Komentari

cyberfiles.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Romantic girl...

    zakon!

    avatar

    10.08.2006. (16:14)    -   -   -   -  

  • kill her

    Ništa me nije uvrijedilo osim ovoga... "odmah počela ljutiti kada je čula da imam curu"
    Mislim stvarno ovo nisam očekivala od tebe, jako žalosno!
    Čuj to uopče nije istina, bilo mi je full drago što si našao curu, i baš kad si me nazvao tu subotu, ja sam se spremala za grad, mogao si skužiti da sam full sretna!
    Ja shvaćam da ti mene sada hoćeš napravt ljubomornom i da me hoćeš sad tu na sve moguće načine ispljuvat, ne uspjeva ti. Zašto se ponašaš tako...
    Imam pismo za tebe, može da se nađemo samo na 5 minuta (više neću imat) za novogradiško da ti ga dam i da mi daš narukvicu?
    Stvarno mi je full drago što ona postoji i što je bilo što je bilo, rekla sam ti i dalje si mi najbolji prijatelj što si uvijek bio!

    avatar

    10.08.2006. (21:27)    -   -   -   -  

  • ...house of dead memories...

    ne ne želim te ocrniti ni išta drugo... zašto bih te pravio ljubomornom? ne želim to napraviti! ok ako se nisi ljutila... ispravljam se i ispričavam ali kad smo razgovarali iz pitanja i načina na koji si ih pitala dobio sam dojam da se ljutiš... oprosti što ti se čini da sam te ispljuvao u ovom postu ali stvarno nije tako! i nemoj bubati kako mi ništa ne značiš kad te još uvijek smatram jednom naj frendicom! budemo se vidjeli... uživajte ljudi...

    avatar

    11.08.2006. (14:07)    -   -   -   -  

  • kill her

    Zašto ne bismo imali ono što imate ti i Irena, ono što smo imali prije veze, prijateljstvo? Puno mi tvoje prijateljstvo znači.
    Mislim da bi neka osoba koja me nezna i da pročitala ovo imala jako loše mišlejnje o meni, jer stvarno smatram da si me na najgori mogući način prikazao. Mislila sam da nisam ovo zaslužila, no zavarala sam se.
    Napisala sam ti nešto onak što mi na duši leži, pa bih ti htjela to dati...
    Drago mi je da si sretan i da postoji Ana osoba koja je znala cijenit što ja nisam... (to si ti rekao)
    Dođe mi da plačem što se tako prema meni ponašaš kao da sam nitko i ništa i kao da nikad nisam bila tvoja cura.
    Puno pozdrava!

    avatar

    11.08.2006. (14:21)    -   -   -   -  

  • ana_mouth

    ej mali,lijep post,Ja sam btw, Ana i javljam se iz Rijeke!! hvala na silnim komentarima i svemu,pogotova na momentima u N.G! HVala čujemo se!poslje ću ti javit e-mail i nadimke za ICQ (broj) i msn! pusa,cujemo se!

    avatar

    11.08.2006. (16:52)    -   -   -   -  

  • loria

    e da, netko je mozda stvarno pobrkao datume u tvom rodnom listu, jer po ovome sto si ovdje napisao vidi se da se ne ponasas u skladu sa svojim godinama...ajde malo odrasti i pocni razmisljati o svojim rijecima, djelima, snovima... u skladu sa svojim godinama...pozdrav

    avatar

    16.08.2006. (08:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...