Komentari

bllankk.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • d_lollipOp_girL

    hm...u mojoj dobi dečki uglavnom nose martensice a ljeti ipak naprave iznimku pa na par mjeseca ubace starke,hehe....da mi je znati što to o njima govori?

    avatar

    14.08.2006. (19:10)    -   -   -   -  

  • Pinkeye

    hehe, slazem se za zube, pogotovo ako su jos i pokvareni:P mislim, koliko moras ne drzat do sebe da ih ne operes jednom dnevno i ne odes u zubara na popravak? a znam dosta takvih mladih ljudi, strasno.

    avatar

    15.08.2006. (13:15)    -   -   -   -  

  • NF

    ljeti u šlapama, inače u adidaskama, samo mijenjam boje, crvene, plave, crne, sve sam skromniji ;)

    avatar

    15.08.2006. (13:49)    -   -   -   -  

  • pegy

    Uopće nemam dar zapažanja kad je ono fizičko i vidljivo u pitanju tako da mi puno toga promakne čak i kad mi je pred očima. :) Ovo buljenje i odmjeravanje, posebno napadno, mi je očajno. Odraz nekulture. Na čovjeku najviše gledam u lice, kosu. Oči su bitne, zube isto primjetim. Pogled. I naravno stil, ali onako generalno, a ne da proučavam kao da je stvar o komadu odjeće. :)

    avatar

    15.08.2006. (14:13)    -   -   -   -  

  • secret

    mila,nisu ti komentari radili neko vrijeme, vidim da si sad sredila to. hm, vidis ja sad ne znam odgovorit na pitanje. al bitno je da vidim da je cist, i da drzi do sebe

    avatar

    16.08.2006. (12:02)    -   -   -   -  

  • D N E V N I C E

    pogled + osmjeh

    avatar

    16.08.2006. (17:53)    -   -   -   -  

  • Hopes

    Ono što prvo primjetim na dečku je smajl i kosa. Prvo pogledam lice. Hm...Ali imaš pravo za ovo - ako ima grozne zube ili još gore zadah, to je svakako odbijajući faktor :) Nisam se nikad uhvatila da gledam u cipele, ali kad bi i tu bio eki ekstrem sigurno bih primijetila. Sad sam se sjetila nečega što stvarno ne podnosim - onako raskopčanu košulju, mahom neku havajsku, s debelom lančugom oko vrata. Don´t like it. :/ Pozdrav! :)

    avatar

    19.08.2006. (18:58)    -   -   -   -  

  • ex nexu

    pozdrav bllankkić! evo recimo ja na dečkima prvo primjetim...da ziher gledam dečke! :) mislim da na curi prvo primjetim osmjeh, oči... al ak je gledam s leđa, hmm onda prvo primjetim guzu, pa kosu... :) al mislim da svaka osoba drugačije doživljava istu osobu na prvi pogled. Npr. neko voli starke vidjet na drugoj osobi, a neko cipice...
    Eto, i ja ti se napokon javio. Šaljem ti pusu, catch! uživaj mi...

    avatar

    20.08.2006. (14:39)    -   -   -   -  

  • Tighelia

    Ono što prvo primijetim na dečku, i odmah napominjem da neću bit originalna u ovome ;)) , je definitivno - faca. Da budem preciznija... Osmijeh. Time me sadašnji dragi razoružao na prvi pogled, zaista ljepši muški smješak od njegovog nisam nikad vidjela /bez pretjerivanja :o) /. Nakon toga idu oči, pa onda sve ostalo.
    Što se tiče obuće, odbijaju me ružne sandale ili cipele, ali ako mi se tip sviđa neće me odvratiti ni vreća od krumpira na njemu. :o)
    I, btw, odličan dizajn, bllankk. Nice to be back... ;o)

    avatar

    22.08.2006. (02:26)    -   -   -   -  

  • tweety:)

    Svako ima svoje glavne pokazatelje...ali ja da budem iskrena nisam baš o tome previše razmišljala...ja gledam sve u cjelini i onda prosudim...ali rekla si da svako ima svoje mušice...pozz

    avatar

    25.08.2006. (14:20)    -   -   -   -  

  • tija

    ajme ja gledam nokte, odmah....i cijelu ruku,jel njegovana ili ne.a znam pogledat i uho, jel slučajno žuto, fuj fuj,stvarno sam nekad bolesna.

    avatar

    28.08.2006. (09:11)    -   -   -   -  

  • edo

    Samo da se ne šire zadasi. Iz cipela ili iz usta.. svejedno.

    avatar

    28.08.2006. (19:57)    -   -   -   -  

  • - Eriatarka -

    nakon dugo vremena konačno sam našla blog koji je vrijedan puštanja komentara... imam samo riječi pohvale! a što se tiče posta-slažem se s tvojom izjavom o starkama :) keep up the good work!

    avatar

    28.08.2006. (21:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...