Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Ire

    banditić ti je u samoreklamnoj kampanji diljem hrvatske .. evo samo što nije ošo u nju jork da im veli kako je on bolji gradonačelnik od njihovog ..

    avatar

    05.08.2006. (11:04)    -   -   -   -  

  • barba

    ovo sa zdravstvom je katastrofa

    avatar

    06.08.2006. (01:09)    -   -   -   -  

  • ulix

    Katastrofa je na puno područja, recimo TK. Pogledajte:

    http://www.petitiononline.com/stopht/petition.html

    Tamo je dosta mlaka Peticija za poboljšanje Internet uvjeta u Hrvata. No i to će biti dovoljno, ako na tom ne ostane i konačno se ne riješi jedna od najkrupnijih pljački, naime, poštujući neku proceduru, trebat će nakon ove Peticije krenuti otvorenim zahtjevom prema Vladi i svim tijelima koja bi trebala voditi red u RH, biti u službi žitelja RH, ne ih bezočno pljačkati. Već jednom dokazati garnituri HDZ vs SDP da nisu jedini i da voda raste. Čim prije, tim bolje i za nas i njih - jer nisu oni moji, jer sve ima svoje vrijeme.

    Sad svakako nije vrijeme za mutež s HAT, koja već dvije godine ne miče prstom, a glavni joj je zadatak bio uvođenje reda u TK, trenutno kao ispituju mišljenje, prikupljaju suvisle prijedloge... zaboga, stvaran cilj im je produžiti monopol DT. Imamo cijene preko granice podnošljivosti, naročito dio populacije koji se obrazuje, na što li liči Carnet?

    A studiranje se dobrim dijelom svodi na beskrajno skidanje .pdf dokumenata i njihovo prevođenje i proučavanje. Ne vidjeh odavno neku dobru knjigu, čak ni skriptu iz područja koje najbolje poznam. Pa kad opale studoše po džepu s dial-up konekcijom, ili DSL sa smiješno malim limitom prometa, to je za ne vjerovati.

    avatar

    08.08.2006. (11:34)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    ma ulix moj ne tribaš mi ništa govorit, dovoljno što svaku minutu na netu brojim ko da je u pitanju suvo zlato. svaki misec čekam poštara s računima ko da čekam krvnika ;0)

    avatar

    08.08.2006. (19:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...