Komentari

critics.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • HORROR ZONA

    ne mogu vjerovati, film koji ima tako izvrsnu glumačku postavu na kraju ispao kao veliko razočaranje?? šteta, jučer u cinestaru sam vidio trailer za film i izgledao mi je odlično, stvarno mi nije jasno kako je film na kraju uspio biti tako razočaravajuć... u zadnje vrijeme vidim da juliji roberts baš i ne ide, prvo je glumila u katastrofalnom ocean's twelve, i sada ovo... šteta...

    avatar

    10.09.2006. (13:44)    -   -   -   -  

  • Sara

    Crtići postaju sve gori i gori...Koja ti je sljedeća kritika?Moram te ponovno pohvaliti jer ti je blog fenomenalan i imaš dara za pisanje kritika.

    avatar

    11.09.2006. (19:46)    -   -   -   -  

  • ~ Kritike serija

    @HorrorFanatic, pa opisao sam teaser, koji je stvarno izgledao odlično... Zna se, nikad ne vjerovat najavama... :(

    @ Sara, hvala... :D Sljedeće su Gilmoreice... Al nakon sljedećih park kritika stiže stanka, jer ovo je unaprijed sve pisano, a već stvarno dugo vremena nisam ništa pogledao zbog manjka vremena...

    avatar

    12.09.2006. (14:35)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ Sara - a ne bih baš rekao...kao i u svakom žanru, ima boljih i ima lošijih filmova, samo šta sad animiranih filmova ima više nego prije, pa se je sad razlika u kvaliteti naslova u tom žanru više uočljivija.
    Npr. ove godine su se pojavila dva izvanredna crtića..."Preko ograde" i meni osobno najbolji CGI crtić "Ice Age 2", ali se je isti tako pojavio i loš animirac kao što je npr. "The wild", koji me je totalno razočarao što se tiče režije, priče humora i tome sl.

    avatar

    12.09.2006. (16:56)    -   -   -   -  

  • Sara

    I meni su Preko ograde i Ledeno doba 2 jako smiješni,ali svake godine snimaju pet šest crtića od kojih je jedan odličan.Moji najdraži crtići su Madagascar,Shrek 2,Legenda o medvjedu,Preko ograde,Ledeno doba 1 i 2.

    avatar

    12.09.2006. (18:34)    -   -   -   -  

  • Lilith Entertainment

    To cu ici gledati s necakinjom

    avatar

    12.09.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...