Komentari

snjeguljicai5patuljaka.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • ...One Tree Hill...

    Hvala na posjeti!

    avatar

    13.08.2006. (14:53)    -   -   -   -  

  • all biller no filler

    nice....nemam pojma kak da ih uništimo...jer trenutno nemrem razmišlajt o ničem drugom osim o j........i.................tak da..
    btw.kaj je draž izbrisal blog......

    avatar

    13.08.2006. (16:40)    -   -   -   -  

  • http://www.tportal.hr/funbox/zadnjastrana/page/2006/08/18/0296006.html

    samo pogledajte

    avatar

    20.08.2006. (13:32)    -   -   -   -  

  • 4_the_fun_of_it

    hahahaahhhahah....a dobra ;)

    avatar

    29.08.2006. (22:18)    -   -   -   -  

  • hatexe

    moj razred na maturalcu?! hehe to je neizvedivo! nikud nismo išli jer smo jaaaako složni!! hehe, nego gnomove ubiješ tako da ih jednostavno ubiješ! :) kak drugačije?! hehe

    avatar

    01.09.2006. (21:20)    -   -   -   -  

  • sick of life

    hi!kako odstranit patuljka u dvorištu koji te doslovno opsjeda...hmmm!?poklonit ga komunalnoj zajednici.pooz=)

    avatar

    21.09.2006. (18:47)    -   -   -   -  

  • sick of life

    .......jednostavno,treba uklonit dizajnere tih malih čudovišta ili...stavit tone exsploziva u tvornce gdje nastaju.=) (znamo se mi,upoznale smo se na ročkasu od tvog buraza pr.god,i poslala sam ti one cd-eje.)sad znaš...?ciao

    avatar

    24.09.2006. (13:11)    -   -   -   -  

  • GOTOVO JEEEEEE

    I JA BI SE UČLANILA. MRZIM IH IZ DNA DUŠE OTKAD SU VRT MOJE BABE OPSJELI I TO JOŠ ZA VRJEME RATA. ONDA SU JEDNE NOĆI UŠLI U KUĆU I SILOVALI MOJU POKJOJNU BABU. TAD SAM POŠLA NA NJIH SVOJIM TAJNIM ORUŽJEM. JEL SAM SAD ČLAN?

    avatar

    11.10.2006. (11:00)    -   -   -   -  

  • ante

    BOŽO PLAZONIĆ UHODA I ŠVERCER PO ZADATKU

    ČETNIČKO PODIUZEĆE „BOMI MAX“ U BJELOVARU
    OD RADOVANA KARADŽIĆA

    Kad autom ulazite u bosansko – srpsku Banja Luku, kao kroz moderna gradska vrata prolazite između dviju divovskih palača od benzinskih stanica koje pripadaju mjesnom tajkunu Slavku Roguliću. Iza jedne od njih nalazi se njegov motel „ BOMI“, sastajalište svih elita bosanskih Srba od (četnika) Radovana Karadžića. Posebna se pažnja uvijek posvećuje špedicijama, koje su u mnogim zemljama najprofitabilnija poduzeća. Živi robni promet odvija se preko granica i upadljivom je kontrastu prema slomu gotovo svake proizvodnje. Bjelovarska tvrtka „BOMI MAX“ je kao uređaj za pranje međunarodnog novca. Vlasnik je te tvrtke Božo Plazonić, koji prikuplja sve informacije za Srpske lobije.

    Kako bi se otkrila ta dvostruka politička igra, te tko je i kako artikulirao dovoz zaraženih proizvoda u Bjelovar, posebno je opisati vrijeme i događaje. Božo Plazonić iako je prijavio prebivalište u Bjelovaru, za vrijeme izbora 2007., našao se je na izbornim listama HSS-a u rodnoj Vrlici, gdje je čuvao ovce kao mladić sa Milanom Martićem. Plazonić je jedno vrijeme živio u Srbcu kraj Banja Luke, sa suprugom Mirjanom (rođ. Horinek), i dvoje soje maloljetne kći Ivanom i Zrinkom. Nije baš lako navesti sve zaključke „BOMI-MAX-a“ što je za vrijeme „Domovinskog rata“ sve radio i bogatio se preko grbače hrvatskog čovjeka. Interesni lobiji udružili su se kao np. životinje „hijene“ kako bi partijski krali narod.

    Pod etiketom legitimnog oni su „švercali“ i kriminalnim kanalima vršili trgovinu, a njihova bivša mjesta postala su ima baza i logistika za organizirani banditizam. Sve ovo jasno svjedoči o političkoj i državnoj komediji i tragediji. Što je onda čudno što svi zločini na našim prostorima bivaju ne kažnjivi. Stjepan Hršak (89) koji živi u Zagrbu na Tuškancu, rođak je od Bože Plazonića. Hršak je sudjelovao kao partizanski komandant u II. svjetskom ratu, kada je dao likvidirati mnoge Hrvate ( ustaše i domobrane), pa čak je dao, tj. naredio pogubljenje 25 svećenika u šumi Maclju. Taj komunist i partizan je nekoliko puta odlikovan. Početkom 1945. godine u Hršakovom bataljunu borio se je i Franjo Tuđman. Oni su oslobodili grad Krapinu i njezinu okolicu.

    Božo Plazonić je služio vojsku JNA u Banja Luci, gdje je upoznao i svog budućeg kuma Radovana Karadžića, koji je Plazonića uvukao, odnosno upisao u partiju SKJ-u. Tako je onda Plazonić putem „crvene knjižice“ počeo uspijevati u životu. Dobio je potom posao u Srpcu kao veterinar i stan u stambenom bloku u centru. Božo Plazonić se je nastavio česti družiti sa oficirima JNA, s kojima seje gosti – pio i jeo. No, oni su mu namještali razne poslove; Plazonić je čak i honorarno predavao kao profesor na Gimnaziji u Srpcu. Eto da nije bilo takvih rođaka i profitera – teško da bi Plazonić u životu što uspio.

    U Bjelovaru, 04.03.2008.

    PREDSJEDNIK UDRUGE „ŠTIT“
    Branko Stojković

    CROATIA / BJELOVAR
    www.stit-bjelovar.hr

    Telefon: 095/814-82-90, 091/797-65-56
    E-mail: brankostojkovic1@yahoo.com

    avatar

    04.03.2008. (12:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...