Komentari

dragonrage.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • pumpkin girl

    Nisam baš fan Van Dammea, ali ako kažeš da je ok film - vjerujem...imam i ja novi osvrt...ajde pozdrav

    avatar

    04.08.2006. (20:22)    -   -   -   -  

  • Film/TV

    Koji su tvoji kriteriji za davanje ocjena? Jel se to odnosi na filmove unutar žanra pa s ocjenom 4/5 ovdje želiš reći da je to solidno pošto je u pitanju Van Damme ili se radi o globalnoj ocjeni?

    avatar

    04.08.2006. (23:38)    -   -   -   -  

  • ksenche18

    joj...nekak mi ne lezi ovaj film..zaj se...pusa

    avatar

    05.08.2006. (18:18)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ pumpkin girl - navratit ću, bez brige hehe....dobrodošla nazad ;-)

    @ FilmTV - Eh...ja nisam baš tako jako kritičan prema filmovima, uvijek tražim ono dobro u njima, a nikad loše, no nekad to loše prevlada, i unatoč svim mojim naporima da mi se film svidi, jedostavno ispadne loš i ne mogu mu dati prolaznu ocjenu. Druga stvar, kao što rekoh, odrastao sam na njegovim filmovim i gledam ih drugačije nego npr. ti. A ovom ocjenom sam htio reči da je ovo solidan film pošto je u pitanju Van Damme, a onako globalno bi bila 3/5, ili 6,5/10. A zašto pitaš?

    @ movieworld - Ta dva i "Timecop" su meni tri njegova nadjraža filma, a možeš pogoditi koji od njih mi je na prvom mjest hehe ;-)
    Zašto ga je izbrisao?

    avatar

    07.08.2006. (09:39)    -   -   -   -  

  • Film/TV

    @Dragonrage - Pitam zato jer su me zbunile tako visoke ocjene. Ako gledaš filmsku umjetnost u cjelosti, Vam Damme se nalazi na samom dnu u zadnjih 0.5% bez obzira koliko ti je bio zabavan kada si bio klinac. Pošto daješ ocjene unutar žanra i temeljene na sentimentalnoj vrijednosti, to je sasvim u redu, ali bi možda to trebao negdje navesti, čisto zato da netko kao ja ne ostane zbunjen zašto neke ovakve stvari dobivaju tako visoku ocjenu :)

    Što se tiče traženja dobrog i lošeg u filmovima, ne možeš dati ocjenu nekom filmu ako tražiš u njemu samo dobro. Na taj način svaki film ikada snimljen ne može dobiti manje od 3/10 jer u svakome postoji barem jedna stvar koja je napravljena kako spada. Dobro je raščlaniti dijelove no film nije samo ono nešto dobro, mora se gledati kao cjelina i tako ocjeniti.

    avatar

    07.08.2006. (10:16)    -   -   -   -  

  • HORROR FILMOVI

    dragonrage gledao sam film,nije mi bas nest,super ti je blog,pa sam te stavio u linkove,citam te

    avatar

    07.08.2006. (10:27)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    Dragonrage
    @ FilmTV - "Ako gledaš filmsku umjetnost u cjelosti, Vam Damme se nalazi na samom dnu u zadnjih 0.5% bez obzira koliko ti je bio zabavan kada si bio klinac."
    E s tim se ne slažem...nije da ga ja sad branim, ali Van Damme je jedan od najzaslužnijih ljudi za upoznavanje cijelog svijeta sa nekim od najznačajnikih honkongoških redatelja današnjivce...John Woo, Ringo Lam, Tsui Hark ;-)
    On je te ljude nagovorio da dođu u ameriku i režiraju mu filmove, a kanije su postali poznati dijelm svijeta, dok prije toga su za njih znali samo zagriženi filmofili koji su pratili i bili upoznati sa dalekoistočnom kinematografijom...zapravo kaj se tiče Woo-a i režije "Teške mete" morao je nagovarati producente da angažiraju Woo-a, jer ovi nisu znali tko je on uopće, no popustili su kad je spomenuo da je Woo Kineski Scorsese...dakle, pridonio je on dosta filskoj umjetnosti, jer nije filmska umjetnost samo "Građanin Cane", Orson Wells i sl. stvari. A "Teška meta", "Timecop" i "UniSol" po mom mišljenju spadaju među sam vrh akcijiskih filmova 90-ih, i uvijek ću pogledat rađe njih nego pola, ma i više od pola akcijskih filmova koji se danas nude ("Eaon Flux" i sl. stvari)
    BTW naveo sam na kraju zašto filmu dajem takvu ocjenu...zbog truda ;-)

    Nije istina, npr. ja neke filmove ocjenjujem po faktoru zabave i sl. stvarima, a neke po dramskom pristupu, režiji, glumi itd...kao što sam več jednom rekao, ne nude svi filmovi isto, pa se nit ne ocjenjuju svi po istom kriteriju, barem ih ja tak ne ocjenjujem ;-)

    @ horror -thanks...

    avatar

    07.08.2006. (10:52)    -   -   -   -  

  • Agent nula

    Možda nije najzgodnije mjesto za ovo pitanje, ali bolje ne vidim trenutno. Može li se negdje na internetu vidjeti tvoj polusatni film, neki isječak ili barem screenshotovi iz filma?

    avatar

    07.08.2006. (14:23)    -   -   -   -  

  • ~ Kritike serija

    hej, nastavio sam sa pisanjem :) a tvoj novi post??

    avatar

    08.08.2006. (01:29)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ agentnula - nažalost još ga nema nigdje za pogledat, bio je trailer za skinut na jednoj stranici, ali zbog premalog broja skidanja, maknuli su ga...no uskoro, možda još ovaj tijedan ću na svom blogu napisati nešto o tom filmu, stravit slike, trailer, pa čak možda ako uspijem negdje uploadat film, bude moguće ga i pogledati...no...screenshotove možeš pogledati na ovoj stranici.

    @ ¤KRITICHAR¤ - evo danas će...imao sam juče puno posla pa nisam stigao niš napisat...

    avatar

    08.08.2006. (09:55)    -   -   -   -  

  • ~ Kritike serija

    a kud si ti nestao? :O

    avatar

    10.08.2006. (03:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...