Komentari

mcn.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • jazzie

    Čitala sam većinu njezinih knjiga, još davnih dana dok sam u bolnici ispuštala dušu na guzu (salmonela, jelte), ovu čak i imam doma. Bila mi je zanimljiva, valjda jer sam je "pravovremeno" pročitala.

    avatar

    09.08.2006. (02:02)    -   -   -   -  

  • PodRoom

    ma to je savršeno ljetno štivo... za po plaži

    avatar

    09.08.2006. (08:33)    -   -   -   -  

  • Ire

    pa i postoje neki snimljeni filmovi po njenim romanima .. igra ona iritantna ženska koja je sad u "Načelnici" .. btw, LOL za "ubivrijemac "

    avatar

    09.08.2006. (11:39)    -   -   -   -  

  • Berislav

    Pa što nisi rekao, imam ti ja nešto od Donne Leon. Čak je i malo netipična, talijanski krimić kojeg je napisala Amerikanka. Ne bi me inače nešto odvalilo, ali događa se u Veneciji, koju žena opisuje upravo kao netko tko se doselio u mjesto koje ga fascinira, a ima puno slobodnog vremena pa po cijele dane luta gradom i upija ga. I da je najdosadniji roman na svijetu čitao bih ga uzduž i poprijeko -- Venecija je mjesto zbog kojeg ću uvijek spremno pogledati filmove kao što su "Everybody Says I Love You" (iako mi je Allen uglavnom dosadan), "An Italian Job" (ovaj novi, iako je original beskrajno zabavniji), "Indiana Jones and the Last Crusade" (dobro, njega bi gledao i da nema Venecije), pa čak i debilni "Blame It on the Bellboy".

    avatar

    09.08.2006. (16:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...