Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • PodRoom

  Pa ne bi se baš složio... to su crni pojedinci, koji ocrne cjelo zanimanje... no da ima mita i korupcije... ima... PREVIŠE!

  avatar

  10.08.2006. (10:52)    -   -   -   -  

 • MARKOMANIA

  a sta tek mi u srbiji da kazemo?

  avatar

  10.08.2006. (10:54)    -   -   -   -  

 • 012 STATION posada

  Na dobrom si tragu CNN. Problem pravosuđa je problem br.1 zbog kojeg nam ne funkcionira država. No, osim toga imamo i potpuno zavisne medije, što u kombinaciji sa prethodnim tek daje pravi horor. Vrhunac se postiže sa totalno ne zainteresiranim zombiziranim pukom kojem je već pun k... kolona.

  avatar

  10.08.2006. (14:07)    -   -   -   -  

 • Putovanja i hedonizam

  Kao sto riba smrdi od glave tako smrdi i nasa drzava. Pri tome ne mislim samo na vladu, jer je korupcija toliko uzela maha, a nema autoriteta kojeg se boje, da prakticki ne vidim kako se to moze razrjesiti.

  avatar

  10.08.2006. (14:20)    -   -   -   -  

 • marduk

  ma dajte, ljudi, rješenje je vrlo jednostavno: izađimo na ulice i kažimo DOSTA!... dovoljno je da se na jedan dan zablokira čitava trula banana država i vidjet ćete kako bi se stvari vrlo brzo promijenile (u BiH su se mladi počeli organizirati upravo pod tim imenom 'Dosta!' i brojka im svakim danom sve više raste - njihova 'elita' je u panici morala otkazati veliki koncert nedavno - više na: http://dosta.blogger.ba/ i http://www.dosta.ba/)... no, elita nas je uspjela razjediniti i sad nas jebu u šupčić... tko je kriv?... obični ljudi su krivi, jer misle da ne mogu ništa, apatični su, a istina je da mogu itekako mnogo postići, samo ako se trgnu iz 'elitističkog' robovlasničkog sna... :-PPPPP

  avatar

  10.08.2006. (16:46)    -   -   -   -  

 • the_flowergirl

  Da ti pravo kažem, ne znam radi li se o kukolju u žitu ili žitu u kukolju. Kako god da bilo, ima previše kukolja. Zaista je pravda spora, štoviše, kod nas je vrlo, vrlo spora.

  avatar

  12.08.2006. (15:43)    -   -   -   -  

 • joe_pellena

  osim što nekritički i na temelju paušalnih podataka trpaš u isti koš kruške i jabuke, misliš li ti da je zlouporaba moći fenomen kojeg u drugim zapadnim zemljema s izgrađenom demokracijom nema... misliš li da se tamo veliki mangupi ne zajebavaju na račun girica... ne izgledaš mi tako naivan... nizanjem simptoma bez dijagnoze i terapijskog programa niškoristi si kao i mi koji šutimo... dobro, nisi baš tako niškoristi kao mi, ali bojim se da je to samo pljuckanje u vjetar...

  avatar

  21.08.2006. (19:11)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...