Komentari

leonella.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • °~Ignis art~°

    Pa ajde, bar nije sve bilo crno. :)

    avatar

    07.08.2006. (09:44)    -   -   -   -  

  • JEKI

    hey!extra ti je blog!posjeti i ti
    moj:)puSSica!

    avatar

    07.08.2006. (09:50)    -   -   -   -  

  • balada za danju

    Bok !Koliko volim čitati ove tvoje crtice iz svakodnevnog života,zaista od srca im se smijem i razmišljam kako je nekada tako bilo i mene.Ma baš ti je krasno veseli se životu i uživaj koliko god možeš.A on njega treba malo ispeglati a ne da te zafrkava pa dolazi na sudar u patikama !!!

    avatar

    07.08.2006. (10:33)    -   -   -   -  

  • Leni1

    Jebate,bili ste na ribarsku večer u Solinu,to mi je jedino žao što sam propustila i društvo u "dvi palme"!!To ti je naš omiljeni kafić!!

    avatar

    07.08.2006. (10:35)    -   -   -   -  

  • leonella

    @Leni, nisi nista propustila...bilo je bezveze, sve se razbizalo u deset ipo... nista posebno....

    avatar

    07.08.2006. (10:37)    -   -   -   -  

  • Robbieca

    ej, oprosti ali ne stignem pročitati sve što si napisala u postu...
    Baka je...a ne znam što da ti kažem..Već 2 noći ne spava jer je sve muči...ne bi išla u detalje..uglavnom ide svakih 5min na "toalet" ( :) ) a tamo ništa ne može obaviti pa se samo muči, ne znam odakle joj snaga da uopće šeta tako svako malo do tamo i natrag! A da joj vidiš oči! Duša joj spava i izgleda ka izdrogirana. Ni tablete za smirenje joj ne pomažu. Teško mi je gledati onako.
    Nadam se da si ti dobro! I da ćeš ubrzo doći vamo! xxx

    avatar

    07.08.2006. (10:45)    -   -   -   -  

  • O njemu

    A sto taj mali zajebaje.. Musko je musko, oni ne razumiju kako je nama zenskima pored njih. Da se odjeca koju imamo zajedno treba da malo slaze.A ne ti se skockala, a on dosao kad da ce do prodavnice. Naj bolje je otici negdje sam, majke mi moje. Ja sam navikla da se svako predomisli u zadnju min i onda i meni noc propadne, pa sam vise navikla da sama idem negdje, i naj lijepse mi je sama. Evo primjera, bio koncert Tifa & B.Dugme, i znas sta je njih bilo za da se ide, nema to su dogovori padali, nije se moglo docekati, i dosla noc da idemo, ja zovem gdje da senadjemo, jer nije ni koncert bio bas blizu, trebala sam vozom jedno sat vremena, i odjednom niko nece. A ja bila sve se spremila i sve, i niko nece, a Elma ce lijpo na bus pa na voz i sama. Tako cu valjda naci nekoga.Mora brate da bude neko koga znam i ja. I tako bude. Nadjem ja drustva koliko hoces, sve sto nisam vidila godinama i one koje vidjam uvijek, i meni lijepo bude.
    A moj vikend je bio divan, bila sam sa Gagim. Meni je snjim predivno..Svaki put me nekako iznenadi na naj lijepse moguci nacin. A nije neki romanticar svega mi, nije nikad bio, pa je to nekako jos sladje meni, znajuci da nije to sto je bio ovih dana. hehhe Nadam se da si malo se oraspolozila... Cuvaj se i cujemo se. cmoka

    avatar

    07.08.2006. (11:26)    -   -   -   -  

  • zvoncica

    O JEBO TE, STVARNO TI TOLIKO SMETAJU TE TENISICE??? MA NE MOGU VJEROVATI. SORRY, MORALA SAM BITI ISKRENA.

    avatar

    07.08.2006. (13:24)    -   -   -   -  

  • leonella

    @ ZVONCICA - naravno da mi smetaju, pa nisu to tenisice za ic vani u petak navecer. to su teske sportiva tenisice... nisu sminkija tenisice... tako obucen je moga jedino na marjan ic trcat...al sa mnom vani, nikako.

    avatar

    07.08.2006. (13:40)    -   -   -   -  

  • zvoncica

    totalno sam iznenadjena. meni takve stvari u zivotu uopce nisu bitne. pogotovo ne toliko da bih zbog njih otkazala izlazak i provela petak navecer doma.

    avatar

    07.08.2006. (13:43)    -   -   -   -  

  • leonella

    @ ZVONCICA - a sta ces, nismo svi isti. Ja patike mrzim iz dna duse. Ajd mogu proci one neke sminkerske, al prave sportske tenisice, bljak.....
    ja sam ti takva, ako nisi sreden ja nigdi ne idem, pa makar petak ostala doma.

    avatar

    07.08.2006. (13:56)    -   -   -   -  

  • zvoncica

    PA DOBRO... STO LJUDI, STO CUDI. ALI MISLIM DA SI NA TAJ NACIN USKRACUJES NEKE STVARNO LIJEPE, SPONTANE TRENUTKE U ZIVOTU. ALI TKO SAM JA DA DONOSIM ZAKLJUCKE...

    avatar

    07.08.2006. (14:00)    -   -   -   -  

  • leonella

    @ZVONCICA - mozda imas pravo, al ja i dalje stojim pri svom. to je tako, kad ja nesto zacrtam tako mora biti. ako sam ja mogla napraviti neke kompromise mislim da moze i on.

    avatar

    07.08.2006. (14:13)    -   -   -   -  

  • *ArAbEsKiCa*

    Joj kako medeni blog, od kud ti kod mene? pusa :)

    avatar

    07.08.2006. (15:19)    -   -   -   -  

  • izgubljena

    ja sam oduvijek željela barbi tortu za rođendan...

    avatar

    07.08.2006. (15:43)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Jutro!Ja ću odmah pitati:što izvodi taj tvoj dragi.Da te voli,da mu je stalo do tebe nebi sve to izvodio.Ko mrtvo puhalo je.Jel on zna što oće.Malo sutra što zna.Gdi vi cure kraj svih tih momaka naletite na bezvoljne tipove.Ah,di moja vremena.Bježali smo od kuće u mrak u noć samo da budemo svoji pa makar i pola sata.De nađi nešto bolje,bez patika!Osmijeh ti ostavljam!

    avatar

    08.08.2006. (09:04)    -   -   -   -  

  • Ovo je moja luka ...

    hej! samo nabrzaka: imaš mail! :o)) pusa!

    avatar

    08.08.2006. (13:30)    -   -   -   -  

  • Wanda

    ma jebemu i patike... ma i nije to toliko bitno... da možda ipak malo ne pretjeruješ? učinite ka ja i Ćeće... dogovorite se na telefon. Pa ga lipo zamoli da ti dođe sređen, kad ti je to bitno. Ili mu nemoj reć ništa kad oćeš da budete sportivo...ili... a ne znam šta bi ti rekla. Ali nije mi to nerješivo. Kad si ga vidila u patikama, možda si i ti tribala ić sportivo. Pa driugi put tražit šminku. Samo komunicirajte, razgovarajte... meni se čini da je taj nedostatak komunikacije vaš jedini problem. ne i nerješiv. Život je tako jednostavan. Nego ga mi sebi zakompliciramo.

    avatar

    08.08.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    tko radi ne boji se gladi

    ajmeeeeeeeeee .........

    avatar

    08.08.2006. (18:11)    -   -   -   -  

  • erin

    haj srićo, pročitala sam oaj tvoj postić.. a ne znam šta bi rekla.. dragi ti neša ne voli izlazit, ka da san ga ja rodila hahaha..;)) al' šta ćeš.. dovest ćeš ti to u red po malo, nemoj niš naglo.. polako.. znaš da je uvik kako žena oće haha..;)) Ma briga te ti si sebi već sve izplanirala do velike Gospe.. a moš lipo poći pješice i taman stigneš ujutro na misu.. ti i dragi, baš lipo i romantično.. Moj je sin išao već dva puta pješice, a reka je i ove godine.. što je to vamam mladima, on i prijatelj stigli za nešto više od 4 sata, pitala san ga jesu oni to trčali.. jerbo bi ja morala poć dva dana prije.. hahaha..,)) pussa srićo.. vidimo se..;))

    e, a glede one koje priče jeste, to ti je istinit događa, a dogodio se jednoj mojoj poznanici.. zapravo od prijateljice priji.. kissa..;))

    avatar

    08.08.2006. (19:36)    -   -   -   -  

  • ne_da_mi_se_mislit:)

    haa?pa naravno da ces bit kuma:))) eheheheheh...pusu ti saljen i drz se...cm,okkkkkkkkk

    avatar

    08.08.2006. (22:21)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    A, eto, vidiš, na kraju ti vikend i nije bio baš "za bacit' " ... :)))))

    avatar

    09.08.2006. (00:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...