Komentari

plavisafir.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • darchi

    "nikad ne smiješ pokazat koliko ti je stalo, jer će te to još više slomit" - definitivno istina,i većina dečkiju je takva da kad im pokažeš koliko ti je do njih stalo,tim će te oni prije odbaciti,a što si veća kuja prema njima,oni su sve luđi i luđi...ne vrijedi za sve,ali za većinu dečkiju ipak vrijedi...a suze..nijedan nije dostojan naših suza,ali nažalost mi i dalje plačemo za njima...al ti si ta koja je na dobitku,mlada,zgodna,pametna,kad te dečki napdanu,nećeš znati kak ih se riješiti više ;))

    avatar

    17.08.2006. (18:00)    -   -   -   -  

  • MJAU

    da,a ako ne pokazes na vrijeme da ti je stalo takoder mozes izazvati suprotnu reakciju...i bas zbog toga izgubiti nekoga.......... hm,zlatna sredina. u svemu. nije uzalud zlatna;) ah,kazem ja,na kraju svih tih ljubavi-ljepse je da su bile nego da nisu. ma kakve god bile. i kakva god sranja bila-sve ce nas to necemu nauciti. ''zelim sve,zelim bajku...'' nekak imam dobar osjecaj u vezi svega. ajde,lovi pusu... opet nisam nist pametnog rekla smeh:)

    avatar

    17.08.2006. (22:15)    -   -   -   -  

  • MJAU

    a suze..nijedan nije dostojan naših suza,ali nažalost mi i dalje plačemo za njima- nikad ne placemo za njima. vec za onim kaj su jednom bili.

    avatar

    17.08.2006. (22:17)    -   -   -   -  

  • darchi

    vidi ti moju malu mjauicu kak je mudra ;)

    avatar

    19.08.2006. (15:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...