Komentari

zajebak.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Dolly

    vidi se da ne misliš samo na guze nego i na bolesti koje se najčešće događaju curama....čak i znaš šta im se događa i koje su posljedice....ma bravo!!! vidi se da imaš srca a i da si ti jedan pametan dečko!!! :)
    Čini se da nisi pokušao sve načine, kad je ta osoba još uvijek u tvojoj blizini...ako ne želiš biti bezobrazan onda joj reci da si gay (znam da to nebi rekao, a cura možda nebi ni povjerovala ak te vidjela s nekim drugim curama, a pošto si ti često sa svojim muškim društvom, možda i bi-šala) a ako je se želiš riješiti onda nema lijepog načina za to, jer ništa drugo neće razumijeti osim toga, jer vidiš i sam da si skoro sve već probao....reci joj istinu, i moglo bi upaliti!! kiss, see y@ i sretno! :)

    avatar

    10.08.2006. (20:13)    -   -   -   -  

  • jebač aka...............(

    neko je ljubomoran!!!
    kiss see y@!

    avatar

    11.08.2006. (09:50)    -   -   -   -  

  • Ma joj... kažeš joj lijepo sve u facu... i to bi bilo to... to će ju najmanje povrijediti... Ovako se jadnica, nazivam ju tako, jer ako nakon tih tvojih pokušaja nije shvatila, da ti ne paše... Onda je jadna, jer se još mota oko tebe... Žao mi je takvih osoba... Pa daj poradite na osobnosti... I da, sasuj joj sve u facu ... it's not mean:)

    avatar

    11.08.2006. (19:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...