Komentari

furuna.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • builderica

    Draga prijateljice,krasan ti je post,a ja sam mama koja se i uvjerila da si u pravu...nikad nisam
    svoju djecu kažnjavala,plašila ,prijetila...sad imam zrele klinke od 14 i 15 godina,koje zdravo razmišljaju i meni savjete daju...djecu koja ničim nisu isfrustrirana,nego su rasla u okruženju u kojem su uvijek imali potporu i pojašnjenje za sve...moju mlađu klincezu je baka ,neki dan za nešto opomenula povišenim tonom (baka je divna i dobronamjerna,ali desilo se) a ona je rekla baki,znaš bako mogla si mi to i lijepo reći,ja bi to razumjela...poslije joj se baka ispričala...smijale smo se i ja i baka!Veeeeeeeeeeeliki pozdrav ti šaljem sve najljepše želom!

    avatar

    07.08.2006. (16:17)    -   -   -   -  

  • BW

    treba reći na lijepi način bez kazne i dernjave...pusa tebi.

    avatar

    07.08.2006. (19:05)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Uglavnom se tako i ponašam prema klincima, ali ono 'samo sam malo' im je često. A kad pitam tko je kopao po smeću pas se samo pokupi i sakrije pod klupu. Pozdraw sa Kvarnera na mjesečini.

    avatar

    07.08.2006. (23:09)    -   -   -   -  

  • furuna

    DRAGI MOJI! Toliko puta su nas nasekirala ta naša dječica,ALI ! obožavamo ih , zar ne,pa se ni nemožemo ljutiti na njih. Istina je da su manje" zločesti" kad s njima lijepo pričamo , nego kad se deremo. Pa tko voli da se na njega viče! Nitko- ni odrasli a ni djeca. Velika pusa svima. Lijepo mi spavajte.

    avatar

    08.08.2006. (22:26)    -   -   -   -  

  • Lana i Paola

    lijepo, mi mislimo da ga nikako ne triba tuć, ali nekako triba objasnit da to nije u redu i da se ne ponovi. povisiti glas i zabraniti mu nešto šta obožava ne jedan cili dan, to je ok..

    avatar

    09.08.2006. (04:52)    -   -   -   -  

  • Wrtdijkuh Aw

    budalasto. compaq refurbished laptops

    avatar

    19.09.2009. (22:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...