Komentari

tinariwen.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • mićo

    dobar ti je ovaj čiča dole :)))

    avatar

    02.08.2006. (21:47)    -   -   -   -  

  • al nisam siguran što

    jel to Harry Potter?

    avatar

    03.08.2006. (00:52)    -   -   -   -  

  • yoko

    Nisi sidekick, nego primekick! Pogrešna razmišljanja, oćemo reći da te ne prepoznajem kao takvu što si sada opisala, ili je to trenutak slabosti nad samom sobom? Potpuno nepotreban post, ako se mene pita..

    avatar

    03.08.2006. (01:11)    -   -   -   -  

  • Kontesa Nera

    Ovaj tekst djeluje kao da te je netko povrijedio.
    Istina je da je kod ljudi ostalo životinjskih instikata u vezi održavanja vrste, ali predodžba ljepote nije jednaka kod svakog čovjeka, zato ne postoji čovjek koji nekome nije fizički privlačan isto tako ne postoji čovjek koji je svima privlačan.
    Možda je stvar u nama ženama koje želimo biti lijepe za svoje muškarce i povodimo se reklamama, glumicama i drugim njihovim idolima umjesto da u sebi gradimo svoje samopoštovanje, da same sebi velimo "zlato izgledaš najbolje što možeš i zadovoljna sam".
    Nikada fizičkim izgledom nećeš zadržati muškarca, možeš ga samo privući, ali mnoge lijepe žene su nesretne, a mnoge prosječne sretne u svojim vezama. Bitno je u vezi koliko si spremna pružiti drugoj strani bez žaljenja i uvjeta, naravno bitno je i koliko je druga strana spremna pružiti tebi, jer neprestano davanje sebe cijele a da na to nema nikakvog odgovora ili da on smatra da je to samo po sebi normalno, prelije jednom čašu i onda, možda se on počne truditi tada ali je prekasno.
    Pusa

    avatar

    03.08.2006. (06:41)    -   -   -   -  

  • yoko

    Upravo tako Freya, ali ja znam da to Tina zna i sama, nije ona od jučer, život ju je dovoljno naučio, dovoljno da sam napisao da je taj post nepotreban!

    avatar

    03.08.2006. (11:38)    -   -   -   -  

  • zlivija

    bjezim u zadnje vrijeme od takvog razmisljanja, pogotovo zbog nedavnih dogadjaja... a znam da su itekako istinita... but, ya know, baby, some hearts just get lucky sometimes... :o)

    avatar

    03.08.2006. (12:01)    -   -   -   -  

  • Tinariwen

    Post je bio potreban meni... često se osjećam nepotpuno, bespolno, nenormalno. Kao čudovište. I uvijek dođem na isto, trudila se ja ili ne. Kao da neke stvari jednostavno moraju biti takve kakve jesu, a to što se ja bahatim sa svojim željama i snovima majku prirodu jednostavno ne zanima.

    avatar

    03.08.2006. (12:17)    -   -   -   -  

  • Tinariwen

    @zlivija- yeah... and they get lucky again, and again, and again... :))

    avatar

    03.08.2006. (12:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...