Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (72)

Marketing


  • Run

    ja definitivno spadam u ovu skupinu "spontanih i bez ikakvih razmišljanja", ali sam zbog toga par puta platio ceh.

    avatar

    13.08.2006. (21:03)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Uh, ja sam živi primjer ziherašice premda ne moram baš uvijek unaprijed znati kad idem na kavu, tj. mogu obaviti spremanje nabrzaka, ali da budem iskrena - više volim kad imam vremena i kad sam obaviještena. Ipak. Što se izlazaka tiče, ta mi je priča itekako poznata iz mog života u predgrađu. 3 km do grada ili pola sata hoda i nije tako strašno, ali stvar je u tome što postoji to neko razdoblje ili čak neke obveze, rekla bih, zbog kojih sam toliko puta pomislila kako bih voljela živjeti u centru. Sad, naravno, ne razmišljam o tome. I vidim mnoge dobre stvari baš u tome što ne živim u centru. Da, ali sad i vozim pa mi nije teško otići do grada. No, tih godina...to su bile avanture. Jer, kako ćemo onako ulickane -pješke u grad??? A gradski prijevoz - nula bodova. Samo neki međugradski autobusi. Koje treba dočekati... A noću ih ni nema. Srećom, uvijek su tu bili frendovi. No, znalo se dogoditi da nemamo kako natrag. Moja frendica avanturistica i ja, ziherašica. I još k tome sam morala biti doma na vrijeme (najprije je bilo u ponoć, a onda do 1). Ona je uvijek govorila:"Hajde, šta se brineš, ja bih se ubila da ne mogu naći prijevoz". A ja sam se brinula. "Policijski sat" je bio "policijski sat", inače bih dobila embargo na izlaske. Ipak, snalazile smo se nekako.
    Spremam li se na put, baš tako - volim radije ponijeti više pa makar vratila neuporabljeno, nego da mi štogod nedostaje :) A karte i planovi...da ne govorim, hi, hi, hi... Ziher! ;)

    avatar

    13.08.2006. (21:10)    -   -   -   -  

  • Ultravioleta

    hm, ja sam neki mješanac... Zapravo ovak - ako mi se negdje strašno ide, ako nešto strašno želim; onda ništa nije bitno - gdje je, koliko košta... ništa - sve radim da to napravim. ako mi je "onak", onda već počnem vagat pro i contra strane... Mislim da je lijepo biti potpuno spontan, ali i promišljen. Sve ima svoje prednosti i nedostatke, ovisno oživotnoj situaciji.

    avatar

    13.08.2006. (21:34)    -   -   -   -  

  • ovdje je sve slatko....=)

    Dobar blog posjeti ti moj.....

    avatar

    13.08.2006. (21:34)    -   -   -   -  

  • Fubar Surabenu, Momentalist

    ja se mogu pohvaliti da sam sposoban spremiti se bilo kad, bilo gdje u bilo kojem zadanom vremenskom roku i to prilično uspješno, to je samo jedna od mojih mnogobrojnih vrlina

    avatar

    13.08.2006. (21:39)    -   -   -   -  

  • Vinci

    ja spadam u skupinu onih koji vole sve isplanirati, ali sam svjestan da se svaki plan lako izjalovi, pa u glavi često pripremim i nekoliko verzija mogućih razvoja događaja...zlu ne trebalo, a uvijek treba ;)

    avatar

    13.08.2006. (22:12)    -   -   -   -  

  • misteriozo

    da i dogovaraš se za kavu 2 tjedna unaprijed :)

    avatar

    13.08.2006. (22:20)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    Više volim znati unaprijed i sve isplanirati,ali kada je baš gužva onda sam spremna odmah,bez čekanja,bez zastoja i pustih planova.Ja sam od onih koji bi otišli vani,ali bi se cijelu večer grizla kako natrag:)Pozdrav veliki ostavljam

    avatar

    13.08.2006. (22:22)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    A sada nisi više mlada?...To je moj komentar na tvoje riječi. A, kakva sam ja?! Volim da planiram, ali ne previše, nekako sam naučila s godinama i iskustvom da je prava čar u spontanim odnosima.Tako, kada krenem na put dozvolim ponekad si i taj “luksuz” da ne ponesem kišobran ili fen…I ništa mi ne fali! Opusti se!: )))

    avatar

    13.08.2006. (23:13)    -   -   -   -  

  • Cookien svijet

    super, ajmo klub osnovat... ajd ovo paničarenje prije neg što nekam idem na kavu i sl. kod mene i nije tak jako izraženo, u stanju sam spremit se za 10 min ako baš moram, ali putovanje, heeej... to spremanje mi je toliki stres da zahvaljujući njemu mrzim putovanja i živim za trenutak kad će se netko sjetiti napokon izumiti teleporter :)))

    avatar

    14.08.2006. (01:06)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    ..:)))..ko da sebe gledam prije..hmm..dosta vremena..:))..tada mi je ostao samo jedan živac kojeg mi je bilo žao potrošiti...od tada baš ništa ne radim "pod mus"..ako zaspim, uzmem si svoj uobičajeni sat - zakašnjenje na posao je najmanja sitnica koja ti se može desiti.., i manje zlo od nesposobnosti da radiš možda i cijelo prijepodne..:))..tko me "pod mus" zove van, mora imati strpljenja da se spremim kako mi paše i da čeka koliko mi treba..nagrada je divno provedeno vrijeme samnom..:))))))))*

    avatar

    14.08.2006. (10:41)    -   -   -   -  

  • ZiziMars14

    Heheh, evo i mene konacno :) Propustih par postova, no nadoknadit cu.. Ovo prvo - za spremanje, joj, ne da te kuzim, pa i ja sam takva.... Mislim da nas je vecina takva, barem malo... Tako da... Mislim da se nemas sto brinuti ;) Za ovo ostalo sam eto pak spontana... No, i to se s vremenom mijenja... Ajde, uzivaj ;)

    avatar

    14.08.2006. (10:49)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Za pojašnjenje m/ž razlika check moj post od 12.7.

    avatar

    14.08.2006. (12:58)    -   -   -   -  

  • boringlife

    Fora blog.Posjeti moj

    avatar

    14.08.2006. (15:34)    -   -   -   -  

  • KUTAK za ''handjob'' TRENUTAK

    btw. vezano pitanje : što mislite o rock glazbi u disko klubovima ??

    avatar

    14.08.2006. (15:38)    -   -   -   -  

  • trill

    Ja bi s tobom i Rockom na kavu :))))
    Uglavnom se ne trebam spremati i moj Arthur šizi na to jer i na more pakiram zadnji dan. On je više organiziran i sistematičan, pa ga moje zbrda-zdola i u zadnji čas poprilično smeta. Mada se već naviknuo s godinama, a i ja priznajem da pomalo krećem i na njegovu stranu :)
    Što se tiče uređivanja mene, sve zavisi od situacije, ali uglavnom sam spremna za ići odmah i sad i to čim prije :)))

    avatar

    14.08.2006. (16:46)    -   -   -   -  

  • rozza

    hehe i ja spadam u tu kategoriju :) volim planirati i sve znati unaprijed.. radim popis stvari prije putovanja i redovito nosim previše stvari.. nek se nađe :) kava, izlasci - volim znati kamo se ide barem sat vremena ranije. spremanje mi je ujedno neka vrsta opuštanja pa zato volim imati dosta vremena. pustim si muziku, tuširam se, trackam svim i svačim, kombiniram boje i odjeću.. i tako :) ali znam ja biti i spontana pa se spremim za 10 minuta.. sve ovisi o raspoloženju. pozdrav od mene :)

    avatar

    14.08.2006. (17:25)    -   -   -   -  

  • Život je duga cesta...

    ma znaš kako kažu, sto ljudi sto ćudi :)))

    ja sam u stanju spremiti se za pet minuta ako je baš neka strka, ali više volim kad mi je sve u laganini i onak finjak da se stignem u miru spremit.

    Pravo žensko, kak bi rekli.

    avatar

    14.08.2006. (18:22)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    He, he, ako se dobro sjećam, pitao sam te i radić li što. No nema veze, znao sam da će dogovor trajati sto godina ako ti dam vremena da se opireš. :-))

    avatar

    14.08.2006. (19:24)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    meni je spremanje na put prava koma,pravim cedulju već tri dana prije i sva sam nervozna jer se bojim da nešto ne zaboravim(naravno,većina stvari mi uopće ne zatreba,al volim znat da je tu ako zatreba)

    avatar

    14.08.2006. (19:38)    -   -   -   -  

  • baby

    nemam puno problema oko spremanja sebe,to riješim na brzinu.. ali zato neke druge stvari mi jednostavno moraju biti organizirane.. samo jednom sam dopustila frendici da me nagovori da izađem van ne znajući kako u se vratiti.. i cijelu tu no sam bila "na iglama". ne volim takve stvari pa te u tome potpuno razumijem.. i drag moja pegy,ni sa kim nije lako,budi bez brige.. :))

    avatar

    14.08.2006. (19:39)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Bigice, a ja mislila da sam jedini čovjek na svijetu koji fura planove gradova i autobusnih stanica sa sobom. :))) @Fubar, ma znam, ti si cijeli jedna velika vrlina. :))) @Da Vinci, s obzirom na frekvenciju tvojih putovanja, mora da te i glava ponekad zaboli od planova. :))) @Misteriozni, a daaaaj, pa nije baš tako. :))) Ne uvijek, :))) @Cookie, ma nije baš panika za kavu, nego mora biti izorganiziran cijeli dan, a ne da se ne zna. :)) @Plejadablue, upravo to, ovaj zaključak na kraju je ključ. :))) @Andreja, znam razliku. :)) @Trill, i ja bih s tobom i Rockom na kavu. :))) @Rock, toliko si me isprepadao da nisam ni ja baš sve čula. :)))

    avatar

    14.08.2006. (20:11)    -   -   -   -  

  • Heart of a woman

    joj, ja malo previše razmišljam... ali ima trenutaka kada napravim nešto ludo i neočekivano, ali kad mi takvo nešto padne na pamet, moram djelovati odmah, jer bih već za desetak minuta mogla samoj sebi reći da mi to nije pametno itd... mrzim to kod sebe. nikad nisam opuštena...

    avatar

    14.08.2006. (21:28)    -   -   -   -  

  • u ime...

    zašto s tobom nije lako??? spremna si u 10 min, a sad, što svatko nije rock - e, to je druga priča! :)))) pozdrav

    avatar

    14.08.2006. (22:01)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Ja sam slican, volim imati stvari pod kontrolom i dovoljno vremena za pripremu.Pozdrav!

    avatar

    14.08.2006. (22:12)    -   -   -   -  

učitavam...