Komentari

dobardantugo.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Life is a waterfall...

    eto, prva sam...ovo ti sve mogu reć uživo za otprilike 5 min, al eto...pretpostavljam da sam ja ta prija koja je čudnija nego ikad i ne ljutim se na tebe, nimalo...samo ne znam šta mi je, a ne znaš ni ti ni nitko...al nema veze!meni je ovo lito bilo skroz dobro i ne žalim ni za čim šta smo napravile ( i šta nismo). ideje su ti bile lude, samo neostvarive (bar s moje strane).
    sori za ono sinoć, al zbilja sam mogla past preko zidića i moglo je doć do koštanog loma- ilti fraktura po cijelom tijelu (TBF-haha) :))
    ma šalim se, znaš i sama da imam tanke male osjetljive žuto-zelene živčiće :)
    nije nam ovo zadnje ljeto- samo da znaš! bit će i hladnih zagrebačkih zima dogodine uz malo sreće...uf, tolko toga san ovde zbrljala, kad sam i sama zbrkana!
    Pusek, vojim te puuuno (ali ću te pošorat kad me gurneš negdi sljedeći put!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
    :)))

    avatar

    15.08.2006. (17:16)    -   -   -   -  

  • ž

    ne možeš reć da si se samo ti trudila a da te mi nismo slušale ili da nam je sve sta kažes retardirano i glupo! mi smo planirale ali ništa od toga ja nisam ni mogla ništa prije sredine 7 miseca zbog faksa btw meni ovo je bilo zadnje "bezbrižno" lito a vi imate još jkednu prekrasnu godinu druženja i izlazaka,ekskurzija maturalni ples sve sto je sad iza mene i sve bi dala da to vratim....al nikog nije briga jer na kraju krajeva svak misli samo na sebe, bez uvrede! nisi ti jedina razočarana al sta cemo sad izlazile smo al na kraju uvik završijmo sami nas dvi ne kažem da je to loše al to nije to! nije važno tko je kriv sve smo krive. ne znam koje te depresije pucaju ti ideš sad na ekskurziju i bit ce ti ludilo neće ti lito propast. ja bi tribala bit u komi znas zbog čega!!!pa ne kukam stalno, ti bi tribala bit zadnja koja se žali. sori al tako je možda sam malo i sebična jer ja ostajem u ovoj pripizdini a vi sve idete i smeta te sta ti je bilo loše ako ti nisam dobro drustvo ako ti je s menom dosadno onda se nemij družit pa ti lito ne bi propalo kako vec je, po tvomu zar misliš da je meni bilo idealno?al uvij+k bi nešto uletilo pa Zdene ne bi mogla i tako u nedogled!tebi je lito uništeno zato jer nici nismo toliko bile u disku ispada da se nismo makle iz kuće!a za kupanje ste vi krive većinu vrimeny vam se nije dalo pa smo krale bogu dane u kafiću ! meni je stvarni ža alne smatram se krivom tako je ispalo!mogla si mi ovo reć i ufacu dio si mi rekla al opet...nema veze javi mi se valjda necemo uništit jos ova 3 dana sta si tu!pusa

    avatar

    16.08.2006. (22:28)    -   -   -   -  

  • tetka

    jebote hej...lutko moja pa ja sam mislila da si umrla (ne daj Bože,to se samo tako kaže)...mogla si ti ostat tu malo s nama pa bi vidila što je život po šumarcima...nit se vidiš nit se čuješ a sve četiri u zraku...;-) Ajd koko jedva čekam da te vidim...jaooo,maturalac...jaooo... Pusnem te...

    avatar

    18.08.2006. (00:01)    -   -   -   -  

  • Dolce

    pusa za andreu i pozdravi mi sve cure...

    avatar

    18.08.2006. (09:07)    -   -   -   -  

  • Pacey

    i tebi pozdrav iz velegrada :P, uzivaj

    avatar

    18.08.2006. (18:39)    -   -   -   -  

  • nela

    Dopada mi se poezija poznatog,popularnog i slavnog pjesnika Stojan Simica Krpice(Visnjislav Visnjev Vobanolec Mikadeak),evo jedne njegove pjesme.

    Ti si
    moja boginja

    iako ne znas
    direktno
    ni ko nisi
    ni ko si:
    Ti si moja boginja!

    Iako ne znas
    neposrerdno
    ni sta nisi
    ni sta si:
    Ti si moja boginja!

    Iako ne znas
    direktno
    ni ko sam
    ni ko nisam:
    Ti si moja boginja!

    Iako ne znas
    neposredno
    ni sta sam
    ni sta nisam:
    Ti si moja boginja!

    Iako ne znas
    direktno
    sta je
    i sta nije
    zivota:
    Ti si moja boginja!

    Iako ne znas
    neposredno
    ni sta jeste
    ni sta nije
    Bog:
    ti si moja boginja!
    Iz knjige "Igra ljudi kralja srca X"

    Stojan Simic Krpica
    (Visnjislav Visnjev Vobanolec Mikadeak)

    avatar

    09.04.2007. (13:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...