Komentari

rusalka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • rU

    Koja tusta žabetina. Taj jede male žabe. Pravi zeleni vodeni "supak". Druženje s Ignis očito je ostavilo traga. Dobro jutro, Ignis. Ne zamjeri na šali. Veselim se tvojim komentarima i našim "ćakulama" u mojem vrtu.

    avatar

    17.08.2006. (09:24)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Wa! To mi je bila prva reakcija da je to komad zabetine! Kakva zabica, ovaj ih jede za dorucak u jednom zalogaju! Kako je dobar! Pretpostavljam da je to muzjak! :) Stvarno je to komad zabetine! Da mi je znati koliko je tezak jer zbilja izgleda masivno! :)
    Inace i tebi dobro jutro! I meni je lijepo zalaziti ovdje! :) Puno puta na dan! :)

    avatar

    17.08.2006. (09:52)    -   -   -   -  

  • rU

    Nisam ga vagala. To bi bio poduhvat! No, treće sezone, već mi ga je bio pun dlan. U 3 godine našeg poznanstva - on se utrostručio. A nije ni čudo. Jeo je k'o "smuk". Jednom sam napravila eksperiment - da vidim koliko će pojest'. JA sam odustala. U strahu da ne pukne.
    Izmislila sam zabavnu igru - ja na jedan kraj jezerca, on dopliva na rub. Ja na drugu stranu - on prepliva na drugu stranu. I tako nekoliko puta. I onda, naravno - dobije crva.
    Ponekad mi se moji prijatelji čude - zašto ne idem nikuda na "godišnji". Meni je najdraža destinacija za godišnji - moj vrt. A dosta putujem preko godine. Tada moji dragi (sestra, šogor, nećakinje) preuzmu brigu o mojoj "menažeriji". Već su se uhodali. Pošto i oni imaju ljubimce, ponekad uzvratim uslugu.

    avatar

    17.08.2006. (10:18)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Ma vidi se na njemu da je bio fino hranjen. :D Ne bi se inace utrostrucio. Ali dobro ga je vidjeti kako dobro popunjava saku! :) I potpuno te razumijem glede putovanja, odnosno ostajanja kod kuce. :)

    avatar

    17.08.2006. (10:43)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Prekrasan primjerak,. Baš sam htjela pitati zar ti je to kućni ljubimac kad pročitah gornje komentare. Imaš ga od punoglafca ili si ga "ubrala" kasnije? ;)))

    avatar

    17.08.2006. (12:53)    -   -   -   -  

  • rU

    Ako te zanima, imaš volje i vremena, zaviri u arhivu. Brzi odgovor: ne nije se izlegao u mojem jezercu već je došao, stanovao kod mene 3 godine, a onda se odselio - vjerojatno u potrazi za curama ili većom barom.

    avatar

    17.08.2006. (14:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...