Komentari

dvoracboja.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Jack°

    bu!

    avatar

    18.08.2006. (12:57)    -   -   -   -  

  • deine marca

    a j o o o j ! !
    oćeš iskreno- baš mi se sviđa ta tvoja pozadina il kak se to već zove..e baš da!zato što je veselo,šareno,razigrano..u skladu sa tvojim godinama (a i mojim)! jer mi se zapravo sviđa što shvaćaš da je tvoje djetinjstvo kao blago na dnu mora (ja to tak misliti)..veseli se jer si jaaaako mlada,zato što ja nisam, i tek sad shvaćam da je djetinjstvo nešto PREDIVNO..poslije će te stalno nešta izjedat (neke brige i brigice),a ja zapravo želim pobjeć od toga.ne želim odrasti, neznam zašto ali neželim! iako ni sad nisam svjesna da rastem dok ti pišem tu nešta..
    voljela bih da mi petar pan pokuca na prozor i da odem s njim!samo na jedan dan (iako mi nebi bio dosta),ipak nebi imala srca ostaviti ovdje ljude koji me ja mislim bar malo vole!
    ne zbog sebe.nego zbog njih.
    tolko za sad
    šaljem ti pljuskicu-
    LJ U B A V I !

    avatar

    19.08.2006. (00:19)    -   -   -   -  

  • Trotter

    Dašo!! Pa jesil' to ti jadna ne bila??! Neka, neka... Lijepo je sto se ucis pisat'... Neka... Ajd oko babino ostaj ti men' zdravo, a ne b' skodilo i da mi se malo udebljas, nesto si mi blijeda u zadnje vrijeme... Ajd, ajd, sad do skorog vidjenja... Adidas!

    avatar

    22.08.2006. (00:31)    -   -   -   -  

  • sandRkalo

    lijepo..i moram ti reć da je tvoja slika u mojoj sobi dobila najposebniju površinu, nedirnutu i čistu. ne nacentrirano i lijepo. apstraktno. pozdraf

    avatar

    22.08.2006. (00:39)    -   -   -   -  

  • Trotter

    Sta je Daso?? Nitko ne pise?? Joj, joj... Jadna ne bila! Sve ovo s kvaČicama!

    avatar

    25.08.2006. (22:40)    -   -   -   -  

  • šljiva

    e,bok knedlo. ovo ti je jako dobro, mravić i njegova kakica,,,, super. pitam se, zašto smo prekinule...???!!!! bilo smo ko sestre, sad smo samo prijateljice i drago mi je što mogu imat tako zakon prijateljicu. i htjela sam te nešto još pitat, al to ću u školi.
    znam da misliš kako ja već znam da odrastam, ali ja to ne želim. ja se želim vratit u 1.razred i opet biti dijete, ali ja sam rođena i nemogu............. ajd vidimo se u sholli!!!

    avatar

    12.10.2006. (17:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...