Komentari

ninochka.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • borgman

    u tim potragama, za živim i zaljučanim srcima otkrivaju se mnoge tajne...pa se naprave i filmovi...ah te pokretne slike:-))

    avatar

    03.08.2006. (02:42)    -   -   -   -  

  • tko zna....nitko nista ne zna...krhko je znanje

    zivot pise puno bolje price uvijek, no ako me pitas hocu li se opustiti uz pricu iz zivota ili zivotopisnu bajku - mislim da ne treba previse razmisljanja i pojasnjavanja zasto odaberes bajku :)
    kad sam gledala sleepers (bio je tmurni, teski ponedjeljak, koji doslovno jedva prezivjeh na poslu koliko je psihicki bio naporan), nocima sam imala nocne more. tema me jos dodatno opteretila iako niti jedna scena nasilja ne traje dulje od 15ak sekundi. dovoljno da mozak upamti a oko uhvati. zatvoris oci i usporis vidjenu sliku i nema frke, opises ju u detalje.
    stoga, radije cu se smijati, gledati kako bruce spasava svijet od terorista, superman zaustavlja avion i izaci iz kina s osmjehom na usnama, umjesto deprimirana i ubijena odgledanim filmom.
    btw skrinjica iz filma je prekrasna, moze se navodno vec nabaviti na netu. a uskoro ocekujem da ce prop biti dostupan na aukciji :) kao i uvijek :)

    avatar

    03.08.2006. (15:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...