Komentari

61.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • GAJINE GLUPOSTI

    svašta se tebi izdogađalo.......a ona kokoš kaj ti je dala 50 lipa, trebali si ti njoj onda dati 5 kuna i reči joj fala lijepa evo vama mala pomoć vidim da nemate...

    avatar

    04.08.2006. (11:02)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    kiša svuda,kao jesen izgleda dan....a ja bih još malo sunca....

    avatar

    04.08.2006. (11:53)    -   -   -   -  

  • Napuštena od svih

    i kod mene kiša....a meni baš godi.......a muž šizi.....on na godišnji-a pada kiša....a ko bi nam udovoljio....ako je jedan zadovoljan-netko drugi nije.....šta možemo.....možda bude duga...jer stalno se miješa kiša i sunce ....ja u zadnje vrijeme ko malo dijete čekam dugu.... :)

    avatar

    04.08.2006. (12:09)    -   -   -   -  

  • pegy

    Jadan muž. :)) Poludim kad krenem euforično nešto raditi i onda mi se radi nekih stvari na koje ne možemo utjecati sve izjalovi. :)) Sva sreća da ima tebe da ga oraspoložiš. :))

    avatar

    04.08.2006. (13:27)    -   -   -   -  

  • more nade

    Najbolje mi ono POPIO ANDOL. Jesam li ti rekla da mislim kako imaš stvarno vrijednog muža. To je super. Uvijek čujem kako žene renoviraju i ostale stvari oko uređenje doma same.

    avatar

    04.08.2006. (13:42)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    Muz ti vrijedan, djecica divna, ti se u sve to odlicn ukapas, prava obitelj, skladna i lijepa....I zaista mi je drago zbog toga. I ovdje se vec dva dana smjenjuju kisa i sunce, sparina i vjetar.....da se covjek raspameti....Ugodan ti osttak dana zelim...

    avatar

    04.08.2006. (15:18)    -   -   -   -  

  • gogoo

    A ovdje pada ko luda, zemlje i šljunka svud uokolo. Na poslu krkljanac, neki pametan sve radove organizirao za danas po kiši. Pozdraw

    avatar

    04.08.2006. (15:20)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    vidim danas sigurno zvijezde divljaju svemirom jer kod svih oscilacij eod katastrofe do smiraja!
    vidla sam fotku pijavice na naslovnici...
    i ja sam i ljuta i vesela (BBV moš mislit-UVB! uredništvo vlada blogom! grrrrrrrrrr)
    no ova s 50 lipa je zakon! Fakat, kaj buš s tolkom lovom? Oročit možda, čujem da sukamte povoljene... ;))
    Mora da je "nančarasta" soba mrak! meni je kuhinja bila boje sladoleda od breskve,al je apšisala, sad je žućkasta... u rujnu joj mislim "promijenit dizajn" (nakon kiseljenja paprika...;)

    avatar

    04.08.2006. (19:41)    -   -   -   -  

  • katrida

    .......jutros je napokon pala kiša,jedno 15 min.,a znaš na ove naše vrućine što to učini,samo veću sparinu........i mi još lupamo,bubamo,piturajemo,minjaju se prozori i pun mi kuac majstora i radova,boli me glava,danas kuhinju sastavljaju i sutra će.........aj,aj pozdravić......

    avatar

    04.08.2006. (19:56)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    haha, ma ja uvjek kasnim, ali s majicama ne! skupilo se to u zadnje tri godine, al sam tek jučer skužila da je skoro cijela mašina veša tirkiz! Pa me šokiralo :)) Onda sam počela malo kopat po ladicama i naišla na svakaj tirkizno...zaboravila sam napisat da imam i tirkizne natikaće na J.Lo štiklu od satena, s mašnicom, tirkizno sjenilo i jooooj, predugo bi trajalo!
    Ja imam svjetlo plave laminate, a po stanu nančarasti, krem i zeleni detalji... zastore nemam, osim na balkonskim vratima, al ti su od tamnoplave mikrofibre, onak zgledaju ko brušenokartkodlakavi pliš i služe isklljučivo za sprečavanje zurenja prolaznika nakon paljenja svjetla. Na prozorima roletice bijele.
    i dalje sam ljuta na gazde s bloga koji ne pokreću funkciju koju sami nude,gr,gr

    avatar

    04.08.2006. (22:30)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    muž hoda za mnom po stanu i cereka se: ljeto je gotovo, ljeto je gotovo, obukla si potkošulju, ljetu je kraj, gle, pas je gladan, dolazi zima, vrijeme je za zimnicu... (to su njegove zlobe jer zna da 10 mjeseci u godini išćekujem ova dva kad je ljeto! A kad ljeto dođe, onda ga ne dam!!!!!)
    Poslikala sam danas kod mame neke mačkice, smiješne beskrajno, al mi se ne da sad prčkat po slikama, vrijeme je za sklopit očice...
    Al šaljem ti uskoro!

    avatar

    04.08.2006. (22:36)    -   -   -   -  

  • balada za danju

    Ja sam isto krečio jednu sobu cijeli dan ,jer kak bi bio na blogu da nisam cijeli dan krečio.znaš kak to ide jedan zid pa pola vure bloga,pa opet jedan zid pa pola vure bloga i teko četri puta ,prođe dan veliš keks.Ma super ste vi porodica ja bi rekel porodica veselić,a kiša pada i ovdje kod mene,no ja imam tak dobru kuću da ništa ne prokišnjava na sreću,ali mi je vjetar sa krova skinul pet žljebnjaka(krov od garaže) tak da sam se moral penjati na krov,i to zamjeniti,a tak me je bila frka penjat se na krov da ne vrisnem.Sve sam napravil ,i evo me sada na blogu ,zaslužil sam jelda .Bok i nek te prati srečica !!!

    avatar

    04.08.2006. (23:07)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    moja nova adresa bloga je: http://zgbabalu.blog.hr

    avatar

    04.08.2006. (23:10)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Znači i kod vas je pošteno opralo...neka, malo osvježenja nije naodmet...I vidim, dobro se tamo odmara..kavice, ogovaranja...neka, neka, tako i treba..:))

    avatar

    05.08.2006. (01:13)    -   -   -   -  

  • ---borderline---

    U Njemčiji noćas 10°. Nadam se da se ljeto nije umorilo, mada malo kiše nije na odmet, sve je već izgorilo. A i kod tebe puno događaja, a vidim i neki jako velikodušni kupci. I sve to nije ništa naspram onog osjećaja kad dođeš doma i osjetiš ljubav i sreću :)
    Ugodan vikend ti želim :)

    avatar

    05.08.2006. (09:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...