Komentari

quikfilms.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Dragonrage

    Ni ja isto nisam imao prilike gledati seriju, iako frend ima frend ima cijelu prvu sezonu na DVD-u. Baš si razmišljam da ga zamolim da mi posudi.
    Slažem se u svezi filma, odličan SF westren, i veoma zabavan...kapetn me je svojim djetinjastim ponašanjem i zabavnim upadicama podsjetio na Han Soloa iz starih Star Warsa.
    Inače meni osobno s tehničke strane, tj. vizualno, film je izgledao bolje nego "Star Wars 3"...sve mi je izgledalo realnije, iako su imali duplo manji budget...možda zato što su dodali efekt kao da je akcija snimljena iz ruke (time mislim na scene sa svemirskim shuttleovima).

    avatar

    16.08.2006. (12:48)    -   -   -   -  

  • Film/TV

    Serija je izvrsna, šteta što nije doživjela ni kraj sezone. Film je isto kvalitetan. Sve u svemu, Joss Whedon uvijek napravi stvar kako treba. Star Wars 3 još nisam pogledao, nisam se nikako mogao osloboditi strahote drugog dijela pa zazirem od gledanja trojke iako djeluje bolja...

    avatar

    16.08.2006. (15:36)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ FilmTV - Ja sam čuo da će navodno ipak snimati i drugu sezonu...jesi li ti čuo kaj o tome?

    avatar

    16.08.2006. (15:40)    -   -   -   -  

  • quikfilms

    Hm makar pitanje nije meni upućeno ja sam čuo da sami fanovi skupljaju novac da se nastavi serija ili snimi još jedan film.

    By the way, meni je Star Wars 3 najbolji od ta tri nova dijela, vec sam napisao u jednom prethodnom postu da ima najduzi dvoboj u filmskoj povijesti - 12.5 minuta light saber hajdučije. No, i bez toga bi bio strašno dobar film. Obavezno ga pogledaj, nemaš straha od potencijalnog "cheesy efekta". Pozdrav!

    avatar

    16.08.2006. (20:16)    -   -   -   -  

  • Film/TV

    @Dragonrage - Quik ti je odgovorio na pitanje :)
    @quik - Pogledati ću, barem da mogu reći da sam ih sve pogledao :)

    avatar

    16.08.2006. (21:00)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    Meni se SW 3 ni nije baš svidio...sve se je prebrzo odvijalo, Ovaj mali se je toliko mrštio i htio imati što dublji glas kako bi bio što opakiji, a ispao je pomalo smiješan. Neke stvari su bile prerazvučene, a mjestimični je i vizualno bio loše napravljen, koliko god to čudno zvučalo (npr.jedan od detalja, jahanje Obi Wana na onoj živini). Jedino što mi je zaista bilo dobro je zadnjih 10 min. filma, i samo zato jer je sve odjenom izgedalo kao u starim SW filmovima...
    No ok je za pogledat jednom...niš posebno.
    E da...stavit ću te u linkove ;-)

    avatar

    17.08.2006. (11:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...