Komentari

feelandlive.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • M.H.Švabica

    Draga Begi... zanimljivi post... i mogu Ti reći da jesam probala, i uspjela sam... najveću tugu sam komprimirala u pretužnu neku 'kapljicu', a kasnije tek sam našla i smisao u toj pjesmi, koja me je, malo pretjerano rečeno, na neki način i spasila... na blogu nisam, ali na nekom drugom mjestu i jesam je tad bila postavila, i eto, s time nekako sam se izvukla iz te kobne i preteške tadašnje tišine pune čemera... I mislim, da Ti je to baš s ovom postom možda na neki način također uspjelo, ma nadam se da je tako... jer ako se sve, ma sve, i svaku tajnu tek čuva unutar sebe, 'guta', kako mi to kažemo, morat će se jednom ugušiti... Srdačni Ti voooZdrić pun dobrih želja za Tebe!

    avatar

    15.08.2006. (23:41)    -   -   -   -  

  • browneyedgirl

    može li mi neko objasnit zašto mi ne prikazuje slike- sve su u točnim mjerama i težini

    avatar

    16.08.2006. (12:06)    -   -   -   -  

  • ona koja spava

    slazem se,tisina moze boljeti vise od bilokoje gorke rijeci...kada bismo barem znali procijeniti kada je ispravno govoriti,a kada sutiti,tada bi mnogo toga bilo puno lakse...
    svida mi se kak si to srocila i dala naziv "tajna tisine"...bas misteriozno zvuci...kak mrzim te trenutke kad nesto zelis reci,a nesto u tebi te sprijecava i taman kad pomislis da su ti rijeci skoro izasle iz usta,sve padne u vodu...i kao da svaki puta pada sve dublje...grozan osjecaj...ali takve trenutke izazivaju vecinom neke kompliciranije situacije...
    draga dobila sam mail,no nisam bila kod kuce pa ti nisam odmah odgovorila,a sad moram pomoci svojima u kuci jer nam dolaze neki gosti,no znaj da cu se potrudit sto prije odgovoriti...uspjesno si poslala prvi mail,bravo ti ;)
    a ja sam pocascena sto je pripao bas meni hehe...
    i ti se zabavi u francuskoj!nadam se da ce se do tad sredit stvar sa slikama,pa da cemo vidit ljepote francuske...pussssa,volim i ja tebe,puno!

    avatar

    17.08.2006. (14:29)    -   -   -   -  

  • m@l@ uspomena

    ... ponekad nas nešto toliko tišti i kad želimo reći , kad uspijemo pronaći riječi za nama ostaje smao tišina.. tajna koja postoji smao za nas.. samo u nama.. zanimljiv post.. pozdrav!

    avatar

    17.08.2006. (22:26)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Draga Begi, pitaš za slike... hmmm... Hmmm... možda si je u originalu, u istoj veličini preuzela od nekoga i taj ju je u međuvremenu skinuo s neta (s bloga)??? Ne znam, ali mogu zamisliti da bi moglo tako biti... Srdačni Ti voooZdrić i prijatan vikend Ti želim!

    avatar

    18.08.2006. (22:57)    -   -   -   -  

  • ...Prokleta

    Tišina...hm - utočište mislima? Zar se tajne ne skrivaju u tišini? (Man kann nicht alles was man fuhlt auch sagen, es ist immer schwer...) Bavo bavo...

    avatar

    27.08.2006. (21:56)    -   -   -   -  

  • *Broken heart*

    zanimljivo napisano... sviđa mi se blog...pozz :o)

    avatar

    03.09.2006. (00:52)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    I sad nikad i necemo tu tajnu tisine otkriti... jaaah, draga Begi, pa gdje si nam Ti, kud sui se to povukla...?! U nadi da si mi barem dobro saljem Ti justo srdacni voooZdric moj pun dobrih zelja glede Tvoje srece!

    avatar

    16.09.2006. (18:22)    -   -   -   -  

  • ona koja spava

    ne znam jesi li vidjela moj mail...pusssssssa! volim te puno!

    avatar

    27.09.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  • ona koja spava

    ljube ne znam zasto se ne javljas,jesi procitala mail,kako si? nadam se dobro...falis mi jako! nada se da se ne ljutis nesto na mene i da mi nisi u nekom bedu...volim te puuuno!

    avatar

    19.10.2006. (22:46)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    avatar

    03.11.2006. (10:15)    -   -   -   -  

  • ona koja spava

    avatar

    18.11.2006. (14:39)    -   -   -   -  

  • ona koja spava

    falis!!pusa

    avatar

    13.02.2007. (16:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...