Komentari

automoto01.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • PRIVATNE GLUPOSTI MLADOG PAVIJANA !!

    Ej dobar ti je blog, baš ono kaj sam tražio. Posjeti moj, daj mi neku ideju za najžešće aute... Pozdrav!!

    avatar

    08.08.2006. (19:39)    -   -   -   -  

  • bussy mama

    Ma daj baš je ružan auto, bar meni. No dobro Rusi su navikli na manji luksuz ( u to ne ubrajam one stare mafioze i ocufane poslovne-babe).
    No jedno pitanje, da li možeš napisati nešto o motorima ili o kamionima, ono malo novijim kamionima i malo starijim motorima (pritom ne mislim na skutere i ove što ih vozikaju samoprozvani bikeri koji samo bare komade. Bikerom ne postaješ, bikerom se rađaš). To je ono što mene zanima, ne zanimaju mene ovi limenci na 4 kotača, koje tatini sinovi vozikaju po Zagreb gradu, nabijenih sunčanih naočala na nos. Jedan dan me neki frajer u nekoj crnoj jurilici odmjerio od glave do pete (ja obukla minjak, usku majčicu, štikle, i pogled ispod obrva) i nakon par metara stao. "Oš da te malo provozam mala?" upita ti on mene a ja ono...
    "Ne bih hvala, al jedna od onih klinkica koje se tamo smijulje i gledaju baš u tebe bi sigurno htjele!"
    Mislim šta on misli da sam ja takav tip cure, e da je vozio neki nabrijani motor, da je bio od glave do pete u odijelu, sjajne kacige i da mi je samo pružio kacigu opa ode mama na dva kotača tko zna gdje.
    Pozdrav, daj nešto o malo jačim motorima, čoperima ako može.

    avatar

    09.08.2006. (07:57)    -   -   -   -  

  • PRIVATNE GLUPOSTI MLADOG PAVIJANA !!

    Nema beda, skužio sam. Vidim komentira se formula pa da ja neš napišem: Baš sam ovu nedjelju navijao za shumija, makar nisam njegov fan- ali samo da se prvenstvo zakuha. Bio bih najsretniji da je barem 4-5 vozača unutar 10-15 bodova. To bi bila ludnica! Žao mi je Kimija, ali jebiga- centrifugalna sila je sje... stvar! Pozdrav, uživaj..

    avatar

    09.08.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...