Komentari

leonella.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Ovo je moja luka ...

    nemoj misliti na vješticu...nemoj misliti na vješticu... :o)))
    ma vidi, šta se sad zamaraš, znaš da će uvijek stati na stranu od svoje mamice.. tako je sa svima njima.. hoće se što prije osamostaliti da dokažu da više nisu mamine maze, kad ono svaki dan mamu zovu po pet puta, pa priče; moja mama ovo, moja mama ono, moja mama onako.. joj.. :o)
    a šta se stare tiče, ostani hladnokrvna.. očito uživa kada misli da kontrolira situaciju.. ti vrti po svome i šta te briga.. neka vidi da te ne može pobijediti.. :o)

    avatar

    04.08.2006. (11:16)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Ja mislim da svi vole takav tip igracaka. Ja pogotovo! :D

    avatar

    04.08.2006. (11:39)    -   -   -   -  

  • balada za danju

    Ma kako divna crtica iz tvoga života ,baš me se dojmila ,a ono sa poslom želim ti puno sreće, i želim ti pun novčanik, i želim ti puno zdravlja i želim ti puno ljubavi, a ono svoju "svekrvu" ma ko ju šmirgla i ljepo si to rekla jeba joj pas i što si još htjela ,bravo za tebe .Ljepo te pozdravljam hvala na tvojoj posjeti ,neću te zaobići ni drugi puta i neka te prati srečica !!!

    avatar

    04.08.2006. (11:52)    -   -   -   -  

  • dnevnik ogorčene kućanice

    ma pusti svekrvu...samo je malo ljubomorna..ipak joj ti oduzimaš dragog sina... pozdrav iz susjedstva..

    avatar

    04.08.2006. (11:55)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    ona hoće svoga sina....ti si otimačica,kužiš....

    avatar

    04.08.2006. (11:57)    -   -   -   -  

  • O njemu

    mala nisam majke mi moje nisam htjela nikoga rastuziti svojom pricom, samo sam morala da je izbacim iz sebe, inace bi izludila. Nisam nikome nista rekla, ni starcima, nikome sto me sve boli. A Gagom jesam rekla da mi je jako jako tesko bilo kad mi se nije rodjendana sjetio. Al nekako njemu mi je lakse oprostiti jer se kasnije na dan rodjendana izvinjavao.A moji nisu ni to. ja uvijek kad meni moji pocnu o kilazi, ja im kazem,kakvi ste vi roditelji pa govorite tako nesto dijetetu.Ne znam, pa da imam 100 kg ne bi trebali takvi da budete, trebali bi da me podrzajete,a ne samo gore da mi bude.jer tako mi moze biti samo gore.Tako i dodje do anoreksije i bulimije... Samo taj film nece gledati, veoma sam jaka kad oni pricaju o tome, al kad sam sama, placem ko luda,zeleci neke vise razumljive roditelje.
    Em sto me zajebaju za skolu, kg i onda i moj odnos sa Gagim im se ne svidja. Svaki dan oni njega moraju da crne.Da kazu koliki je on seljak, a i ne znaju ga. A sto je seljak to je jer je kao on iz skroz malog mjesta u Herci,a ja sam z Mostara. Kao da smo mi neki veci gradjani jer smo iz Mostara... Glupo mi je to. Znam da se uspavam placuci, jadajuci se nikome, vec samoj sebi... al neka sve sto mi se desava,pravi me samo jacom.
    ja sam zaista primjetila da samo gotive moga brata. NIkad mi nije prije bilo zao, jer mi je brat i sve bi uradila zna njega, al kako je stariji sve su bolji i bolji prema njemu, a gori prema meni. Zamisli i ovo, kad dodje kuci, ona njega znas kako gotivi, kao da zivi 2000 km od nje a ne 3 min autom. A ja koja zivim 200 km od njih, nista nego cim udjem na vrata oni pocnu da me kritikuju, sto nisam ovo, sto nisam ono,bla bla.. Majke mi moje vise izludit s njima. Al neka eto ih tamo.. Budi sretna sto imas super mamu..
    Sad kad sam bila u Mostaru kod strine, i s njom sam pricala, i ona je sama vidila kako mama samo gotivi brata i kako o meni samo naj gore prica. Hvala bogu pa nisamjedina koja osjeti to.
    I tako ti pises da je malog mama prava kuja... ima i njih, samo nisam jos naletila na nijednu :) sreca moja... Budi pametna i jaka, i znaj sta radis.. Nemoj da ona uspije u tome da vas rastavi, mozda je to bas ono sto zeli. posto mame sve vise vole sinove. ;)
    Cuvaj se i mi se citamo.. cmoka

    avatar

    04.08.2006. (12:01)    -   -   -   -  

  • O njemu

    ma izdrzat cu ja ;) Jake smo mi zenske...
    A tebi puno hvala na lijepim rijecima, i sto sada znam da se mogu nekome izjadati ako ima sta ;)

    avatar

    04.08.2006. (13:08)    -   -   -   -  

  • Robbieca

    i ja bi digitalniiiiiiiiii....Aj stavi seki bubicu u uho da ga dobijem do ekskurzije... :))) ha? Ono, udružile bi se ona i mama i ja....samo da ga dobijem..imam samo neki bezvezni koji ni blica nema...ajmeeeeee
    Hvala na komentaru i hvala što svraćaš uopće!
    Baka je sada ok, koliko može biti...Danas joj je sestra tu (njena) iz ZG, ovaj vikend dolazi i prvorođena kćer pa...proći će joj vrime...Svaki dan joj je drugačiji...Teško mi je gledati kako se muči jer mi je stalno njena slika pred očima dok je još plela, a sad ni to ne može...
    Ma što ti ja pričam i zamaram te...sigurno ćeš i od seke čuti isto...
    Baš bi te volila upoznati kad dođeš vamo... :))

    Pozdrav!
    BTW: Ispričavam se na podužem komentaru, pitaj seku, ja sam ti uvik takva, detaljna!
    kiss

    avatar

    04.08.2006. (15:41)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    uzivam te citati, slatko me nasmije tvoja odlucnost i originalnost i ako da vidim sebe u tvojim godinma, inspusivna i prposna....I drago mi je zbog fotoapratra...uzivaj, a i mi cemo valjda gledati sad te fotkice ovdje....neka ti dan bude lijep i uspjesan....

    avatar

    04.08.2006. (16:02)    -   -   -   -  

  • emanuele

    fotić je super, uživaj u slikavanju...ja otkad sam ga kupila ne odvajam se od njega, non stop je u borši i klikam...gora sam od Lupina. što se tiće njigove mame neka ti na jedno uho uđe, a na drugo iziđe...tako će tebi bit lakše, nemoj je obadavat....lijep pozdrav

    avatar

    04.08.2006. (19:39)    -   -   -   -  

  • ne_da_mi_se_mislit:)

    heheheh srica moja svekrva je dobra heheh, cak me ponekda i zovne pita kako san.,,.,astiii koji aparat bas san ljubomorna, ma ebes svekrvu nisi s njom nego s dragim a nju odhebi..hehehe pozzzzzz

    avatar

    05.08.2006. (16:01)    -   -   -   -  

  • ¤Pupsy¤

    Hej Leonelice!! Koliko te već nisam posjetila, sorry ali zaista ne stignem...vidim da kod tebe uvijek ima nešto zanimljivo..kiss!!

    avatar

    05.08.2006. (16:20)    -   -   -   -  

  • deda

    ciao.
    p
    *
    *
    *
    o............VOZDRICA:)))

    avatar

    06.08.2006. (00:03)    -   -   -   -  

  • Leni1

    Uuuu,vidim ja da je svga je bilo u tebe ovih dana.Ko nju jebe,pa neš se vljda zvog nje nervirat!!
    I ja sam kupila aparat,ubiti muž,neki skupi jebate,pa jo ne kužimo do kraja sve njegove funkcije,bunilo nas je,kako namistit da kad padne noć da slika naš i pozad,a ne da mi budemo u prvom planu a ostatak da se uopće ne vidi!!

    avatar

    07.08.2006. (08:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...