Komentari

horrori.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Dragonrage

    Iskreno, za ovaj film nisam nikad prije čuo do nedavno kad sam vidio reklame na Tv-u. I po tim reklamama me vizualno podsjeća na "Krug", a u biti, tak ga i najavljuju...ne znam baš, nije me to nešto posebno privuklo, nije mi ni krug bio nešto, dosadan mi je bio...mislim da ću ga pričekati na DVD-u.
    Iznenadila me jedino pojava Seana Beana u ovom filmu

    avatar

    08.08.2006. (10:34)    -   -   -   -  

  • 2sick4eva

    Imaš strava blog! Inače, obožavam gledati horrore. Samo u zadnje vrijeme sam uvijek naletio na trash horrore pa pauziram. Izuzetak je Saw. Iskreno, prvi mi je bolji pošto nisam gledao do tad ni sličan horror kao Saw. Čuo sam da su sa relativno malim buđetom zaradili hrpu love. Drugi dio je imao bolje specijalne efekte i zamke, ali to je sve samo šminka. Naravno da sam uživao i u tom filmu. Što će treći dio pružiti mogu otprilike zamisliti, ali znam da će mi pružiti užitak kakav god da bude. Zašto ne staviš listu tvojih 5 najboljih i najgorih horrora? Bilo bi zanimljivo za nas čitatelje.

    avatar

    08.08.2006. (13:57)    -   -   -   -  

  • ~ Kritike serija

    prvi put sam čuo za film tek nedavno na Cinestarovoj stranici... Al pošto kažeš da i nije baš nešto, onda mi baš i nije na listi prioriteta :P

    avatar

    08.08.2006. (15:55)    -   -   -   -  

  • JamesHetfield

    nisam gledao, ali bogme niti nisam čuo za film... hehe :) ali vidim da nije baš nešto pa niti neću trošiti svoje slobodno vrijeme... btw fora osvrt...

    avatar

    08.08.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  • JamesHetfield

    i da, slažem se ovo za 2sick da napraviš svoju listu, bilo bi fora :P

    avatar

    08.08.2006. (21:16)    -   -   -   -  

  • NoName

    ej, ludi blog. ja obožavam gledati hororce. a najbolji su mi oni koji su realni, kao npr hostel, saw i sa tim nekim psihopatima. trenutno mi je najbolji film saw, oba djela su mi predobra, a sada iscekujem trojku. brojim dane! napisao si da ce izaci i cetvorka?! od kud ti to? ako saznaš gdje se može pogledati trailer za saw 3, molim te javi mi! pogledaj moj blog ako hoces, komentiraj...pozdrav!!!

    avatar

    09.08.2006. (13:49)    -   -   -   -  

  • Gle, blog ti je kul i sve, ali moje pitanje je zakaj ne pišeš češće???? Jer mi fanatici ko ti želimo čitati tvoje osvrte jako često, JAKO često! Zato pliz počni češće pisati! Bok!

    avatar

    09.08.2006. (15:02)    -   -   -   -  

  • hELl wiTHIn

    nikad čuo! ali zvuči zanimljivo, makar me jako podsjeća na krug. inače slažem se s ovim gore komentarima da napraviš tu svoju listu, baš me zanima tvoj izbor... pozdrav

    avatar

    09.08.2006. (16:51)    -   -   -   -  

  • HORROR ZONA

    2 dragonrage- krug dosadan!!!??? ajde dobro, ipak everybody has it's own opinion... 2 2sick- ok, budem stavio svoju listu u roku od par dana, hvala na savjetu :) 2 netko- saw III trailer će biti dostupan tek za tjedan dana, ali javim ti na blogu di ga možeš skinut, ili još bolje, pogledaj sljedeći tjedan rubriku s vijestima na ovome blogu, tamo će ti najvjerovatnije pisati. glede četvorke, na bloody digusting.com je pisalo da ukoliko trojka bude uspješna kao i njezini prethodnici, bez frke možemo sljedeće godine očekivati i četvorku.... 2 ?- sory, ali ne stignem, jedva uspijevam i ovako, no na jesen ću pisati svaka 2 do 3 dana...

    avatar

    09.08.2006. (21:54)    -   -   -   -  

  • ~ Kritike serija

    e samo da ti javim - bit će dosta hororaca i kod mene uskoro jer baš imam u planu neke pogledat kao npr. The Descent, I'll always know what you did last summer, The Cavern, pa čak i ovaj The Dark :)

    avatar

    10.08.2006. (01:07)    -   -   -   -  

  • neko

    Ovo mi je prvi put da sam došao na tvoj blog, i moram ti reć da ti je blog jedan od najboljih koje sam vidio.Ja obožavam horore i bolji su mi od komedija,trilera i neznam kakvih još.Sigurno si gledao oba dva nastavka filma Resident evil ili Zora živih mrtvaca itd.Resident evil mi je jedna od najboljih igrica pa ti preporućam da vidiš i igricu ako već nisi.

    avatar

    10.08.2006. (11:12)    -   -   -   -  

  • HORROR ZONA

    2 kritichar- izvrsno! I'll Alway Know sam i ja planirao pogledati, za tjedan dana izlazi u SAD-u tako da ću si ga naručiti preko amazona jer navodno i nije tako loš kako su i ljudi pretpostavljali... The Descent ću pogledati u kinu sljedeće godine, no navodno da je film izvrstan tako da jedva čekam :) 2 neko- zahvaljujem na pohvali :) glede RE, naravno da sam gledao oba nastavaka i bili su mi ok, bolja mi je bila jedinica. igricu sam jednom igrao, i to mislim dvojku RE: Nemesis ili tako nešto slično... i da, novi osvrt siže sutra, a na redu je Final Destination 3, meni osobno jedan od najiščekivanijih filmova godine, a da li je zadovoljio moje kriterije jednako kao i njegovi prethodnici, saznati ćete sutra...

    avatar

    10.08.2006. (11:52)    -   -   -   -  

  • Lost Cro

    otvorio sam blog vezan uz izgubljene

    avatar

    10.08.2006. (12:58)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ HorrorFanatic - a da..."Krug" mi je dosadan...gledao sam taj film s frendovima na DVD-u i skoro zaspao, uopće mi nije bio uzbudljiv, a ni strašan.
    BTW, imam napokon novi osvrt ;-)

    avatar

    10.08.2006. (16:28)    -   -   -   -  

  • ~ Kritike serija

    @HorrorFanatic, imaš i I'll always know i The Descent na netu već objavljene - oba su DVDRipovi... Ak ti trebaju detalji, javi mi se na mail... Šta da trošiš novce preko Amazona... ;)

    avatar

    10.08.2006. (16:55)    -   -   -   -  

  • MovieStar

    Blog ti je fenomenalan, bavimo se istom temom, yey, pozzzz

    avatar

    10.08.2006. (19:10)    -   -   -   -  

  • TV-world #1

    Pa, onako, po ocjeni vidiš da i nije neki film, ali vrijedi ga pogledati... mislim, onaj na mom blogu. super ti je novi osvrt, a gdje si bio tako dugo? Imam novi post, možda te neće zanimati, ali ima dosta zanimljivosti... Glasuj mi u anketi. Tnx. Pozdrav

    avatar

    10.08.2006. (20:01)    -   -   -   -  

  • neko

    Ja jedva ćekam da dođe Silent Hill.Vidio sam trajler i imam osjećaj da će filim bit super.Filim će sigurno bit dobar jer sam igricu igro i prešo dva dijela.

    avatar

    11.08.2006. (19:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...