zatvoriti vrata...ali i dalje pišem gluposti...da znaš...hahaha

    avatar

    21.08.2006. (10:28)    -   -   -   -  

  • micica

    Micica...tko god da te je natjerao da uopće pomisliš na odlazak nije vrijedan toga..više je nas koji jedva čekamo da nešto napišeš i malo nas nasmiješ..ja ne komentiram previše (znaš da ne volim puno pričati), ali osmijeh je nezaobilazan...čak i kad mi prokleta R pokvari dan tu su tvoji postovi da me vrate... ne ideš ti nikam..ne zvala se ja micica :)

    avatar

    21.08.2006. (10:33)    -   -   -   -  

  • catcher

    a da ti za pocetak odes na jedan dugacki blogogodisnji pa se mozda predomislis? :)

    ako ne, svejedno ne moras skroz nestat ;)

    avatar

    21.08.2006. (11:54)    -   -   -   -  

  • rahatli

    ej ma di ces ti? gle, svatko udje u fazu da mu se ne da pisati, da mu je opterecenje, zalost, bezvezarija... neki izbrisu blogove, neki skroz odu, neki samo zamrznu... daj, pusti si malo vremena, pusti nek sve sjedne na svoje mjesto i vidjet ces da ce ti se ponovno pisati. samo nemoj odustajati, dobro? bar ne zauvijek. ono, mozes na tjedan, dva, tri, pet, al nemoj zauvijek. premalo je pametnih ljudi, vjeruj mi. a i imas zestoku bazu obozavatelja:)

    avatar

    21.08.2006. (14:23)    -   -   -   -  

  • portretsnova

    Sačuvaj mjesto gdje se možeš vratiti.
    Gdje god to bilo. Makar i u mašti.
    Puno pozdrava.

    avatar

    21.08.2006. (14:34)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Suza mi je u oku... Postoji li čarobna riječ koju treba reći pa da ostaneš?

    avatar

    22.08.2006. (00:51)    -   -   -   -  

  • Mladen

    A što jest vakum, ako u njemu nema čestica? Zar je i ništa nešto? Možda. Svo ti dobro :)

    avatar

    22.08.2006. (10:17)    -   -   -   -  

  • freestyler

    još je rano za ići .... no gdje god bila uživaj .....:)))))

    avatar

    22.08.2006. (21:41)    -   -   -   -  

  • plokmin

    Ne radi se o tome da ih više ne volite.
    Nastojite se sjetiti nečega
    prevažnog da biste zaboravili.

    avatar

    22.08.2006. (23:15)    -   -   -   -  

  • Dragonfly

    Kao da me netko na tren polio naglo hladnom vodom...
    Draga vakuumice, bilo je izuzetno na tren biti dio tvog malog, šarenog svijeta. Možda se ne čini tako, ali svi smo jedni od drugih nešto naučili, spoznali i poticali smo jedne druge na razmišljanje o raznim stvarima i pritom se mijenjali i jedan drugome ostavljali otiske na srcima, a da nismo toga niti bili svjesni.
    Neću ni reći koliko mi je žao da odlaziš, uživala sam čitati tvoje tekstove, probudili su u meni neke osjećaje za koje nisam znala ni da ih imam. Nadam se da ću i ja jednom napisati takve tekstove pune majčinske ljubavi i zrelosti, i da znaš da sam jako uživala biti dio tog tvog svijeta.
    I zato neću reći zbogom, već doviđenja...Jer život rastanke poznaje samo u smislu ponovnih susreta, pa bilo li to u bilo kojem stanju svijesti.. Nedostajati ćeš...

    avatar

    24.08.2006. (10:28)    -   -   -   -  

  • Auroraisa

    Drago mi je da se nalazim u onih par počasnih koje si imenovala,ali bi mi bilo draže da nisam tu,a da si ti i dalje s nama...

    avatar

    24.08.2006. (16:52)    -   -   -   -  

  • Volim te, samo nikome to ne smijes reci

    Kad jednom odem............. a poci cu!!!

    avatar

    25.08.2006. (08:17)    -   -   -   -  

  • Forza Fiume

    I ja se želim zahvaliti tebi na lijepom druženju,na duhovitim postovima i na lijepim komentarima,i tvoja zadnja rečenica govori upravo ono što je bit postojanja,SRETNO!

    avatar

    25.08.2006. (10:54)    -   -   -   -  

  • trill

    A ja ne bi da odeš :) Meni si ti draga i bliska i izvrsno pišeš i volim te čitati bilo ovdje ili kod mene ili kod bilo koga i i i i falit ćeš mi. Možda se predomisliš, navijam za to :)
    Bez obzira na blog, želim ti i u pravom životu puno dobrih prijatelja kao što si ih stekla ovdje, puno ljepih trenutaka i i i budi nam sretna :))

    avatar

    25.08.2006. (14:05)    -   -   -   -  

  • maria helena.

    U vakumu tijela nemaju težinu. Lebde. Ništa ih ne zadržava, ništa ne goni. Sama su, svoja su. Postoji li apsolutni vakum. Nadam se da ni tvoja odluka nije konačna, apsolutna. Pozdrav.

    avatar

    27.08.2006. (00:38)    -   -   -   -  

  • estrogena

    ne kužim zašto svi cmizdre..iz tvog posta nisam skužila da neš više pisati..

    avatar

    27.08.2006. (18:05)    -   -   -   -  

  • bobelline

    možda ti i ja pozdrav ostavljam do ponovnog susreta. moj living rum je otvoren. pa navrati. makar samo na kafu s nogu. ;)

    avatar

    27.08.2006. (18:39)    -   -   -   -  

  • mislim, dakle jesam li?

    Otela si mi iz usta "o sunce moje malo" kad sam čitao šta si sve tu napisala. I nije mi jasno šta sve ovo znači?E nećeš otići sad kad si me u sve ovo uvalila ti i pantera! E nećeš samo da znaš,ja ti nedam..........

    avatar

    28.08.2006. (20:19)    -   -   -   -  

  • KOKI

    evo vidiš sad kaj si napravila???..sad sam se i ja rascmoljila ko i Pjesma...:(:(:(:(:(:(

    avatar

    30.08.2006. (15:53)    -   -   -   -  

  • P A N T E R A

    znaš i sama da sam znala da si u tom svom svijetu naslikala jedan tužni kraj. i prihvatila sam to jer sam znala da moraš. ja nemam pravo biti jako tužna jer ja te imam i u ovom opipljivom svijetu. ali... mila moja, moja jedina srečice, iako sam još malo prije bila uz tebe ovo me boli. i suzdržala sam suze danas kada si mi pričala o onome jer mislim da ti potpora za plač i ne treba previše... ne znam. žao mi je. ni ne znaš koliko. pomislila sam neki dan da se nešto dogodi i da te više nema u mom životu, da negdje odeš... uplašila sam se koliko mi se srce stislo i znam da to ne bih mogla preživjeti. jako te volim i ti to dobro znaš... znam da bi i ti čak i pod nož otišla ako bih ti ja to rekla :) (superiška izgleda)... mila, tješim se da ćeš mi se jednom i tu vratiti. znam da hoćeš...

    avatar

    30.08.2006. (22:52)    -   -   -   -  

učitavam...