Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • xiola bleu

    Htjedoh kupit Lip Venom, pa ga ne kupih na kraju. Bah.

    avatar

    11.08.2006. (22:49)    -   -   -   -  

  • Svea

    Ja bi sliku tena!
    Maloj sam kupila jučer male srebrno-roza Nikeice. Obožavam sniženja!

    avatar

    12.08.2006. (09:48)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    u brzinskom preletu: Imam dva hodnika, onaj kod ulaza mi je u dvije nijanse-dio odmah kod ulaza je narančast (baš boja kore od "nančare", a kosina prema dnevnom boravku je svjetlo narač. Drugi je između spavaće, kupaone i radne i taj je bijeli (kuća duga, a uska). Ali našla sam predivan svjetlo zeleni hodnik u nekom časopisu,s kombinacijama staklene cigle, tamno zelenih zavjesa i bijelih detalja... :)
    soory, ne stignem sad čitat, vratim se u ponedjeljak :)

    avatar

    12.08.2006. (19:53)    -   -   -   -  

  • jja

    Xiola - a zasto nisi kupila?
    D.D. uf, digitalna mi kamera puna starih fotki jos, i to sam skuzila jutros kad sam se spremala na izlet, srecom pa su drugi imali kameru. Mozda uslikam tene ali nekom drugom prilikom
    zgbaba - mi jos razmisljamo za hodnik ili pastelno zuti ili pastelno zeleni. Imamo vremena do ponedjeljka ujutro.

    avatar

    12.08.2006. (23:25)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    Dobar dan! I? Žuto ili zeleno?
    Glede vrata i vježbe lica iz nekog prijašnjeg posta- upravo vrat me začudio kod žene koja sa 65 ima utegnutije lice neko ja s 41, a tvrdi da je sve u aerobiku lica... vrat joj visi ko ispuhana prevelika namreškana čarapa! Takav nema ni moja mama, a mami se bliži 78. Ima nekih zanimljivih vježbica u toj knjizi što je dobih za rođendan, ali o vratu nema niš! A ja znam bar desetak vježbi za vrat koje sam naučila u 10 godina baleta, a i joga ima neke baš za vrat... I podbratka se relativno lako riješit uz vježbe guranja jezika prema nepcu, stiskanja zubi i istezanja usta u grimasu smijeha...
    Pozdrav, jurim u moj jako nagužvani tjedan (obično jesu takvi prije godišnjeg)...

    avatar

    14.08.2006. (10:02)    -   -   -   -  

  • Viva

    jedini čudotvorni sastojak koji meni treba jeste onaj koji će mi spriječiti pms/stres akne na bradi :) i iste te napasti na leđima u ona 2-3-4 zimska mjeseca kad me napadaju, a takav još nisam uspjela naći. inače, što se tiče ovog pitanja zašto na vratu nemamo prištiće - ja sam viđala ljude sa aknama na vratu, i to baš sa ozbiljnim problemom, u životu sam i sama 2-3 puta imala prištić na vratu, izazvan vjerojatno kombinacijom parfem+kosa+znoj. što se kemijskog peelinga tiče, razmišljala sam da pokušam s istim, vjerojatno ću sačekati zimu za eksperimentiranje :)

    avatar

    14.08.2006. (10:31)    -   -   -   -  

  • jja

    zgbaba - ja radim vjezbe za vrat ali iz sasvim desetih razloga, naime kako bih si olaksala svoj uredski posao. Radim ih pod nadzorom strucnog trenera koji u ruci ima program izradjen za mene od strane mog ortopeda.
    Viva - neki BHA proizvod ;-) Ali koristen redovito, a ne samo u one dane. Oni sa ozbiljnim problemima imaju akne na vratu, da ali zasto meni nikad na vratu ne iskoci pms pristic?

    avatar

    14.08.2006. (12:31)    -   -   -   -  

  • majkica

    srecom jos sam jako mlada i nemam bore ni problema s pristevima a u zadnje vrijeme koristim svu kozmetiku od avona i jako sam zadovoljna i cijenom i kvalitetom

    avatar

    14.08.2006. (12:53)    -   -   -   -  

  • vesna p-b

    Jesu li ti i nove tene Nike? Ja ih od onda kad su im prišili da koriste dječju radnu snagu obilazim u velikom luku, pa sinu radije kupim Adidas. Ma znam da se to i tak sve radi u Kini, Indoneziji i sl.
    Btw u Makronovi (časopisu od Biovege tj.Bio&Bio) sam pročitala da kreme za samotamnjenje nisu dobre za kožu, da izazivaju prerano starenje.
    Moram dalje radit, pusa

    avatar

    14.08.2006. (15:24)    -   -   -   -  

  • jja

    Vesna - nisu nove Nike. Ali bas sam o tome razmisljala. I Adidas proizvodi isto, vec po drugi put citam crna lista marki - i pitam se, sto onda izabrati?? Ovo zadnje je zanimljivo, ali ovako izvadjeno iz konteksta...za uzeti sa mjerom opreza. Ima slink na tekst, ovo mi je prvi put da cujem da su takve kreme tog ucinka.
    majkica - i ja imam nesto od avona, dio kozmetike (po mom misljenju) im je bas los, a dio je solidan

    avatar

    14.08.2006. (18:16)    -   -   -   -  

  • majkica

    pa vjerojatno je meni avon dobar jer imam mladu kozu i nije zahtijevna tako da obicna niveina krema meni je i previse.za ljude s osjetljivom kozom je potrebna malo kvalitetnija marka

    avatar

    14.08.2006. (19:56)    -   -   -   -  

  • jja

    Majkice - ma nema to veze mlada, stara koza. Nisam ni bas tako stara ;-) nego ako AVON napise da daju sun block a ne stave UVA zastitu, onda je to losa kozmetika. I bezbroj takvih primjera. Recimo puno ljudi s "mladom kozom" ;-) imaju pristice ili slicno. To sad ne znaci d aim treba skupa kozmetika, nego samo ona namjenjena njihovom tipu koze. A obicna plava nivea je cista masnoca, a odavno znamo da nije samo masnoca (engo i antioksidansi itd.) ono sto nam svaki dan treba.

    avatar

    14.08.2006. (20:27)    -   -   -   -  

  • wild cat

    ojea super za patike! A hoćeš li i te nove odbrušene kože moći prat u mašini?

    avatar

    15.08.2006. (00:50)    -   -   -   -  

  • jja

    Prvo dok su nove se zezam s cetkicom i tekucim deterdzentom za ves, a kad mi dojadi (dakle kroz par mjeseci) bacim ih u jastucnicu i u ves masinu i opet sve pet. Naravno, vidi se da su oprane, ali barem su ciste. Mozda i izgube onaj vodootporni sloj (impregnaciju) ali kako ih ja koristim samo za vjezbanje unutra, nema veze.

    avatar

    15.08.2006. (09:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...