Komentari

pahuljicevu.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • LJUDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JA SAM ZALJUBLJEN U NJU, A ONA TO NE VIDI!!!!!!!!!!!!

    avatar

    17.08.2006. (18:59)    -   -   -   -  

  • ilija

    hm...zaljubljen si, a ona to ne vidi...mogu ti ja ponuditi nekoliko rješenja ako dopustiš. Dakle, isključimo li istospolne zajednice i tjelesne nedostatke te osobe ( slijepoća, itd) te isključimo li ljubav stipe zvonarevog i ane varaždinske tada je definitivno problem u tebi. Ili si papak pa joj se umiljavaš ko kreten il si ladan previše pa te ne primječuje. Al nemoj se odmah ubit, to ti je moj savjet. Ta ti mogućnost ostaje i za pol sata i sutra i uvijek. Jer zamisli, ti se osakatiš, ona dodje sebi i spozna i da ona tebe voli pa dođe do tebe i vidi te osakaćenog i predomisli se. aaa...koja bi to bila tragedija. A sad...šta napraviti da ona tebe primijeti? kad ste zajedno u društvu probaj prdnit ili podrignit najviše od svih mužjaka (nadam se da bar to možeš) pa će ona vidjeti kojui (muš)kar(č)inu nije do tada primijetila. Najbolje od svega je da je otmeš, zatvoriš u šupu ( da, preduvjet je da imaš šupu) i ne pustiš dok te ne zavoli ili samo obeća zajednički život ili dok je ne proglase mrtvom jer je ne mogu naći pa onda je pustiš i malo uživaš u njenim patnjama, a možda te i ljubav prođe dotad. Uglavnom, da dalje ne baljezgam, zavolit će ona tebe kao TITO JOVANKU ili Hitler onu svoju Evu. POZDRAV papče koji se nisi ni potpisao.
    A postoji i mogućnost da si samo napisao stih neke pjesme pa onda ovaj tekst nema veze s vezom, al svejedno bar sam si malo dao oduška i napisao par pametnih riječi koje nemaju uporabnu vrijednost jer jednostavno ne vrijede.
    Bravo manki, car si. post je genijalan. KAD ĆEMO NA TENIS? Ili kako bi mene pitala žena na 988 jer t kao tenis?

    avatar

    17.08.2006. (23:47)    -   -   -   -  

  • v.t.

    ilija, brate!molim te, nemoj više dijeliti savjete!!znam da propagiraš darvinizam..al NEMOJ!!!p.s. pomoli se za nas ovaj weekend!!

    avatar

    18.08.2006. (18:18)    -   -   -   -  

  • manki

    ljudi!!!!!!!!!!!!!!!! ja nisam zaljubljen, a ona to vidi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mogli bi na tenis. jednostavno gorim od želje da me opet netko pobjedi. zaljepit ću reket za dlan ako treba... ozna nikako da pruži jaču protuigru. ono 6:1, 6:2...ccccccc

    avatar

    20.08.2006. (19:01)    -   -   -   -  

  • ilija

    e manki, ako zalijepiš reket za ruku i obećaš da me nećeš reketom ozlijediti mogli bi otići na tenis. mogli bi se dogovorit za danas ili vikend ili kad možeš. jesi u vu ili os? mogli bi ići ozna end njegov big brader.

    avatar

    25.08.2006. (07:54)    -   -   -   -  

  • manki

    može ovaj vikend, u zombat ili nedjelju. ozna mi nešto reče da neće za vikend u vu, al mogu ja i protiv tebe i bigbradera zajedno. samo zovi 0915950508 paćeda se dogovorimo.

    avatar

    25.08.2006. (11:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...