Komentari

icegirl555.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • lights,camera,relationships

    Mislim da je čovjek sam odgovoran za svoj život i postupke.Ako ti stvarno želiš biti sretan,biti ćeš bez obzira na sve.Mnogi se ljudi več pri prvom zastoju znaju uplašiti i povuči,ali baš tada treba naglo krenuti naprijed.Na kraju tunela uvijek postoji svijetlo.Najlakše je sjediti,plakati i gledati kako te drugi žale.Treba dignuti glavu i potruditi se napraviti najbolje od dana;Što se tiče glazbe,uopče nije istina da npr punk potiče neka određena (ružna) stanja kod ljudi.To su izmislili oni koji ne vide dalje od svoga nosa.Ja volim i punk i rock,a osmjeh s lica mi ne silazi.Da me nitko vidi pomislio bi da slušam pop,ali NO WAY.

    avatar

    04.08.2006. (18:02)    -   -   -   -  

  • Ja & moje mušice

    sve bolje i bolje, svaka čast, trebaš napisat knjigu...ozbiljno mislim..kiss

    avatar

    04.08.2006. (18:40)    -   -   -   -  

  • vjeruj...

    svaki ovakav poticaj pomaže suicidnoj osobi, zato hvala. ja mogu reći da meni slušanje punka nije pomoglo, mislila sam da pomaže, ali previše sam se poistovjećivala s onim o čemu govore, i zapravo je to podržavalo moju depresiju -- ali možda sam to samo ja, sve odvedem u ekstrem, pretjeram, tako i s punkom i sličnim. iako mi nije baš najbolje, i ima dosta dana kad više ili manje ramišljam o okončanju svog života, ima jedan događaj koji mi jednostavno nikad neće dopustiti da to napravim (prva priča na mom blogu). mislim da je to jedina greška koja se ne može ispraviti.

    avatar

    05.08.2006. (19:46)    -   -   -   -  

  • finding myself

    samoubojstvo je najgore rješenje...uvijek ima alternativa...i da,to je kukavički čin nekog tko se ne može nositi s težinom života...drago mi je sto sam ti pomogao...i ti si meni, jako...nadam se da ce se to nastaviti...

    avatar

    08.08.2006. (17:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...